Pokrivtsák Mónika módszere (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sztereotípia...... :DD
Nem csak a kondi miatt. Az egészségem miatt, táplálékkiegészítő első sorban. Méregtelenít, sejtszinten táplál. De a barátnőm tényleg fogyott tőle sokat. De ez nem az "eredeti" zöld lötyi, arról nem tudok áradozni.........:D
Az emberek 80% azért issza, ezért feltételeztem.
HA kondizok az MAGA felpörget,,,tehát én ezért gondolom máshogy...de ha neked jó, hajrá:)
Előkerítem. Nem, nem szoktam meg, az első dobozt sem ittam meg, a másodikat már fel sem bontottam fel. Hétvégén a keresésére indulok.... :D, ha megtalálom, szívesen odaadom.
Ajánlották, hogy facsarjak bele citromot, de hiába, nekem így sem csúszik.
Kea!
Egy dobozzal nem akarsz eladni?
Megszoktad már az ízét?
Hol tudtok ilyen olcsón zöld löttyöt venni?
Én mindenhol min.18000-ért látom!Személyesen lehet vhol venni?
A Wellstarral én nagyon elégedett vagyok. Algaíze van, egészen sötétzöld a színe, de iható. A két hozzátartozó engergiaitalnak kifejezetten szeretem az ízét.
Még csak pár napja iszom, de jobban alszom. Az igazi meglepetés ma délelőtt ért, fél órával azután hogy megittam a délelőtti energiaitalt, egy órát edzettem a taposógépen, korábban fél órába is belehaltam.
Bár drágább, de szerintem fényévekkel jobb is.
Én is 15.000ért vettem. Nekem is baromi drága volt, hiszen valószínűleg megy a kukába, mert senki nem hajlandó meginni......
Én is kíváncsi vagyok az ízére, majd beszámolok.
KeA! Na, kíváncsi vagyok majd a véleményedre, hogy milyen az íze.
Klimpírozi! Sok pénz, de még így is "akciós" volt. 1 havi adag 13 ezer, míg máshol 15-16 ezer.
Persze semmit sem ér, mivel ugye nem tudom meginni. De most komolyan. Én nem hiszem el, hogy amit nem fogad be a szervezetem, az jó lehet. Szerintem, azért tiltakozik annyira az ízlelőbimbóm, mert érzi, hogy nem neki való.
Már megbántam... Többet soha...
ne riogass, már nem tudom lemondani................
azt mondta a barátnőm, azóta nem is kávézik, a Solartól (ha így hívják...) szellemileg tök friss egész nap, a Lunartól alszik, mint a tök, a főizétől, pedig lúgosodik és fogy.......
műanyag????
állítólag 400 féle (mikroelem van benne), papayával, hogy iható legyen. Lehet, hogy 4000, csak nem figyeltem??? :D
A barátnőm egyébként 2 hete issza, 5 kilót fogyott (volt miből), az arca pedig olyan, mintha a régi bőrét leszedték volna, és újat kapott volna :DDD Istenien néz ki.
Jaj, te szegény! Engem is megpróbáltak rábeszélni, hogy ha többet veszek olcsóbb, de csak egyet vettem, hogy kipróbáljam. Én sem tudom meginni, olyan rémes az íze.
Nemrége bejött egy új az országba, Wellstar a neve, annak lényegesen jobb az íze, azt mondták. Megrendeltem, pénteken kapom meg, nagyon kíváncsi vagyok rá!
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, vagy kérdésem. Nem is tudom. Szóval, NEM terjesztő vagyok, hanem vásárló.
Megvettem két hónapra való Innerlight-ot, de annyira rossz az íze, hogy öklendezem tőle, ezért szeretném eladni.
Csak egyetlen egy adagot csináltam meg belőle, vagyis 1 csapott evőkanál por és 10 csepp ph cseppel kevesebb.
26 ezerért vettem. 21 ezerért eladó + postaköltség. Bárkit érdekel, kérem, írjon.
Köszi!
Valaki ajánlotta nekem a napokban a Wellstar nevű mikroalgás italt. Hallott már róla valaki?
Szintén a szervezet lúgosítása a harci feladata.