Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Ponty sajtkabátban recept

Ponty sajtkabátban recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Ponty sajtkabátban hozzávalói:
fél kg pontyfilé
1 db tojás
2 ek. liszt
5 dkg reszelt sajt
2 dl tej (vagy szódavíz)
ízlés szerint patikasó, színes őrölt bors
étolaj a kisütéshez


A Ponty sajtkabátban elkészítési módja:
A megtisztított, megmosott halat szeletekre vágtam és fűszereztem. Egy tojásból két kanál liszttel, 5 dkg reszelt sajttal és kb. 2 dl tejjel sűrű palacsintatésztát készítettem. A halszeleteket beleforgattam és bő, forró olajban kisütöttem. Párolt almát és petrezselymes krumplit adhatunk hozzá.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Halas ételek receptjei


A ponty sajtkabátban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook