Progeszteron krém-Women's cream (beszélgetés)
Igaza van Csillagnak, sajnos én is bedőltem ennek akrémnek, elhasználtam 7 db-ot de az égvilágon semmi hatása és én közben laborokkal ellenöriztem is.
Ezt ne vedd meg, nem fog használni.
Jobban járnál egy Maka vagy Maca porral, bár nem tudom, hogy pontosan mi a problémád, de az valóban szabályozza a hormonrendszert, nálam legalábbis kimutatható volt.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a womens krémet napi egyszer kenitek?
Sziasztok!
Tavaly szeptemberben kezdtem el használni a Woman's Creamot. Januárig normális ciklusaim voltak, aztán januárban 18, februárban 23, most pedig 27 napos volt a ciklusom. Szerintetek most kezd el hatni a krém, azért volt ez a ciklus felborulás?
Sziasztok! Eladó egy Women's Cream, melyből mindössze két nyomásnyit használtam el. Személyes találkozóra főképp a pesti oldal lenne ideális. Akit érdekel, inkább e-mailt írjon, mert azt sűrűn nézem: sedina644@gmail.com
Üdv., Edina
Sziasztok!
Eladó egy teljesen uj, bontatlan Women's cream, fóliás, 2015.12 hóig szavatos 100ml-es írjon privit. Nekem feleslegessé vált.
Sziasztok!
Nekem viszont elfogyott, ami volt eladó. De mindenkinek sok sikert kívánok, hajrá!!!
ui: én lelkileg is sokat kutakottam és dolgoztam magamon és Aviva-tornáztam is. Én azt hiszem ez a 3 így együtt hozta meg a babyt :-) /+ a férjem :-D
A progeszteron krém útmutatójában ez áll: "Progeszteron krém használata rendszertelen ciklus esetén
Ha már a változó korban járunk vagy egyéb okokból a menstruáció meglehetősen rendszertelenné vált, a progeszteron krém használata során igyekeznünk kell valamiféle rendszerességet betartani. A hónap folyamán legalább egy hétig tartsunk alkalmazás mentes időszakot. Egy héttel a megszakítás után újra kezdhetjük a progeszteron krém használatát.
Gyakorlatra ezt úgy is átültethetjük, hogy minden hónap 1-24-ig kenési időszak. A hónap fennmaradó része pihenési időszak."
Talán tudtam segíteni :-)
Sziasztok!
Szükségem lenne progi krémre,ha tud vki írjon.
Köszi!
Sziasztok!
Én nem kenem már a krémet,de van egy szinte új(3x nyomtam belőle)és ha esetleg vkit érdekelne írjon privit.
Üdv
innen rendeli a krémet, aki rendeli??? lehet még máshonnan is?
Szia! Most olvasom, h neked volt end. externa műtéted. Ez micsoda pontosan?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- PCO, IR, alacsony progeszteron szint és ami mögötte van
- Alacsony progeszteron szint!
- Alacsony progeszteron-szint?
- Women's Cream, Emerita, Natpro, Progest cream. Van valakinek ezzel a progeszteront tartalmazó krémekkel kapcsolatban tapasztalata?
- Women's Cream progeszteron krémnek van mellékhatása?
- Használhatom így a Women´s Cream progeszteron krémet?