PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Győrben se mondták hogy érdemes kérni.
Ma kérdeztem. Lehet kérni, de maguktól nem ajánlják, mert nem hisznek a sikerességében.😕
Olyan nyilatkozatom már van,csak azt hallottam hogy Tapolcán is kell valami papírt kérni erről hogy ott készült és ki az apa,anya.Aztán nemtudom hogy ez most kell-e vagy sem.Csak nem szeretnék egy potyakört ha kell valami ilyesmi.Mert ha minden jól megy tovább akkor még kétszer kell mennem
Èlettàrsi nyilatkozat, közjegyző előtt, kb.15000 ft.
De igyekezz, mert nem kapsz időpontot egyszerre, még kisvàrosban sem
10-11.hétig
Az előző mensitől
Ha 2-3 oldalt visszaolvasol èppen előző hèten egyeztettünk itt ròla
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy hányadik hétig kell Tapolcára járni és honnan számolják?És mi az a papír amit kell kérni,mivel nem vagyunk házasok?!Köszönöm aki segít.Ja és én pont múltkor kérdeztem az embriológustól ezt az embryogluet és annyit mondott hogy ő nem látja értelmét,mert ha egészséges és nagy bent az akarat akkor így is úgy is megtapad.
Más lombikos fórumokon olvastam róla. De nem tudom hogy Tapolcàn is elérhető-e🤔🤔🤔
Ezt nem adják automatikusan, nem hisznek benne Tapolcán. De lehet kérni. :)
Nekünk nem volt alapból AHA. Első beültetéskor egyáltalán nem, FETnél is csak csak az egyik embriónál.
3.nap felírták az estrofemet, 10.nap körül volt egy ultrahang, ott megmondták melyik nap lesz a beültetés. Plusz utrot kellett kezdeni. Utána ugyanúgy mint stimukor.
Az asszisztált hatchinget csináljak fagyasztottnal automatikusan, én úgy emlékszem. De arról is kellett nyilatkozni szerintem.
Lehet keverem az AHA-val, azt hiszem arra mondta az embriologus nekünk, hogy alapból csináljak.
Szia! Egyszer régebben nem itt a fórumon írta valaki, hogy ezt automatikusan használják mindenkinek Tapolcán? Bár lehet keverem a dolgokat 🤔
Szia, én kértem. Azt mondták, hogy egy anyag, ami hasonlít a természetes bevonathoz (lombiknál megtisztítják a petesejtet), és a beültetés reggelén cseppentik az embrióhoz. Kicsit (pár százalékkal) növeli az esélyeket.
Már ha jól értettem, mert nem itthon volt :-)
Sziasztok! Ismeri/kérte valaki közületek az Embrioglue-t ("ragasztó").
Amikor megjon aznap telefonálj! 2.v 3. napon kell majd menned.
Sziasztok! FET indításhoz mikor kell először telefonálni? Mi a menete? Hányszor kell menni?
Vszínű mèg az ünnepeket előtt behívnak vizsgálatra, kezedbe adják a Suprefact receptjét és megmondjàk hogy x nap múlva kezd el szúrni. Nyugi. Biztos megoldják!
Januárra van idopontunk lombikra. Viszont úgy tűnik H december 7 körül fog megjonni, akkor kell teloznom. 18 20 nap pont ünnepek között lesz. Szerintetek ezt hogy fogják kivitelezni? Áttolják következő mensiig? De akkor már februárban lenne a lombik.
Köszi! Nem tudom kihez fogok menni, az elsőnèl Gőgösnèl kezdtük,de lebetegedett ìgy Törököt vàlasztottuk..Mostaninàl nem tudom mi tèvő legyek...Jó fejnek tünik,talàn èrti is a dolgàt,de nem túl beszèdes..
18-20 napon.attòl függ hogy esik ès kihez mèsz
De te akkor màr nyomod a suprefactot?
Mert akkor persze lemegy nov.közepe felè.
Megcsinàljàk akkor is, csak lehet, hogy kènytelenek lesznek 5 naposig vinni, vagy esetleg nagyobb adagot kapsz, hogy hamarabb növekedjen ès mondjuk esèlyesebb lesz a tùlstimu
De ezt persze mindenki maga tudja....
Sziasztok! Úgy gondolom ez egy igaz történet, így gondoltam megosztom veletek 😊
Egy elefánt és egy kutya egyidejűleg lett vemhes. Három hónappal később a kutya hat kiskutyát szült. Hat hónappal később a kutya ismét vemhes volt, és kilenc hónapon át további tucat kölyköt szült. Ez ment egy ideig...
A tizennyolcadik hónapban a kutya felkereste az elefántot és megkérdezte: "Biztos, hogy vemhes vagy? Ugyanazon a napon lettünk várandósok. Háromszor fialtam egy tucat kölyökkutyát, akik mára már nagy kutyákká nőttek, de te még mindig nem ellettél meg. Mi folyik itt? "
Az elefánt így válaszolt: "Van valami, amit szeretném, ha megértenél. Én nem kölyökkutyát, hanem elefántot hordok a szívem alatt. Két éven belül csak egyet hozok világra. De amikor a borjam kipottyan, abba még a föld is beleremeg. Amikor keresztül megy az úton, az emberek megállnak és csodálattal figyelik. Nem véletlen hordozom íly sokáig, figyelemre méltó lesz, hatalmas és nagyszerű. "
Ne veszítsd el a hited, ha azt látod, hogy mások imái hamarabb meghallgattatak és rekord idő alatt teljesítenek valamit.
Ne irigyeld mások sikereit. Ha még nem értél célba, ne ess kétségbe. Mondd magadnak: "Közeledik az én időm, és amikor végre a földre hull kitartásom gyümölcse, a világ is beleremeg, s a csodájára jár majd mindenki!"
Ne hasonlítgasd az általad járt utat a máséhoz! Sosincs két egyforma út, sosincs két egyforma talp mi járja...
Soha ne adjuk fel 😊😊♥️♥️
Persze, bennük van minden bizodalmunk! 🙏😍😍🙏
Sajnálom, de bízz a beültett Bogyókákban!
Sziasztok.! Most a napokban jön meg ,elvileg 7-èn àltalàban pontosan 26 napra,akkor kell felhívni Tapolcàt..Kb mit mondanak mikor kell mennünk!?Csak a munkahely miatt kèrdezem, hogy nagyjàból tudjak pontosítani.köszi
Sajnos az erleltek nem maradtak meg mára, így nem lett fagyibabank.😥
Második sikertelen inszemináció utáni konzultáción mondta a Gőgös, hogy akkor most diéta. Még csak egy friss laborom sincs, áprilisiak az eredményeim, akkor kezdtünk el Tapolcára járni.
Nem, egyenlőre reménykedünk az inszemináció csodájában, hátha....
Köszi szépen!
Én tavaly kivartam a januárt, így az ünnepek miatt nem kellett izgulnom.
Egy konzultáció belefér, utána még mindig tudsz dönteni. Nehogy megbánd.. (most csak magamból indulok ki, nem rábeszélni akarlak☺️)
További ajánlott fórumok: