Rising Star (beszélgetés)
Majka a műsor elején elmondta, hogy annak jelenik meg a képe a szavazók között, aki igennel szavazott.
Ehhez képest múltkor mesélte egy ismerős, hogy csodálkozva vette észre saját magát a tévé képernyőjén, pedig nem is szavazott se igennel, se nemmel abban a dalban
Már CD is van?? Gyorsak voltak!
Kíváncsi vagyok, milyen dalok, kik írtak kinek.
A közös dal gagyi volt, kifejezetten sablonparádé
ma már tényleg döntő és vége???
szerintem Peter nyeri
Ebben igazad van.De ha jön valaki aki Kálmán Imre Operetteket ad elő tökéletesen úgy mint Oszvald Marika..akkor azt esszük meg?? Igen ebben a tengelyben jó a srác,de mindenki mást kibillentettek a komfortzónájából,őt meg nem!
Összegezve szerintem egy idejét múlt stílusvilággal veszi meg a nyugdíjas szavazóképes réteget,míg a valóságban senki nem fogja se lejátszani se lehallgatni őt...Szerintem a Jimmy klán szépen lejátszotta ezt az egész hacacárét hogy a következő koncerturnéik is biztosítva teltházasak legyenek,mivel már fakul a halott Jimmy image-ja..ez amolyan vérfrissítés,hiszen köztudottan nekik énekel a srác..már rég óta:D Nem most lett szimpi a családnak a verseny alapján..
A közönség nevezzük úgy egyszerűbb rétege,és a családtagok szavazata ebből áll össze a szavazás 2/3-a ..de ne feldkezzünk meg a zsűri 28 %-ról ,ami majdnem 1/3 ...és mindig megkapja !!Állítólag zenész és zenei szakember zsűriből nem hiszem ,hogy senkit nem zavar hogy 1960-ban rekdt a dolog ,és szóvá se teszik soha!! Nekem fals a dolog!!
Singh-Shramek konstellációval kapcsolatban nem érdemes összehasonlítgatásokba bocsátkozni.... hiába is hasonlítjuk a csokipudingot a pacallal... mindkettő másra való.
Peter esetében szerintem szándékos a Jimmy-s vonal , ugyan minek is adnának neki Rolling Stones dalt vagy akár Justin Timberlake-et??? Neki nem az a stílusa. Ő egyértelműen ebben a Métépéter-Zámbójimmy tengelyen tud és hiteles.
Én sem vagyok oda érte, de ezt tényleg tudja.
Sajnálom Vikit, Ő volt az egyik kedvencem...
Nekem úgy tűnik, Palmira fogja megnyerni...
(aki csak véletlenül került be) Egyébként kedvelem, bájos kislány,jó a hangja is..
Szégyen ez a Sramek gyerek....akkora gáz amit csinál...mintha csokorban adták volna át neki a műsor elején az űberciki dalokat , hogy egyenként előszedhesse..és láss csodát...ez a primitívség jön be a magyar szavazóképes szavazni akaró népnek..hihetetlnen ,hogy egy Sing Viki ki tud esni míg Peter Sramek a döntőbe megy:D
Most már csak a Reptér valamint a Kapitány kapitány van hátra és a döntőbe a Mammamaria.akkor lesz teljes a paletta!
Ezt a Dingdong dalt be kéne már tiltani...azt hittem a műsor elején, hogy kibabrálásként adták Peternek, de lám, továbbment.
Szerintem ő és az általa képviselt stílus nagy piaci rést tud betölteni Zámbó Jimmy után. Gondolom, írnak majd neki pár jimmy-s dalt , akár Jimmy eredeti zeneszerzője.