Rettegek a betegségektől (beszélgetés)
Ne vetítsd ki a félelmedet...
Tulajdonképpen te félsz...
És amire az ember nagyon sokat gondol, azt előbb-utóbb be is vonzza...
Enélkül is megbetegedhet, hiszen abban a korban van a gyermeked, amikor ez-az megtörténhet.
De ez velünk is ugyan úgy...
Egy kis nátha, megfázás, köhögés, stb.
Amikor kicsi volt a lányom, annyira beteges volt,a munkahelyemen finoman szóltak, hogy mondjak fel. itthon maradtam vele (bedolgoztam), de állandó felső léguti, gégegyulladás,középfül, tüdőgyulladás stb, mire a gyermekorvosunk mondta hogy muszáj egy immunerősítő kúra. Kérdezz rá az orvosotoktól,fel kell íratni, nekünk nem volt baj a mandulájával!
Amúgy ősz óta olyan sok a vírus, minden ismerősömnek a gyermeke szinte folyamatosan beteg!
Ne idegeskedj, jön a jó idő, elmúlnak a betegségek!!
Azon vagyok,hogy összekapjam,magam,és a rossz negatív gondolataimat kiűzzem,hogy legyen erőm,és ne lássák rajtam..a búskomorságot,félelmet.
Pár hónappal ezelőtt,még olyan jól ment,minden mindent pozitívan láttam,semmi rossz gondolatom nem volt,pedig akkor is történtek rossz dolgok,de nem keseregtem,el,azt néztem,hogy hogyan tovább.Láttam az apró pici jó dolgokat is...
Fel a fejjel...
Majd ha túl vagytok a dolgokon, elgyengülhetsz, addig meg nem.
Igen ezt észrevettem a kislányon is,úgyhogy ma elhatároztam,hogy változtatni fogok,hogy ne lása a félelmet rajtam,és a rosszkedvet.
Félek hogy én vonzom be,azzal hogy arra gondolok nehogy......és pont az ellenkezőét érem el vele.Csak annyira könnyű ezt megfogadni és annyira nehéz a gondolataimnak parancsolni...
Hogy mitől félek???
Még leírni sem merem,sajnos voltak tragédiák a családban.......
Mindenki azt mondja,miért gondolok rosszra,miért lenne valami baja(nagy)és én is ezt gondolom,hogy miért??Hisz eddig sem volt,és nincs is ..csak ami ebbe az utóbbi hónapokba történt,és annyi mindent hall lát az ember,hogy ettől pánikozok,mert ugye képesek vagyunk azt hinni hogy velünk nem történhet meg...semmi rossz...
Meg vagy elégedve a Dokival...Mert ha szemernyi kételyed van, akkor inkább válts!!!!
Anno engem is 3 évig kezeltek félre, pedig "csak" a Mandulámat kellett volna kivenni...most alig hallok a bal fülemre és a jobb se ép
Nem szabad félned.
Jobb lenne ha leírnád mitől félsz ennyire, és mi miatt.
Ne foglalkozz avval, hogy ki mit gondol, hanem a végére nézz.
Igen, mindketten rendbe vannak.A hallása tökéletes a nagynak.
Nem volt egy sétagalopp, mert az enyémek majdnem meghaltak.
És most??meg gyógyult minden rendben van vele??
Te hogy bírtad lelkileg???
Csütörtökön,megyünk vérvételre,hát ettől is rettegek,nem normális dolog,bár a szívemmel tudom,érzem,hogy nincs baj,nem lehet.....
a mandulára én is gondoltam.
Meg hogy annyi sok antibiotikumot beszedet,hogy teljesen legyengült az immunrendszere...
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Pajzsmirigy betegségek és egészséges életmód
- Milyen betegségek után jár emelt családi pótlék?