Risztórendszer családi házba (tudásbázis)
Segítség !
Akkor most kell riasztó vagy nem ???
Vagy elég egy matrica és egy kamera ?
Vagy keressek a neten egy céget ?
csak melyik megbízható ?
Azt sem szeretném, ha a biztonsági cég emberei rabolnának ki.
Ez is igaz! :)
Szüleimnél beállították, hogy csipogjon ha kinyitják az ajtót. Az udvaron is lehet hallani olyan hangos. Jó dolog de már ki vannak tőle idegileg! :))))
Ilyet én is hallottam. Akkor fosztották ki a lakást amikor otthon voltak a háziak.
Van olyan riasztó, amelyiknek "otthonlétre" is van üzemmódja.
A riasztókról csak egy kis érdekesség:)
Édesapám már 1001 éve riasztórendszerekkel foglalkozik.. Egy szép nyári estén (kb. 7-8 óra körül) fenn voltunk az emeleten, kapu nyitva, riasztó nem volt bekapcsolva. Az alsó szintet úgy kipakolták mint a siccccc.. Szóval erről csak ennyit:D
Ui:Nem röhög!!!!!!!!!!!!!!
Ezt örömmel hallom. Egyszer törtek be hozzánk, azt úgy kezdték, hogy telefújták valami habbal, hogy ne szólaljon meg a sziréna, majd elvágtak valami vezetéket is. Persze ők sem véletlenül jöttek, majdnem biztos, hogy a gázszerelők voltak. Ahelyett, hogy a rendőrségnek mondtam volna, hülye módon felhívtam őket, hogy szeretném tudni a kollégák nevét, akik kint voltak. Elküldtek a francba, majd egy hét múlva újra betörtek, semmit sem vittek el, kivéve a munkalapot, ami bizonyítja, hogy ott jártak. A rendőrségnek meg azt mondták, hogy sose jártak azon a címen.
Akkor nagyon elgondolkodtam, hogy egy fekete mambát szerzek be riasztó gyanánt :D
Imádlak.. Mi mindig "összefutunk", nahát ki érti ezt ?
Éljenek a vízöntők !!!
Kiraktam a fényképemet minden szobába :o)))
Baromira gondolkodom. A régi házban olyan riasztó volt, ami nem volt vezetékezve, hanem lézersugarakat "lőtt össze". Azt mondta a biztonsági szakértő, hogy az a legjobb, mert nem tudják elvágni a vezetékeket. Próbálok rájönni, hogy kik voltak, megpróbálom az iwiw-en megkeresni a fickót, mintha láttam volna ott.
Sziasztok !
Bp-en keresek olyan céget, aki korrekt és jó minőségű riasztórendszert szerel be családi házba.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget.
Mari
További ajánlott fórumok:
- Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán?
- Németországi családi pótlék
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?
- Családi háznál kozmetikai üzlet nyitásához kell az üzletben külön WC, vagy elfogadják a házban lévőt?
- Légkondit hova érdemes helyezni több szintes családi házban?
- Két generációs családi házba, alulra szeretnék rakatni külön villany és gázórát. Mi a menete ennek? És mennyibe kerül?