Ritka és furcsa nevek (beszélgetés)
Ez se semmi:)
Anno amikor szülészeten dolgoztam, rengeteg volt a Dzsenifer, a Szamanta, a Bobi, a Dzsoki!!!! (komoly)
és társai:)
Mindenkinek szíve joga,de én nem örülnék, ha ilyen nevem lenne:D:D
Eperke nem? :D
Az Eleanor nekem a Tolvajtempóból ismerős, abban hívták úgy az egyik kocsit talán...
A Hannibál pedig gyilkos, szegény gyerek. :D
A barátnőmnek van egy nagyon jó lányneve, az Eleanor.
De tudomásunk szerint ezt nem engedik anyakönyvezni így. Az Elinor meg elég hülyén nézne ki:S
Nekem anno még szülésznői gyakorlaton volt egy nagyon vicces sztorim, ha mesélik, tuti nem hiszem el.
Szóval. Kisfiút vártak, Cserepes Attila lett volna a neve. Megszületik a kisbaba, felvisítunk: KISLÁNY!!!
Rosszul volt a baba, el kellett vinni, de ugye karszalagra kell írni valamit. Gondoltuk, majd a baba után visszük, csak a vezetéknevet írtuk rá, majd elkezdtük faggatni apukát. Szép lánynevet kérünk, apuci:D
Apuka.:
VIRÁG!!!!
Elkezdtük írni...A Cserepes Vir...na itt elkezdtünk szakadni a röhögéstől, és közöltük, hogy ez nem lesz jó:D
apuka kapcsolt szerencsére, így Betti lett a kislány:D
Mekkora kicseszés lett volna...
Cserepes Virág:D:D
Na akkor joltelt,mi is anyósék voltunk,hál istennek az idő is kedvezett és mi is bográcsoztunk:))Az én lányom is Réka:)))
Nekem a Mocsári Manó,meg a Ramszesz vitte a pálmát!!!
Én is meséltem a barátnőimnek, meg hugomnak, hogy érdemes ezt a forumot elöröl elolvasgatni.
De nekem aznap este a korona a Lakatos Marlonbrandó volt :D:D:D:D:D:D
Sziaaaa jó ujra látni:)
A hétvége érdekes volt, kertiparti is volt meg babázás is a barátnöméknél:) Na az ö babája szimplán Réka:)
Sziiiiaaaaa!!!!
Mi ujság?
hogy telt a hétvégéd?
Megemésztetted a furcsa neveket?:)))))))))
További ajánlott fórumok:
- *Furcsa párok*<szójáték>
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Milyen furcsát/különlegest láttál/tapasztaltál ma?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Különleges, ritka női nevek
- Gyakori vagy ritka nevek hívei vagytok?