Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rántott csirkemáj recept

Rántott csirkemáj recept

Elkészítési idő 35 perc

A Rántott csirkemáj hozzávalói:
50 dkg csirkemáj
2 tojás
só, liszt zsemlemorzsa
majoránna, őrölt bors, zsiradék


Rántott csirkemáj

A Rántott csirkemáj elkészítési módja:
A csirkemájat átmossuk, letisztítjuk, leszárítjuk. 2 evőkanál lisztet használok, sózom, majd belemorzsolok 2 tk majoránnát, 1 csapot mk őrölt borsot, jól összekeverem. Felütöm a tojásokat, picit sózom, jól felkeverem. A májat átforgatom a sózott, majoránnás, borsos lisztben, majd tojásban átforgatom, és bebundázom a zsemlemorzsába. Felmelegítem a zsiradékot, és lassan átsütöm mindkét oldalon. Papír törlőre kiszedem. Jó étvágyat!

Hagymás burgonyával, és csalamádéval tálaltam.


Kategória: Húsételek receptjei


A rántott csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook