Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
szia...és annyi pénzt kaptál ami a kalkulátorban volt?
A párom megkapta és tán 300 ft-al tért el a kalkulátor szerintitől.
Sztok
Aegontól kapott már valaki reálhozamot?. . . azok írjanak, akik a kalkulátort is megcsinálták, hogy ugyanannyi volt-e a kifizetés, vagy van eltérés?
Köszönöm!
Sziasztok ma végre eltudtam érni az ING és az ügyintéző hölgy ugyan azt mondta amit a kalkulátor mutatott .
El sem akartam hinni 189. 672ft még rá is kérdeztem ez biztos? és a válasz IGEN.
15 e után kapom meg de elhinni csak akkor fogom mikkor a kezembe fogom.
Kitartás és köszönöm minden fórumozónak külön fuzinak,a biztatást .
AEGONOSOK!A páromnak ma jött meg számlára a pénz egy pár forinttal kevesebb mint amit a honlapon írtak. Januárban végén adtuk le a papírját!
Így van, én is így tudom ill. a Honvéd és az Allianz még. De váltani fogok konzultáció(k) után.
Köszönöm!
én is ma kaptam meg postán az allianztól
De ha valakinek tegnap vagy pénteken küldték ki az utalványt, az még ma kaphatott pénzt. Mint pl. én is ma kaptam postán az Aliianztól.
Én úgy hallottam hogy az ING és az AEGON a legjobb választás, de nem ártana egy pénzügyi tanácsadóval konzultálni.
Hát, ezen agyalok én is! Az önkéntesbe beléptem anno, mert volt külön munkahelyi utalás, ha én a min. tagdíjat fizetem! 2 e volt anno ez az OTP-nél, most már 3 ezer, DE: lemondani nem lehet! Be kell fizetnem a tagdíjat mindenképp, de váltani akarok.
2007 óta van Otp-s önkéntes mp-m és tavalyi adat sz. 470 ezer volt a bent lévő összeg, ebből 67 ezer a hozam. Ugye itt nincs reálhozam, hanem a a hozamat 10 év múlva felvehetem adómentesen..
EZÉRT nem értem, hogy lehet h. ennyire kevés a magánkifizetésem!!! 1,2 m-ra 23 ezer a reálhozam...
Hová lépjek át önkéntesbe 2017-ig, h. megmaradjon a befizetésem???
Én számlára kértem ,bár kb biztos voltam benne,hogy nem kapok vissza,úgy voltam vele ha esetleg annyit kapok,hogy a gyerekeknek 2 csomag ropit tudok venni akkor már befogom a szám :) Ehhez képest kicsit több mint a 2 ropi ára, de nem panaszkodom , ez is több mint a semmi! És hát én is kivárom türelemmel, mert mi mást tehetnék ? :D
Hát nem akarlak megbántani de szerintem nem. Biztos más jobban ért hozzá, de ezt egyszer küldik, és teljesen mind1 szerintem,hogy GYED előtti v utáni , a reálhozamod annyi amit utaltak. De ne legyen igazam :)
Én is postára kértem mert azt hittem nem jár vissza semmi, de tévedtem (szerencsére). Beszéltem az OTP-vel is 27-én de azt mondták már nem lehet módosítani, így türelmesen kivárom a soromat itthon :) Anyósom L. betűs számlára kérte én J-s postán tehát ha ő kapja az már remény:)
AEGONOSOK!
Most hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták hogy a nyilatkozatok beérkezési sorrendjében utalnak.Aki nem nyilatkozott az az utolsó körben várhatja a postást a bejelentett lakcímén:((
Lehet kaptak de lehet tegnapi "kiszállitásból" .
Van egy a postánál magas beosztásban dolgozó rokonom tőle tudom ezeket.
lehet hogy a gyed időszakot külön utalják és én most csak azt kaptam meg? És a 8 év munka utáni hozamot egy következő utalással kapom meg???????????????????????????????????????
én a kalkulátor szerint igen.Kézbe még nem kaptam meg
Ja és teszem hozzá a posta nem fogad reálhozamos postai feladásokat ezeken a napokon :)
AEGONOSOK....ti jó pénzt kaptatok???? Mert eddig mindenki az ING-et dicséri....lépjek át az ING-be (önkéntessel)????????
De ő írta,hogy az OTP-s postán keresztül igénylőnek :)))
Már bocs de én sem azt irtam,hogy otp kapott.:}
Már nem tom, hogy nevessek vagy sírjak, de remegek, hogy ezek után nekem mennyi lesz...
Ennél a buz...i AXÁNÁL még a kalkulátor sem működik, nem tudom lekérni a hozamomat, mert nem küldik a kódot :(((((((((((
Kaptak igen de nem OTP-sek! Fura is lett volna ,ha OTP-s kap postán ,hiszen tegnap kezdtek utalni :DDDD
szia.neharagudj,de itt ma is irták,hogy postán kaptak.
Kedves egykori OTP reálhozamosok. Kérlek titeket, hogy aki ma kapott számlára, az írja már meg.. és hogy milyen betűs. Bár nem biztos, hogy ma voltak reál utalások.. mivel CSP-ket is utaltak ma.
Ebben szinte biztos voltam, mert ma meg holnap a CSP-t, GYES-t , és amit a MÁK utal azt kell kihordaniuk! A második is érhető akkor meg a nyugdíjat. Mondjuk nekem tárgytalan mert bankszámlám van szintén az OTP-nél , de a H betűmmel azt gondolom még nyugodtan várhatok is :)))
Az OTP-nek kb 740 ezer postán visszakérő ügyfele van. lehet számolgatni...
További ajánlott fórumok: