PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen, tudom. Csak tudod belém rakták a sok hülyeséget a korom miatt..
Eddig nagyon bizakodó voltam, de a múltkor is onnan tudtam, h "vége", h a cickók leapadtak, mint a kipukkant lufi..
Amúgy egészen más lelkileg, mint az előző. Most sokkal jobban a magunkénak érezzük őket. 🥰
Hm,biztos jó,még nem használtam,lehet kipróbálom.Vitaminokat amúgy szedek.😉
Hogy érzed magad?
Köszönjük!❤
Az izotóniás ital a fehérje miatt javasolt?
Hajrá Andi és Sophie! 🤞🙏
Izotonias italt is javasolta nekem a doki itt. Bár én mar a tapolcai beulteteseknel is ittam,de ártani nem árt.
Micsoda szülinapi ajándékod lett végül. ☺️
Isten éltessen! 🌸🥳🎂
Szokásos megjovos érzéseim vannak és elég szédülös a fejem.
Beagyazodast bőven erezheted holnap. Nekem most nagyon érdekes volt, 7 naposan éreztem felfazas szerű fájdalmat, mondtam is a férjemnek, hogy nagyon fura érzés. 7 és 8 naposan éreztem ezt, utána semmit. A megjovos érzést 13 naposan kezdtem el érezni,pont a szülinapomon, akkor kezdtem el parázni.
A napokat az embriok korára értem.
Nyugi, jó lesz minden! 🙏
Most sem érzel semmit? 🤔☺️
Annyira rossz, hogy tudom minek "kellene" történnie és nem érzek semmit. (beágyazódásra gondolok most)
Ennyi hcg-nèl esèlyes a 2
Hànyadik nap?
A megtermèkenyìtèst köv.11.napon van kimutathatò mennyisèg
De jóóó...nem akartam tegnap írni,de azok szoktak a legjobban meglepődni,akik már beletörődtek a dologba!😉❤
Vigyázz magatokra!🙏
Azta q...a!!😱🥰🥰🥰
Hányan vannak? 😂😂
Orvossal ma azt hiszem nem találkozunk, a fonover közli a hírt és ha pozitív, akkor 2het múlva lesz ultrahang.
Nagyon köszi a szurkolást! 🙏🤞
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..