Rájöttem miért utálok főzni: nem a főzést magát utálom,... (beszélgetés)
Jo faszit kell osszeszedni :D hianyzik a kis dog. Bevasarolt, elmosogatott, fozni nem tudott, en meg azt szeretek, es tudok. Mindrnkinek megerte.
Jesszus! Akár én is írhattam volna. 😊 Kiegészíteném azzal: ki kell találni, mi legyen, majd jön a lábosba, fazékba, tepsibe valók pucolása. A legrosszabb, hogy tudok főzni, mert volt kiktől tanulnom.
Én ezek közül minden utálok, amit említettetek. Főzni is, rendet rakni is, bevásárolni is, mosogatni is... Csak enni szeretek... Asszem ott rontottam el, hogy nem valami 19. századi nemesi családba születtem. 😂
Én vásárolni nem szeretek, de különösebb gondom sincs vele. Általában munkából hazafelé megoldom (tömegközlekedés, úgyhogy mindig csak aznapra :'D). Főzni nagyon szeretek, ha van rá időm is, akkor teljes kikapcsolódás, imádok új ételeket kipróbálni. Viszont a mosogatás. Na az. Azt gyűlölöm :DD
Vásárolni jó, csak nem répát, krumplit. Hanem cipőt, táskát, ruhát, parfümöt ✔
Ne is mondd! Most végeztem! 😴
Ha úgy oda lenne nekem is pakolva minden létező amiből válogatni lehet mint a konyhafőnökös játékosoknak, szerintem nagyobb örömmel főznék és próbálnék ki új ételeket mint jelen helyzetben.😀
Nem tudom... nem jó vásárolni, nem jó főzni, nem jó mosogatni, vasalni, takarítani, semmi sem jó.
Azt hiszem karácsonyra írok a jézuskának, mindenkinek ,,magamat is beleértve,,,kérek egy jó inast🤵🏻🤔
főzéssel párhuzamosan kell pakolni, rendet rakni és mosogatni. akkor ne vészes. mire kész a kaja, tiszta a konyha is.
Hát, nem lehet szeretni mindent. Én pl. szeretek bevásárolni és főzni is, csak mosogatni ne kelljen, mert azt utálom.
Bevásárolni én is! Nem is megyek boltba. :DD Életem másik fele intézni. És az az aggasztó, hogy egyre jobban frusztrálnak az emberek, vagyis inkább a tömeg. Szabályosan rosszul vagyok egy nagyobb boltban pl. Komolyan aggasztó.
A rendrakás, mosogatás nekem okés. :) Azt utálom még, hogy ki kell találni mit főzzél! 21 éve vezetek háztartást, azóta találgatom.. néha besokkalok és semmit nem főzök hetekig!! :DDDDDDDDDD
Nekem mindig rendes holmit hoztak, ha rendeltem.
Detto.
Mondjuk főzni se szeretek, de a bevásárláshoz képest még "áldásos" meló. XD
Meg lehet oldani rendeléssel is, csak úgy drágább és nem biztos hogy minden benne lesz a csomagban amit szeretnél venni, vagy benne lesz csak nem olyan minőségben (pl:rohadt zöldség).
A mosogatást nálunk intézi a gép.. :D
Én meg pont a főzést utálom.
Nincs gondom a vásárlással és a rendrakással sem, csak főzni nem szeretek nagyon...
További ajánlott fórumok:
- Vega lettem? Egyik napról a másikra rájöttem a húst nem szeretem!
- Mihez kezdjek így, hogy rájöttem, hogy jobbat érdemlek, mint ő, és véget vetettem a kapcsolatunknak?
- Szemét voltam! Régóta szédít, most rájöttem, hogy van...
- Először nem értettem, és rájöttem most sem igazán:-)
- Mit csináljak, rájöttem, hogy a szomszéd kislány, lop?
- Tegnap rájöttem, utálom a romantikus vígjátékokat.A...