PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Konkrétan nem névszerint hívnak. Egy kijön egy bemegy. Ennyi
Tyűha!!!!És mit mondanak a nővérpultnál?
Szia. Igen. A beülti is a műtőben lesz. Aztán vissza tolnak a szobába. Ott szigorú fekvés lesz. 😀 Hálóing papucs. Most csak a bugyit kell levenni. Aztán sorakozó a nővér pult előtt. A legbátrabb kezdi. 😀
Szia! Miért ritka a rövid?
Szia! Nagyon drukkolok!!!A beültetést is a műtőben csinálják?Utána pihenünk a szobában? Bocs a kérdésért, de nem tudom hogy zajlik..
Van valakinek magas prolaktin szintje? Nekem minden hormonom rendben van, egyedül ez lett 598, határérték 530. Mennyire probléma ez vagy így nekiállnak egyáltalán beavatkozásnak?
Nálunk minden rendben, a meleget nehezen bírom. Én a FETkor már az 5.nap teszteltem, predictor earlyvel halvány pozitív volt. Nagyon halvány. Utána szépen erősödött.
Nekünk akkor csináltak hatchinget.
Nem tudom mi a jobb tesztelni vagy inkább reménykedni ameddig csak lehet. Én az elsőnél amikor kémiai lett akkor a leszívás utáni 11. Napon kezdtem (asszem az van a papírra írva). Csak akkor még nem tudtam hogy erősödnie kellene.
Most dolgozol vagy otthon leszel tesztig ?
Én egyébként beszéltem hozzájuk, még kíméltem magam, 2-3napig feküdtem, utána is csak szépen lassan házimunka ilyesmi. De nem tudni kinek mi válik be. Én így voltam nyugodt.
A szobába tanúja voltam. Most ismét abba a szobába kerültem. De a középső ágyat választottam. Most nekem tartott a legtovább de nem fájt inkább kellemetlen volt. Tanár úr csinálta. Utánna bejött a szobába és mindent elmondott. Most nem érzek semmit. Ne
M tudom jó e vagy nem. Majd meglátom. Nem tudom mikor teszteljek. Vagy inkább hagyom és kívárom a jövő hét csütörtököt. Te hogy vagy? Ugye nem dolgozol.
Leszívás után én is ezt éreztem.
A beültetések nekem eléggé fájtak meg sokáig is tartottak, szerintem én ezért éreztem hogy fáj 😏
Szorítok 🤞. Minden jól fog menni.
40. Pénteken lesz beültetés ha minden jól alakul, akkor lesznek 3 naposak.
Muszáj lesz össze szedni magad. Mennyi idős vagy hogy a korodra hivatkoznak? Na jó kicsit zuhanj meg aztán szedd össze magad. Pozitív energia. Hanynaposan kapod vissza őket?
Aranyos vagy, igyekszem magam felhozni lelkileg, de azért most kicsit csalódott vagyok. A telefonban is egyből kérdezték mennyit kérünk vissza. Mondtam 2-re gondoltunk. Erre azt mondták, h érdemes a 3-ban is gondolkozni a korom miatt.. Holnapra összeszedem magam, de most nagyon aggódom, h a 4 mennyire életképes.. Köszönöm a biztató szavakat, remélem te jól vagy! 🤗
Az is szép szám. Pozitívan. Péntek mindjárt itt van. Testedet kezd el felkeszíteni. Ne legyél letörve. Annak a négynek is örülni kell. 🤗🌹
A 11-ből 7 termékenyült meg, de csak 4 fejlődött tovább.. 😔
Ritka a rövid, ha az első röviddel volt ès nem sikerült akkor valòszînü hosszùra vàltsnsk.
Ez a mùlt hèten volt ès elötte
Hát remélem hogy rövid lesz.😊Még nem mondtak semmit mert majd csak most ebbe a hónapba kell mennem vizsgálatra és akkor kiderül.Hát azt nem tudom sajnos de hívd fel őket,ők meg mondják majd.
Köszönöm szépen. Nem stresszelek.
A héten egyedül van Piroska.
Kb.ezt
Igyàl sokat, egyèl fehèrjèt, ha kell no-spa
Ha fulladsz, nehèzlègzèsed van, vagy a folyadèk ivàsa mellett nem pisilsz, akkor keress fel orvost
Igen.
De 5 nap se sikerült telòznom, igy most megvàrom a köv.
Érdeklődnék, hogy mit kell kellene éreznem a beülti után? Így estére a bal oldalam kicsit szurkál és feszes a hasam mintha felfujták volna. Izgulok remélem minden rendben. 🙏🙏🙏🤗🤗🤗🥰
Felvesz a hàziorvos, nàlam elèg volt egy telefon
Èn az első lombiknàl vègig dolgoztam, kiv.leszîvàs, beülti napja, a màsodiknàl nem tudtam volna ès nem is akartam
Igen mindenki máshogy viseli. Beülti után ők adnak “ajánlást” hogy felvegyen a háziorvos táppénzre?
Nem akartam, bízom benne reggelre jobb lesz. Inkább beülti után maradnék itthon.
Szia. Én dolgoztam. Érzékenyebb volt a pocakom de minden rendben van. Ha úgy gondolod menj el táppénzre
Leszívás után ti tudtatok dolgozni? Nekem nagyon fáj a hasam, alig bírok felállni. A pisilés meg felér egy kínzással.😔 Bedig nem vagyok egy nyafis alkat, de ez most nagyon nem jó. A zárójelentésen most olvastam, h ajánlott a vetegállományba vétel. Ezt nem is mondták.
Most is rövid lessz? Mit mondtak? Most azon izgulok , sanszos hogy pénteken lessz bajom, akkor hétfőn nem e lessz késő menni... akkor nem is telefonálok csak megyek?
További ajánlott fórumok: