Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ilyen szabály létezik a boltokban? fórum

Ilyen szabály létezik a boltokban? (beszélgetés)

13. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:32
Nem hinném, hogy 40 dkg. karajt nem tudna eladni, de ezt csinálják, én rendszerint a kenőmájassal járok így. Már rég nem dekára kérem, hanem kb. 10 centinyit, és azt mondja, a maradék 5 centiset nem tudja majd eladni. Akkor adja el az egészet, veszeka másik boltban.
12. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:26
Szabály nincs rá,de igaza van az eladónak,nem tudná eladni azt a 40 dekát.Végül megvetted?
tegnapelőtt 17:02
Nem létezik. Mondjuk én amit nem használok fel lefagyasztottam volna.
10. Biciklis_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:19
Írva nincs,de logikus. Én alapból nem vettem volna ha egy db hús van a pultban.
9. andilaci (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:56
Ez teljesen logikus szerintem.
tegnapelőtt 14:15

Nem hiszem, hogy szabály, csak logikus.

Egyszer akartam venni függönyt, ami megtetszett. Le is tekerte, mérte, de nem vágta le, mert a maradék már eladhatatlan. Nálam is kidobásra került volna, minek vegyem meg. Választottam másikat.

tegnapelőtt 13:54
Ilyen szabály nincs, csak bepróbálkoznak, hátha viszed az egészet, hogy neki ne kelljen a vágással bíbelődni. Rengeteg mindent nem tudnak eladni egy boltban, nem azon a darab húson fog múlni. Meg amúgy miért ne vehetne meg valaki 40 dekát? :D
6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:43

Logikusnak gondolkodás.

Mit tettél?

5. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 4. - Kedvesenfanyar)
tegnapelőtt 13:34
Maga az üzlet egyébként szabályozhatja.
tegnapelőtt 13:32

Nem hiszem, hogy kötelező szabály lenne, de logikus , hogy nem tud mit kezdeni egy darabkával.

Ugye, te sem örülnél, ha a szebbik részét tenné a pultba vissza, a kicsi és csúnyácskábbnak, meg más.

Előfordult már velem is.

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:31
Írott szabály nem hinném hogy van ilyen, viszont bevett szokásuk az eladóknak hogy olyan darab húsokat nem hagynak a pultban ami eladhatatlan. Ha olyanról van szó amit szoktak darálni, az más. Egybe csapják mondjuk a lapockát kis darab combbal, és elmegy.
2. I-I-I (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:27
Nem létezik.
tegnapelőtt 13:26
A Sparban szerettem volna venni 1.5 kg csont nélküli karajt. Egy darab hús volt a pultban, lemérte az eladó, 1.9 kg. Nem vágott le belőle, hogy 1.5 kg legyen. Azt mondta, hogy a 40 dkg-ot nem fogja tudni eladni. Tehát vagy elviszem az egészet, vagy legfeljebb ketté vágja.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook