Én már írtam pár napja, ING-s voltam végig a kezdetektől, már megkaptam, annyit, amennyi a honlapon az azonosítók megadása után olvasható volt a reálhozamnál! /na nem lettem milliomos tőle sajnos! :-( /
Igen, nekem is pont ezt mondták, h. nem abs szerint megy majd a pénz, de egyik fórumtárs azt mondta, h. a munkatársának az otps ügyintéző azt mondta, h. abc szerint megy az utalás.
Sziaaa! :D Hát már csak észre veszel:D Lentebb is írtam de áá meg se láttad :DDD Itt vagyok vagyis majd mindjárt leszek még lezuhanyoztatom az aprónépséget:D
Nem panaszkodtam az összeg miatt, csak megírtam, hogy rossz döntés volt váltani az axa-ra. Ebből is látszik, hogy az axa nem volt valami jó befektetés, és most ezt arra értem, kaki az elejétől fogva oda küldte a pénzét. De hát ezt senki nem tudhatta előre, hogy melyik lesz a legjobb.
ING: Én 1991-tól vagyok tag, de voltam közbe munkanélküli, és most is gyesen vagyok a 2. gyermekemmel, így lett 35.000 FT. Ennek is nagyon örülünk.
Én a postásban voltam ugy tudom ez lett a 2-dik legjobban gazdálkodó pénztár ami nekem alá is támasztja a kifizetésemet.130.000 reálhozam volt a honlapjukon feltüntetve és kaptam 160 000-et a férjem is 130 helyett 150-et.Minket kellemes meglepetés ért:)