Milyen esetben mondjátok, hogy egy pasi "kevés" az ágyban? (tudásbázis)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Violet18)
ma 12:53
Sajnos tisztában vagyok, de a használat hát... úgy lennék egy napra "alfa"-pasi.
7. Violet18 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:21
Amikor nem elégít ki. 2 perc alatt végez. Egy férfi legyen tisztában az adottságaival és tudja használni a szerszámát
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:36
A fizikai adottságokra, a figyelem hiányára, vagy képességeire gondoltok ilyenkor?
5. Embertárs
tegnap 12:12
Szerintem ezt felesleges kérdezgetni, hisz mi férfiak tudjuk, hogy mikor kapunk efféle minősítést!
Ha sokat kérdezgetünk, akkor a hölgyek azt fogják hinni, hogy nagyon figyelmetlenek vagyunk, nem halljuk meg amit mondanak, vagy hogy fogalmunk sincs arról, hogy mi történik körülöttünk.
Jobb tehát, ha kicsit elgondolkodsz, és eszedbe fog jutni a válasz!
4. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:08
Mire számítasz? Hogy a 12 centire mondjuk ezt?
Hogy válaszoljak is a kérdésedre: ha jól emlékszem, sosem használtam ezt a kifejezést.
3. fülemüledal
tegnap 12:08
Ha az vagy, akit már láttam hasonló témában, akkor komoly pszichiátriai segítségre van szükséged. Becsípődött ez a téma az agyadba és másról sem tudsz beszélni. Tegyél meg annyit magadért és azért, hogy még legyen pár jó éved az életben, hogy elmész egy pszichiáterhez és kikezelteted, akar gyógyszerrel a betegséged és a kényszeres gondolataid.
2. globus
tegnap 11:36
Áruld el már egyszer végre, hogy ez mire jó neked. Naponta mész házhoz pofonért, évek óta. Legalább hrlyzetben történne, de így?
Kérlek, válaszolj erre. Mire jó? Mit szeretnél hallani, és azt mondjuk majd, utána irány a naplemente, mindenki jól jár.
tegnap 11:02
Milyen esetben mondjátok, hogy egy pasi "kevés" az ágyban?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lesz egy pasi jó az ágyban?
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Lehet szakító ok, ha egy férfi túl kevés az ágyban?
- Szerintetek mi a legkínosabb megjegyzés, amit egy pasi egy nőtől kaphat az ágyban?
- Szűz jegyű pasik az ágyban is merevek?
- Milyen kínos, cinkes becézéseket lehet mondani egy pasinak az ágyban?