Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Bebe semmit nem érzel még?
mondjuk olyan dolgot hogy se ülni se állni se feküdni nem jó? enyhe derékfájás? ...
Jó reggelt!
Ziziéknek gratulálok! Akkor nem kevés ideig vajúdott!!!!
Éva nagyon szorítunk! Olyan jó, hogy ő már a picivel megy csak haza!
Bebe figyeld magad. Ha ismét jelentkezik a szivárgás, úgyis biztos leszel benne....meg lehet, hogy közben megérkeznek a fájások is. Hihetetlen, hogy nem is olyan rég még el voltál keseredve amiatt hogy nem jön a baba...és most itt tartassz. Szorítok nektek!
Itt a pontos sms Zizitől:
Ezt az sms-t kaptam ma hajnalban Zizitől:
"Anyukám és Apukám minden ismerősének üzenem, hogy ma 01:35-kor megszülettem! 4005 g és 51 cm vagyok. Anyukám és én is, na és Apu is jól vagyunk.:) Puszi: Hajagos Luca"
Sok-sok boldogságot Nekik!!!
én most nem irigylem magamat.
bea vagyok pánikolva
honnan tudod, hogy az volt?
vagy már itt se vagy?
sok sikert!!!
Jó reggelt! Nincs több lista Gyebitimi vedd át! Indulunk a kórházba elfolyt a magzatvíz PÁ
Ja Zizi hajnal 1.35kor világrahozta Luca babát, aki 4 kg és 51 cm
véárok még én is egy kicsit, hátha elindul valami.
a sz.r az egészben az, hogy mégcsak biztos sem vagyok benne
azt hiszem szivárgott egy kis magzatvíz.
most akkor indulni kell?
semmi fájást nem érzek
jol csinalod...ugyis mindent elo kell kesziteni...jobb koran mint kesobb:-)
En sajna nem fogtam bele koran a keszulodesbe es most a paromnak szikranyi ideje sincs igy allandoan kell noszogassam valamiert...na de nem baj..:-)
na majd nemsokára okosabbak leszünk!! jön majd valaki akinek üzizett és mindent megtudunk!!
muszály vásárolgatni apránként , mert egyszerre nem győzné az ember!!van már nekünk is kezdésnek 2 fióknyi ruha!! meg a barátnőm kisfia ahogy nő úgy kapjuk majd a ruhákat!!!
Az asztalos barátunk csinálja a pelusozónkat is!! a kiságy megvan csak egy két helyen át kell csiszolni, és újra festeni!! azt meg akarjuk csinálni minél előbb mert a festékszag nem megy ki hamar!!!
meglepoen jol birom..igyekszem elintezni a kinti dolgokat delelott es deltol nagyon kellemes az udvaron....sok a noveny, fa:-)
Jol tetted, hogy vasarolgatsz az urasagnak..kell is:-)..Megnott am a pocid amiota nem "lattalak":-)
Zizire en is sokat gondolok, gondoltam..remelem jol vannak habar van egy olyan sejtesem, hogy Luca kitett magaert es kicsit megkinozta...
vagyogatok!!!
látom alakul a ruhatáratok!! nagyon édik!!
tegnap én is vettem egy bodyt amiben majd hazahozzuk a fiatalurat!! nem bírtam neki ellenállni!!:)