Rendőrségről milyen ügyben küldhetnek ajánlott levelet? (tudásbázis)
Hétfőn derül ki, hogy mi van. Majd megirom.
Egyelőre annyi, hogy hétfőn 10 óra, rendőrség. Semmit nem írtak le.
Ez attól függ.
Ha nem csinált semmit, akkor, hogy lenne?
És?
Ha nem te csináltál valamit, akkor miért kell az érdekes emberek miatt idegeskedned?
Az mindegy. Vannak olyan bűncselekmények, mint pl. az emberölés, amit magasabb szintű szerv nyomoz, nem helyi rendőrkapitányság.
Ne izgulj, ha valamit elkövettél volna, akkor nagy valószínűséggel gyanúsítotti idézést kaptál volna.
Ha emberölés, akkor akár húsz is.
Bár abban nem a kerület nyomozna. :)
Bunugyi osztaly feladata :
A BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi ügyfeldolgozó tevékenységét a Bűnügyi
Osztály látja el. Az osztály alapvető feladata az ismeretlen, illetve ismert tettes ellen indult
nyomozások lefolytatása, a bűncselekmények megelőzése, felderítése, a bűncselekményekre
utaló operatív információk feldolgozása. Tevékenységi körébe tartozik - közigazgatási hatósági
eljárás keretében - az eltűnt személyek tartózkodási helyének megállapítása. A bűncselekmények
elkövetőinek elfogása, illetve az eltűnt személyek tartózkodási helyének megállapítása
érdekében aktív körözési tevékenységet végez.
Most néztem meg.
További ajánlott fórumok:
- Mi végett küldhettek ajánlott levelet?
- Tudtátok, hogy a kézbesitő az ajánlott levelet 580 Ft-ért hozza ki újból?
- Az ajánlott levelet mikor dobhatja be a postás csak úgy a postaládába, és mikor kell aláíratnia, hogy átvettem?
- Ha ma kaptam egy ajánlott levelet egy bírónőtől, (T-mobile tartozás miatt)de nem tudtam átvenni, és holnap sem, akkor mi lesz?
- Ha a posta elveszít ajánlott levelet, azért is fizeti a 15-szörös kártérítést?
- Súlyadó levelet a rendőrség küldi ki?