RFF kapszuláról tud valaki jót vagy rosszat? (tudásbázis)
Nem felejtettem el!!!! :)
Bocsi csak otthon nem kerültem gép elé ide meg elfelejtettem elhozni.
Ígérem legkésőbb holnap estére mindenképpen felteszem!!!! :)
Bocsiiiiii :)
Én már 4.ik napja szedem.Azt mondják 2hét után látszik meg az eredménye.
Én 2 havit rendeltem és mivel ajánlott napi adag 3 én azt 2re csökkentzettem így 1 hónappal tovább elég.Nem érzem mgama annyira kövérnek hogy napi 3at keljen szednem.Csak azért szedem mert másképp nem menne le csak az erobikkal.sajna
de így bizakodó vagyok :)
Én is hasonlóképpen jártam csak én jan.20-án rendeltem meg és február 23-án jött meg.
Ja és 3szor telefonáltam rájuk h. sosem jött meg amikorra ígérték.
Mire majd meg jön a kapszula amire számíthatsz min. 1 hónapot addigra nem is lesz rá szükséged :)
Én most rendeltem meg és több mint 1 hónap után jött meg.Közben elkezdtem erobikra járni :) Remélem a kettő együtt még hatásosabb lesz :P
Olvasgatlak titeket, és azt látom sok helyen, hogy diéta. De mit is jelent ez?
Számomra még mindig egyet jelent a diéta szó a piritóssal, teával, kekszel, ropival. Ja, főtt krumpli, és répa.
Nálatok mit jelent?
Szeretnék fogyni, de úgy, hogy energikus tudjak maradni és nyugodt. Nem idegbeteg és fáradt mint most.
Válaszaitokat köszi!
Szia! Azért írtam, hogy nem ide szól, csak arról aki így szeretne fogyni. Nem skatulyáztam be senkit, hisz én is dagi vagyok, nem lusta és zabálós, de lássuk be, vannak ilyenek... Másik nem hoxás fórumon olvastam, hogy ebéd után megeszik egy fél tábla csokit, de majd a tabletta lefogyasztja. Erre írtam, amit írtam. Persze mindent ki lehet próbálni, ha szeded ezt a kapszulát és mellette figyelsz az étkezésre és a minimális mozgásra, az teljesen rendben van. Én csak az olyat nem bírom, aki mindezekre nem figyel, lásd megeszik fél vagy 1 tábla csokit, és szedi a kapszulát. Ettől senki így nem fog lefogyni.
De mkinek sikeres fogyást kívánok, ki így, ki úgy, de egy a lényeg: a mozgás és hogy mikor, mit és mennyit eszel. Ez a lényeg, és már biztos a fogyás.
Minden jót!
Igen igazad van.Normális esetben tényleg így kell ezt csinálni,csak tudod vannak olyan emberek,akik betegség miatt túlsúlyosak,és hiába alig esznek valamit egész nap,mégis híznak,vagy stagnál a súlyuk,hiába tornáznak rendszeresen,semmi eredmény,és bizony ilyenkor minden olyan lehetőséget meg kell ragadni,ami az egészséget nem károsítja.
Én teljesen pártatlan vagyok,vékony testalkatú vagyok,csak ezért ragadtam "tollat" mert kicsit rossz érzés,hogy beskatulyáznak embereket lusta zabaáló kategóriába.
Szintén üdv!
Szerintem meg nem a kapszulától, hanem a diétától és a mozgástól fogysz. Én kipróbálnám úgy, hogy tovább folytatom a diétát a mozgással kapszula nélkül, sztem ugyanaz lesz az eredmény. Egyesek azt hiszik, hogy ugyanúgy bezabálnak, nem mozognak semmit, de majd a kapszulától lefogy. Ez szánalmas.
UI: ez nem ide szól bárkinek is, csak azokra mondom, akik így "akarnak" fogyni. Én Norbizom másfél hónapja lassan és 7-8 kiló ment le, és rendesen eszem, nem éhezem. Ez kell, és semmi más csodakapszula.
Üdv
Szia!
A RFF kapszulát én is csak ajánlani tudom. 23 kg-ot fogytam. Szeptember óta szedem. Betartom a diétát, időnként tornázom is. Elveszi az étvágyadat és az édesség iránti vágyadat.
Nem gyógyszer, természetes anyagokat tartalmaz: Jáva teát és Zöld teát.
Megéri kipróbálni, mert hatásos.
Sok sikert mindenkinek, aki belevág! Nagy sikerélményed lesz!
Gratulalok neked,...ugyes vagy....
Attol ez a fehernep reklamozta es nem szedte....es szemelyesen ismerem.....nem kivankozom vitaba keveredni veled....amugy velemenyt kert es leirtam....aztan az a te velemenyed, hogy mikor, mivel fogytal le.
Szia! Nem tudom,hogy még szoptatsz-e vagy már abba hagytátok.Én szoptatás után,úgy fogytam le 1 hónap alatt 10 kilót,hogy nem fogyóztam,teljesen helyreállt a súlyom attól,hogy visszarendeződött a hormonháztartásom.Csak sajnos itt és ott lóg a bőröm,de már az is kezd helyrezökkeni.
Amúgy szoptatás alatt tök depressziós voltam,mert nem ment le rólam semmi,mikor meg abbahagytuk 16 hónap után,mint a mesében lekúsztak rólam a kilók:-)
Szerintem szopizás után várj egy kis időt még ,hátha Nálad is bekövetkezik ez,ha meg sajnos mégsem,akkor próbáld ki ezt a terméket,mert sokan dicsérik.Sok sikert!:-)
En ismerem az egyik fehernepet aki reklamozza...soha eleteben nem hasznalta..lefogyott..mas modszerrel...de jo penzert kitette magat a tv-be.Szanalmas.
Errol ennyit.
szoptatás után szeretnék fogyni.
tudtok valamit a hatásáról? a reklámoknak nem hiszek...
További ajánlott fórumok:
- Hallott már valaki a Reduzell36 "zsírleszívó" hatású kapszuláról?
- Hallott már valaki az almaecet kapszuláról?
- Mit lehet tudni a zöld tea vagy a vörös tea kapszuláról?
- Hallott már valaki a Dr. Theiss féle NovaFit kapszuláról?
- ProCreation Férfi termékenység támogató kapszuláról tud valaki valamilyen véleményt?
- Mik a tapasztalatok a Menodyne kapszuláról? Csak rendelni lehet vagy kapható máshol is?