Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » RFF kapszuláról tud valaki jót vagy rosszat? fórum

RFF kapszuláról tud valaki jót vagy rosszat? (tudásbázis)

1 2
28. eprecske (válaszként erre: 27. - Danama)
2009. márc. 4. 12:02

Nem felejtettem el!!!! :)

Bocsi csak otthon nem kerültem gép elé ide meg elfelejtettem elhozni.

Ígérem legkésőbb holnap estére mindenképpen felteszem!!!! :)

Bocsiiiiii :)

27. danama
2009. márc. 4. 10:54
a diétát légyszííííííííííí
26. eprecske (válaszként erre: 25. - 3d1aec24bc)
2009. márc. 4. 10:12

Én már 4.ik napja szedem.Azt mondják 2hét után látszik meg az eredménye.

Én 2 havit rendeltem és mivel ajánlott napi adag 3 én azt 2re csökkentzettem így 1 hónappal tovább elég.Nem érzem mgama annyira kövérnek hogy napi 3at keljen szednem.Csak azért szedem mert másképp nem menne le csak az erobikkal.sajna

de így bizakodó vagyok :)

25. 3d1aec24bc (válaszként erre: 24. - Eprecske)
2009. márc. 4. 09:33
én meg nem is lennék szomorú,ha nem is jönne meg egyáltalán--ebben a gazdasági helyzetben már inkább vissza mondanám,ha lehetne,de kétlem..már megbántam,hogy megrendeltem:( ha mégis küldik,kifizetem és beszedem és hozzá betartom a diétát és ha még látszata is lesz,hát akkor nagyon boldog leszek!!!
24. eprecske (válaszként erre: 23. - 3d1aec24bc)
2009. márc. 3. 15:06

Én is hasonlóképpen jártam csak én jan.20-án rendeltem meg és február 23-án jött meg.

Ja és 3szor telefonáltam rájuk h. sosem jött meg amikorra ígérték.

23. 3d1aec24bc (válaszként erre: 19. - Eprecske)
2009. márc. 3. 13:54
ma kaptam az sms-t,hogy március 3. hetében küldik(febr. 8-án rendeltem meg...)
2009. márc. 2. 15:04
Persze ha gép közelbe tudok kerülni még ma :)
2009. márc. 2. 15:04
Most nincs itt nálam de ha haza megyek megpróbálom :)
20. danama
2009. márc. 2. 14:08
Valaki csak a diétát leírná?
19. eprecske (válaszként erre: 13. - 3d1aec24bc)
2009. márc. 2. 13:37

Mire majd meg jön a kapszula amire számíthatsz min. 1 hónapot addigra nem is lesz rá szükséged :)

Én most rendeltem meg és több mint 1 hónap után jött meg.Közben elkezdtem erobikra járni :) Remélem a kettő együtt még hatásosabb lesz :P

18. 3d1aec24bc (válaszként erre: 17. - Judit0625)
2009. febr. 22. 19:47
hát ebben lehet valami!:)))nem is tudtam hogy ennyi vizet kell hozzá inni...
2009. febr. 22. 16:38
Biztosan van valami a dologban, hiszen van több természetes anyag is, ami segíti a zsírégetést.Pl. az ananász is.Viszont szerintem már önmagában az is eredményezi a fogyást, hogy étkezés előtt megiszol 4 dl vizet. Akkor már biztosan nem fogsz annyit enni. /Mert ugye a kapszulát étkezés előtt 4 dl vízzel kell bevenni?!/ :-)))
16. 3d1aec24bc (válaszként erre: 15. - Kisstoth)
2009. febr. 22. 16:31
Persze!A tabik remélem már a jövő héten megjönnek..és attól fogytam ennyit,hogy mellőztem a kenyeret,zsömlét,cukrot,krumplit,rizst és leginkább zöldségeket ettem sütve vagy párolva hússal(mert arról nem bírok lemondani).na de már 3 napja újra bűnben élek:( ,mert azért ehhez- nekem legalábbis nagy akaraterő kell.
15. kisstoth (válaszként erre: 13. - 3d1aec24bc)
2009. febr. 22. 13:44
Andrea, ha megkaptad, leírnád a diétát nekünk is ? Esetleg, ha megosztanád, hogy mitől fogytál 1 hét alatt 2 kg-ot azt is megköszönnénk.
14. danama
2009. febr. 20. 14:37
Valaki csak a diétát leírná?
13. 3d1aec24bc (válaszként erre: 12. - Gecam)
2009. febr. 20. 12:58
Szia!Igen,van hozzá külön diéta(többféle is,lehet választani),a dobozban mellékelik hozzá!Én a napokban rendeltem meg,a telefonban mondta az ügyintéző az infót,onnan tudom.Azt mondták kb 3 hét,mire küldik,pedig a weboldalukon 1 héten belüli szállítást írtak:(én már előre elkezdtem egy diétát,egy hét alatt 2 kilo ment le rólam:)bele se merek gondolni mi lesz itt 4 hónap múlva:))
12. Gecam (válaszként erre: 7. - Éva1014)
2009. febr. 19. 11:16
Milyen diétát kell hozzá alkalmazni??Van hozzá külön diéta??Ja és gratulálok a fogyáshoz!Fantasztikus eredmény!!!!!!!
2009. febr. 8. 19:49

Olvasgatlak titeket, és azt látom sok helyen, hogy diéta. De mit is jelent ez?

Számomra még mindig egyet jelent a diéta szó a piritóssal, teával, kekszel, ropival. Ja, főtt krumpli, és répa.

Nálatok mit jelent?

Szeretnék fogyni, de úgy, hogy energikus tudjak maradni és nyugodt. Nem idegbeteg és fáradt mint most.

Válaszaitokat köszi!

2009. febr. 8. 09:22

Szia! Azért írtam, hogy nem ide szól, csak arról aki így szeretne fogyni. Nem skatulyáztam be senkit, hisz én is dagi vagyok, nem lusta és zabálós, de lássuk be, vannak ilyenek... Másik nem hoxás fórumon olvastam, hogy ebéd után megeszik egy fél tábla csokit, de majd a tabletta lefogyasztja. Erre írtam, amit írtam. Persze mindent ki lehet próbálni, ha szeded ezt a kapszulát és mellette figyelsz az étkezésre és a minimális mozgásra, az teljesen rendben van. Én csak az olyat nem bírom, aki mindezekre nem figyel, lásd megeszik fél vagy 1 tábla csokit, és szedi a kapszulát. Ettől senki így nem fog lefogyni.

De mkinek sikeres fogyást kívánok, ki így, ki úgy, de egy a lényeg: a mozgás és hogy mikor, mit és mennyit eszel. Ez a lényeg, és már biztos a fogyás.

Minden jót!

9. 5e48d37001 (válaszként erre: 8. - Ágica20)
2009. febr. 7. 21:09

Igen igazad van.Normális esetben tényleg így kell ezt csinálni,csak tudod vannak olyan emberek,akik betegség miatt túlsúlyosak,és hiába alig esznek valamit egész nap,mégis híznak,vagy stagnál a súlyuk,hiába tornáznak rendszeresen,semmi eredmény,és bizony ilyenkor minden olyan lehetőséget meg kell ragadni,ami az egészséget nem károsítja.

Én teljesen pártatlan vagyok,vékony testalkatú vagyok,csak ezért ragadtam "tollat" mert kicsit rossz érzés,hogy beskatulyáznak embereket lusta zabaáló kategóriába.

Szintén üdv!

2009. febr. 7. 19:50

Szerintem meg nem a kapszulától, hanem a diétától és a mozgástól fogysz. Én kipróbálnám úgy, hogy tovább folytatom a diétát a mozgással kapszula nélkül, sztem ugyanaz lesz az eredmény. Egyesek azt hiszik, hogy ugyanúgy bezabálnak, nem mozognak semmit, de majd a kapszulától lefogy. Ez szánalmas.

UI: ez nem ide szól bárkinek is, csak azokra mondom, akik így "akarnak" fogyni. Én Norbizom másfél hónapja lassan és 7-8 kiló ment le, és rendesen eszem, nem éhezem. Ez kell, és semmi más csodakapszula.

Üdv

2009. febr. 4. 12:51

Szia!

A RFF kapszulát én is csak ajánlani tudom. 23 kg-ot fogytam. Szeptember óta szedem. Betartom a diétát, időnként tornázom is. Elveszi az étvágyadat és az édesség iránti vágyadat.

Nem gyógyszer, természetes anyagokat tartalmaz: Jáva teát és Zöld teát.

Megéri kipróbálni, mert hatásos.

Sok sikert mindenkinek, aki belevág! Nagy sikerélményed lesz!

6. 127f14054c (válaszként erre: 4. - Szekerke)
2009. febr. 3. 15:49

Gratulalok neked,...ugyes vagy....

Attol ez a fehernep reklamozta es nem szedte....es szemelyesen ismerem.....nem kivankozom vitaba keveredni veled....amugy velemenyt kert es leirtam....aztan az a te velemenyed, hogy mikor, mivel fogytal le.

5. 5e48d37001 (válaszként erre: 2. - Erababa1111)
2009. febr. 3. 14:50

Szia! Nem tudom,hogy még szoptatsz-e vagy már abba hagytátok.Én szoptatás után,úgy fogytam le 1 hónap alatt 10 kilót,hogy nem fogyóztam,teljesen helyreállt a súlyom attól,hogy visszarendeződött a hormonháztartásom.Csak sajnos itt és ott lóg a bőröm,de már az is kezd helyrezökkeni.

Amúgy szoptatás alatt tök depressziós voltam,mert nem ment le rólam semmi,mikor meg abbahagytuk 16 hónap után,mint a mesében lekúsztak rólam a kilók:-)

Szerintem szopizás után várj egy kis időt még ,hátha Nálad is bekövetkezik ez,ha meg sajnos mégsem,akkor próbáld ki ezt a terméket,mert sokan dicsérik.Sok sikert!:-)

4. szekerke (válaszként erre: 3. - 127f14054c)
2009. febr. 3. 13:17
Hát, én is egy ilyen "fehérnép" vagyok. Nem tudom te kit ismersz, de akikkel én ezt végigcsináltam, azok mind szedték a kapszulát - ami szerintem igen hatásos - viszont nem a kapszulától önmagában, hanem annak segítségével fogytunk le! Senki nem állította, hogy ez csodaszer, a fogyni vágyó akarata is kell hozzá.Pénzt nem kaptunk érte, de nem is ezért csináltuk.Lefogytunk. Ez volt az amit mindannyian szerettünk volna!
3. 127f14054c (válaszként erre: 2. - Erababa1111)
2009. jan. 9. 22:22

En ismerem az egyik fehernepet aki reklamozza...soha eleteben nem hasznalta..lefogyott..mas modszerrel...de jo penzert kitette magat a tv-be.Szanalmas.

Errol ennyit.

2009. jan. 9. 22:16

szoptatás után szeretnék fogyni.

tudtok valamit a hatásáról? a reklámoknak nem hiszek...

2009. jan. 9. 22:13
RFF kapszuláról tud valaki jót vagy rosszat?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook