Pudingnapocska recept

A Pudingnapocska hozzávalói:
1 tasak Eredeti Dr. Oetker Puding Vanília
0,4 l tej
1 evőkanál cukor
100 ml barackbefőttlé
1 üveg barackbefőtt
Csokoládéreszelék
Ribizli


A Pudingnapocska elkészítési módja:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd 6 evőkanál tejjel l assanként felkeverjük. A maradék tejet felforraljuk, majd levesszük a tűzről. Beleöntjük a felvert pudingot és 1 percig kevergetve felforraljuk. Hozzákeverjük a baracklevet, majd a pudingot egy alaposan kiöblített üvegedénybe öntjük. Legalább 4 órán át a hűtőben tároljuk, majd egy tányérra fordítjuk. A barackot kis szeletekre vágjuk, majd a puding köré helyezzük, mintha azok egy napocska sugarai lennének. A csokoládéreszelékből és a ribizliből szemet és szájat formálunk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A pudingnapocska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook