Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
én nem kaptam értesítőt inerneten néztem ő kapott
Az ING dolgozik rendesen, ismerősöm most kapott sms-t, neki is kevesebb lett mint anno az értesítőn.
Elméletileg az utalási ktg-et remélem nem lesz arcuk megy ezresnél többet levonni...
akkor hasonló cipőben járunk és még nem tudjuk,hogy ebből a maradékból mennyit vonnak le
Nekem is esett cirka 15ezret...
Én F betűs vagyok de még nem kaptam semmit!:(
az ING-nél is érdekes a reálhozam változás
febr-tól áprilisig növekedés,majd hirtelen csökkenés
ápr-ban még 216000 volt az enyém ,a férjemé 94700,júniusban már csak 196ooo a férjemé 88ooo lett
reggel 8kor hivtam mert napközben 15-20perc után meg untam,irj ha vm tudsz,kiváncsi vk,meg hogy ezeket az utalási dátumokat tartják?
Felhívtam az ING-t, nekem aug. 8-án utalnak csak. Annál később lesz elköltve:))
Megmondják, hogy mikor utalnak.
ti még mindig jobban jártatok mint mi! Férjemnek 2.5 millára SEMMI!:(((
Bosszantó.
Akkor én még jól jártam. 51000-et kapok 304.000 ft tőkére. (ING)
Siekrült elérnem az Allianz-t telefonon. nem az utalás dátuma érdekelt, hanem az összeg, mert azt .-ugye - nem publikálták sehol..
1,6mFt tőke, a reálhozam 46eFt, úgy, hogy tavaly léptem ide az OTP-ből. Nem vagyok feldobva... Nem ez a kis összeg bánt, hanem az a 10 év kemény meló, amivel összehoztam ezt a summát, és most megy a süllyesztőbe, mert ebből én semmit nem látok, de még a ratkókorszakos, nyugdíj előtt álló anyukám sem.. :-(
Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem és még nem
Az nem átlépés.Hívd fel a 06/40 ING-ING-t (464-464) és TAJ vagy adószám után megmondanak minden részletet!
én az ING-nél vagyok és az otp-hez kértem az utalást .Valaki kapott már így kifizetést
Nekem nem vették fel a telefont, még próbálkozok.
Szia!Én most azon próbálom kiszámítani,de olyan lassú,hogy az nem igaz :S
Szia!
Én is itt vagyok.
Ha rámész az aegon.hu oldalára, van egy olyan menű, hogy kalkulátor,és itt ha beirod a szerződés számod és a taj számod, kiadja, nekem is kiadta mikor megnéztem a multhéten.
Nem jutott eszembe de én is N&N-es vagyok. Sztem ez nem átlépés volt mert beleolvadt anno az Ing-be
Én 1998 óta voltam az Aegonnál (az Axától léptem át), se egy papírt nem kaptam az egyenlegemről, sem arról, hogy hova kérem a pénzem, se a neten nem tudtam megnézni, mivel átlépő voltam.Most a beiskolázás előtt összetett kézzel várok, vajon kapok-e egyáltalán....
Az ING előtt az N&N-nél voltam, de az megszünt vagy kivonult.Így lettem ING-s.Akkor most én is átlépő vagyok?A cég intézte az egészet, nekünk csak alá kellett írni a papirokat.97-be vagy 98-ba volt.
Hát ez érdekes mert én Cs betüs vagyok,igaz átlépő és még is csak aug.5én utalnak az ing nem névsor szerint utal sajna.Ma beszéltem velük reggel 8kor.
Neked mennyi volt a hozamod? Azt nem értem, hogy itt olvastam kb. ekkora hozammal és később átlépő hogyan kaphat 20000 Ft-ot. Elég érdekesen számolnak :D
Sziasztok! Én most hívtam az ING-t és azt mondták,hogy 29-én utalják ki R-betűs vagyok a postának a pénzt,és a postának 20 nap áll rendelkezésére,hogy kivigye lakcímre.
Engem pedig telefonon kerestek fel, és azért lett az átlépés,többen akartuk a családból de nem mindenkit adtak vagy vettek át, pl akinek 170e körül volt a befizetése azt sem, de otptöl most kap 22e ftot abbol vissza.
További ajánlott fórumok: