Pond's krém? (beszélgetés)
Én is ezt használtam és most újra ráakadtam.Van 2tégely eladó krémem kék a teteje 6.000FT 1 dobozzal és 192ml egy tégely ,majdnem négyszerese a régi krémeknek.Véletlenül kettőt rendeltem és egy rendelésben 2 doboz volt,így 4 doboz krémem lett.Átvehető a XV.kerületben
email:teglasipiroska51@gmail.com
a minősége ugyanaz mint amit régen lehetett kapni én már 1 tégellyel elhasználtam
Én is ezt használtam és most újra ráakadtam.Van 2tégely eladó krémem kék a teteje 6.000FT 1 dobozzal és 192ml egy tégely ,majdnem négyszerese a régi krémeknek.Véletlenül kettőt rendeltem és egy rendelésben 2 doboz volt,így 4 doboz krémem lett.Átvehető a XV.kerületben
a minősége ugyanaz mint amit régen lehetett kapni én már 1 tégellyel elhasználtam
Én is ezt használtam és most újra ráakadtam.Van 2tégely eladó krémem kék a teteje 6.000FT 1 dobozzal és 198g egy tégely ,majdnem négyszerese a régi krémeknek.Véletlenül kettőt rendeltem és egy rendelésben 2 doboz volt,így 4 doboz krémem lett.Átvehető a XV.kerületben
Sziasztok
Tini koromban használtam utoljára, azóta nem is láttam pond's krémet.
Nem tudjátok lehet még valahol kapni, vagy kivonták a forgalomból?
Én nagyon meg voltam vele elégedve.
További ajánlott fórumok:
- Progeszteron krém-Women's cream
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Te hiszel a narancsbőr "eltűntető" krémek hatásában?
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Ehet már egy 9 hónapos gyerek krémtúrót? Mindenki mást mond. Ti hogy gondoljátok?