Pozítív gondolatok..teremtő ereje..... (beszélgetés)
irigyellek helyett csodállak, felnézekrátok
ez nem nagyképuségböl, de az hogy irigy negativ szó
ki kell cserélni az szótárt :))
figyi Picur menni fog, csak gyere sürübben és majd segitunk, elöbb utobb te is olyan leszel közöttunk mint mi :DD
Szerintem tanulni es tervezni nagyon nagyon jo dolog! Ez a 2 fontos dolog van ami nagyon sok erot ad a holanphoz!
En pl. soha nem gondoltam volna, hogy ilyen messze elek majd a csaladomtol. (ha tudtam volna elore ez mivel jar, milyen kezdeti nehzsege lesznek, akkor biztosan nem vagtam volna bele)
Biztos munkam volt otthon, diplomam (tehat tanultam is erte kemeny 4 evet) es most itt vagyok egy masik orszagban (ahol ennek a diplomanak semmi papir hasznat nem veszem) es meg sem gondolom, hogy a tanulas hiba valo volt!
Mai napig nagyon nagyon sokat tanulok, mindenbol es mindenkiktol akivel utam soran talalkozom!
Te, hol elsz es a tanulas mellett meg mit csinalsz?
mért kell ilyen dolgokkal foglakozni...
amugy a halál az egy uj kezdet egy párszáz év fent az univezumban azt 50-90 év itt a földön azt elöröl.
foglalkozunk az itt és a mostal, meg az ezzel a pillanattal :))
Megpróbálom megszerezni!Köszönöm a címet!
Ha pl. tudom,hogy élek még 5 évig,akkor tuti nem tanulnék meg nem is terveznék... pl
Jujjj, na ne mar! Miert lenne hiaba! Egy ujszoltt is akie megszuletik es meg is hal, meg annak is volt kuldetese ebben a vilgban!
Miert, ha tudnad, hogy meddig elsz akkor mi valtozna? Mit tennel, amit most nem teszel meg, hogy nem tudod meddig elsz?
Ajanlok egy konyvet, pont errol szol, Coelho Veronika megakar halni, nagyon jo! Olvasd el!
Gretaa, ha elküldöd nekem priviben az e-mail cimedet küldök neked meditácios cd-s anyagokat amit ha minden nap egyszer kétszer lehallgatsz már jobban leszel töle.
vagy menj be a naplomba ott is találsz Balogh Béla és egyéb joságok cimmel, de e-mailben az egészanyagot átküldöm és kiégeted vagy MP3-as felveszed és hallgatod elalvás elött ha belealszol az sem baj.
meglátod ettöl 2 honap alatt már jobban érzed magad és sokkal pozitivabb is leszel.
holnap értekezhetunk ha gondolod én du-án vagyok
Akkor nagyon ugyes vagy! CSak igy tovabb!
Tudod, olvastam itt par naplot a hoxan es valahogy nekem fura, hogy azokat a naploakt olvassak nagyon nagyon sokan, akinek rossz, nehez es nagyon nehez es szomoru elete van!
Ez elgondolkodtaott, hogy azert szeretik masok olvasni, hogy jajj, de jo nekem azert meg jobb, vagy mert konnyebb azonosulni vele! Nem tudom, csak szomoru dolognak tartom, na nem azt aki irja, csak, hogy az emberek mennyire tudnak sajnalkozni nem hogy inkabb orulnenek dolgoknak!
Persze, hogy erdekelne!;-)) De hidd el nincs ra szukseged, mert az eletedet Te kell, hogy iranyitsd es majd Te magad is rajossz, hogy melyik legjobb ut Neked!
Nem kell minden esemenyunket elore tudni!
Ja, vegul is minden a vonzas!
A szinkorincitas is az, hogy minden veletlen (nek tuno) meg a negativ vagy rossz dolgok is jok lehetnek (kesobb) hiszen minden lancreakcio! Nagyon erdekes dolog!
Jo, hogy Teged is erdekelnek ilyen dolgok! :-))
igaz.. most már beugrott, akkora az válfaja az ezo´nak hogy mindennel már én sem vagyok tisztában pedig volt idö mikor foglakoztam ezzel is.
ezért fontos hogy ha pozitivan élünk akkor általában jó dolgok is történnek velünk és a jó a jót vonza vagy a rossznak egy olyan változatát ami hosszutávon jó, szoval itt bejön ismét a vonzás
én valahogy mindig a vonzáshoz kanyarodok vissza na ez lenne az a bizonyos szinkronizáció :))
kedves Gretaa, mondanék valamit, addig ameddig az a vérzö sziv van az adatlapodon elöl., addig tényleg el kell felejtsed a pozitiv gondolatokat.
válasz magadnak valami szebbet., egy olyan szivet ami vidám szeretettel van teli, a vérzö sziv az olyan negativ
szia
ez a szinkorincitas a vonzás törvénye lenne, igaz??