Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pozítív gondolatok..teremtő ereje..... fórum

Pozítív gondolatok..teremtő ereje..... (beszélgetés)

1 2 3 4
19. c75565e593 (válaszként erre: 18. - F-kszilvi)
2010. márc. 2. 12:01
Nem ők azok..ezek siketek inkább...
2010. márc. 2. 12:00
talán.Ismerek hallássérült párt,egyet.De a baba már nyolc hónapos.Lehet hogy ők azok?
2010. márc. 2. 12:00

[link]

ezt nektek küldöm egy kis pozítív zene....nekem legalábbis az...

16. c75565e593 (válaszként erre: 13. - F-kszilvi)
2010. márc. 2. 11:48

Ahol élsz lakik egy ismerős házaspár...

Nemrég született babájuk..ők hallássérültek...lehet ismered őket?

2010. márc. 2. 11:46

de én attól is jól érzem már magam ha más örül valaminek....olyan helyem dolgozom ahol nap mint nap emberekkel foglalkozom...nem hiszitek el de ha rá mosolygok valakire az olyan boldoggá tesz...mert hogy tudunk örülni ha látjuk valaki figyel ránk....próbálok mindig kedves lenni és sikerül....még a mogorva emberekből is kicsalok egy kis mosolyt.....

Meg nézem éppen van néhány hoxás akikkel nem tudom hogy kezdetem el beszélni lényeg babát vár 2 is és ettől boldog vagyok, mert teljesült a vágyuk!!

Drukkoljunk nekik!

14. c75565e593 (válaszként erre: 12. - Falcngate)
2010. márc. 2. 11:42
Igen tudom..a mélypontok tanítanak minket a legjobban...ahoz tudj repkedni néha lekell esned párszor....
2010. márc. 2. 11:39

Kismama vagyok,és azt hiszem a gyermekemnek sem mindegy a hozzáállásom.Ha mindenen idegeskednék,az rajta is jelentkezne.

Főleg a téli napokon volt szükség ilyen gondolkodásra,de így tavasszl talán könnyebb.

12. falcngate (válaszként erre: 11. - C75565e593)
2010. márc. 2. 11:36
Abszolút egyetértek veled!! Nekem amúgy egy kegyetlen mélypont kellett ahhoz, hogy ezt a gondolkodásformát megismerjem...tehát ennek a rossznak is volt haszna.:)
11. c75565e593 (válaszként erre: 9. - Falcngate)
2010. márc. 2. 11:24
Tanulok..én a hoxát egyrészt azért olvasom, mert egyfajta erőt merítek ha látom, vannak nők akik elkesredettek, mert nem jön össze valami én abból tanulok, és rájövök na neked ezt nem kell így csinálnod....meg ugye tanítjuk egy mást itt a fórumokon, csak figyelni kell ki mit ír és abből én mit tudok megtanulni..hisz mindenki tanító és tanuló egyben....
10. c75565e593 (válaszként erre: 7. - Falcngate)
2010. márc. 2. 11:22

Én azt gondolom a szomorúság sincs hiába!

Mindennek van oka....az életünkben,,és sokszor azt hisszük jól elbánt velünk a sors..pedig csak tanítani akar a sorsunk valamire....

Tehát miondennek van oka, és mindenből lehet meríteni jó dolgokat még a számunkra nehéz szitukből is!

szeretem szepes Mária könyvét ő sok ilyen törvényt írt ami igaz is....popper Pétert, Müller Pétert Osho-t...meg sorolhatnám....fejlesztem magamtanítom magam örülni, élni, nem görcsölök..volt idő amikor görcsöltem...ma ezt tanulom, hogy kell görcsök nélkül élni...mióta ezt gyakorlom bevonzom az életembe a jó dolgokat....mert amin te gondolkodsz az megvalósul...minden....

Ha bebeszéled magadnak beteg leszek az leszel..és fordítva!!!

9. falcngate (válaszként erre: 8. - C75565e593)
2010. márc. 2. 11:19
Tökjól csinálod!!! :))
8. c75565e593 (válaszként erre: 2. - 433384b4bc)
2010. márc. 2. 11:16

Én?

ha kell sírok, ha kell szomorkodom...

De azt csinálom ami felvídít!

Nekem a zene segít általában, vagy olvasás...olyan dolgokat olvasok ami tanúltságos, vagy nevetett.

De nekem az is elég ha elgondolkodok azon, mennyire sulyos a problémám?

És kimegyek a természetbe és örülni kezdek az életnek a létnek annak, hogy süt a nap....

De én hiszek az ásványok gyógyerejében is.

Van már pár kövem nekem ezek az öröm forrásaim..amolyan kis pozítív bombák:-)

2010. márc. 2. 11:09

Sziasztok,

én is nagyon örülök ennek a fórumnak, mivel már egy éve próbálok a vonzás törvényének megfelelően élni. És működik.:)

A történések igenis rajtad múlnak! Ha pozitívan rezegsz, elkerülnek a negatív emberek, mert önkéntelenül taszítod őket.Ha pedig így élsz, akkor minden negatív történés hosszú távon csak az érdekedet szolgálja. Az univerzum nem akar rosszat senkinek...

Mondjuk az igaz, hogy csak hosszú gyakorlással lehet elérni, hogy semmilyen külső körülmény ne befolyásolja a pozitív hozzáállásodat, de szerintem érdemes megtanulni. :)

Az agykontroll is nagyon érdekel! Hol érdemes utánaolvasni? Mindenképpen kipróbálnám!

2010. márc. 2. 11:07

Előző hozzászólásom "megtámadására" találtam egy remek idézetet:

“A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy felismerem: minden ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Ennél fogva minden jó, úgynevezett negatív nem is létezik, csupán olyan kellemetlen jóról beszélhetünk, amelynek bekövetkeztét én tettem szükségessé.”

(Kurt Tepperwein)

:-)

2010. márc. 2. 11:00

Én olykor hiszek ebben, de néha meg elég nehéz komolyan venni ezeket a dolgokat.

Az élet ennál sokkal bonyolultabb. A történések sokszor nem csak rajtad múlnak, hanem embertársaid is befolyásolhatják pozitív vagy negatív irányba.

Az tény, hogy mindenkinek szüksége van "kapaszkodókra", amivel igyekszünk megmagyarázni olyan dolgokat is, amikre amúgy nincs magyarázat.

2010. márc. 2. 10:58

Szia!

Egyetértek Veled. Én is optimista vagyok, és igyekszem pozitívan gondolkodni. Jó ötlet a fórum. Ja és agykontrollos vagyok! :)

Szép napot, egyre jobbat! :)

2010. márc. 2. 10:58

Szia.

Örülök,hogy elindítottad ezt a fórumot,mert én is hiszem,hogy a pozitív gondolkodás pozitív dolgokat vonz.Hiszem és tapasztaltam.

Ha boldogan kelek és mosolyogva indulok útnak,vissza mosolyognak az emberek.

2010. márc. 2. 10:57

Szia! :)

Te min szoktál gondolkodni,elmélkedni ha rossz a kedved? :)

2010. márc. 2. 10:53

sziasztok!

Én azért índítom ezta fórumot,mert látom mennyi negatív beálitottságu ember van.

engem nagyon érdekel az agykontroll, és más egyébb technikák.

de egy biztos a gondolatoknak teremtő erejük van.

nem szeretnék itt papolni, és okoskodni sem...olyan emberek írjanak akiknek van valami jó bevált tanácsuk, a lelki gondok megoldásához...illetve az is írjon aki padlón van hátha együtt tudunk megoldáást....írjanbak anyukák, nagymamák, kismamák várandósok...szóval mindenki aki pozítív gondolatokkal tud szolgálni..

SZÉP NAPOT!!!!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook