PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen, én a kettesbe kerültem, 2 személyesbe. Szerintem mellettünk várakoztak reggel anyukáddal. ☺️ Ha hétfőn lesz beülti, akkor találkozunk. Holnap kiderül. Ha kevés termékenyült meg akkor pénteken visszakapom őket. Viszonylag jól vagyok, bár fáj a hasam és az előzővel ellentétben véreztem is. De boldog vagyok, h 12 petesejt lett. 🥰
Veled mi újság, hogy vagy? Neked sok petesejt volt várható.
Köszönjük a drukkot!Nálam 19 lett a vége,és rohadtul fáj a hasam.Zsombi fiamat anyukám bevállalta mára,így tudok feküdni egész nap.
Fájdalomcsillapítónál Flector mehet?Algoflex nem sokat ér...
Holnap jelentkezünk,küldjétek a pozitív csít leendő embrióinknak Andival.❤
12 petesejt lett! Annyira boldog vagyok. 🥰 8-at vártam és 12 lett. Bár azt nem tudom ebből mennyi a használható, de mégis több, mint a 8..☺️
🙏🙏🙏
Első lombik 3 napos volt, màsodik 5 napos (3.napon megvolt mind a 8 amit megtermèkenyìtettek, az 5.napon a beültetett 2, ugyh.valòban vìzválasztò a 4.nap)
Most a 3.pedig 2 naposra sikerült.
Egyik mestersègesből se volt terhessègem a terhessègeim spontán terhessègek voltak, koravetèlèssel
Màsnap, első nap azt tudod meg hogy mennyi van.
Màsnap reggel elmondtàk hogy mennyit tudtak megtermèkenyìteni ès mrnnyi osztodott.
Mivel jelentős csökkenès vokt 10-7-3 ìgy mondtàk h.akkor màsnap.
Illetve a doki is mondta a szerdai leszìvàskor, hogy ha felènèl kevesebb lesz akkor tervezzünk a péntekkel.
Ha valamelyik annyira biztos lenne, akkor talán csak azt csinálnák.
Bízni kell az embriókban 🙏
Bízzál benne, néha a kevesebb több.
Én megvagyok, eddig nagyon pozitív voltam, ma kissé elbizonytalanodtam. Néha fajdogal a hasam.
A verhigito injekciotol hatalmas lila foltjaim vannak, de azt mondják, ez normális, eddig ennyire nem voltak nagyok.
Hajrá szerdán! 🤞🙏
Szuper, akkor szerdán. ☺️
Kitartás addig is! 🤗
Rajta vagyok, csak ez a felesleges várakozás lefárasztott. Holnap igyekszem mindent a helyére pöccinteni a fejemben. ☺️ 21:00-kor kell beadnom.
Azért lesz veled valaki? 😕
Tényleg próbálj pozitívan gondolkodni,a kevesebből is lehetnek csodaszép embriók.
Én nagyon levertnek érzem magam,örülök,h vége az injekcióknak,20:15-kor adom az utolsót.Neked mikor kell?
Sajnos férjem szerdán vizsgázik,így nem tud velem jönni,de mondtam neki,h ne mondja le,ki tudja,mikor tudná pótolni.Szóval ilyen szempontból nálunk sem indul zökkenőmentesen,de bízom a pozitív kimenetelben.😉
Elbaxcsiztak valamit a recepción.. 🤦♀️
Hánykor adod a repesztő szurit?
Az előzőnél 10 felett volt és a végeredmény 3 embriócska lett. Itt most kevesebbről indulunk és 5 napig viszik őket. Rettenetesen parázok(izgulok?), h mi lesz a vége. Most annyira nem oké semmi sem az előzőhöz képest. Bár a doki bizakodó, talán még jobban, mint én. 😁
Te jól vagy? 🤗
8 megfelelő méretű tüsző lett csak. 😔 Szerdán leszívás. (4 órát vártam ma mert valahogy nem sikerült felvenniük normálisan a gépbe. Úgy kérdeztem rá, h mi van.. 😠)
Ez volt egy jó délelőtt. 😢
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..