Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok!
Kata, tényleg kisfiú? Nahát, azért kíváncsi vagyok kedden mit mond majd a doki :) És milyen érzés, h valószínűleg nme kislány? :))) De gondolom a lényeg, h minden rendben legyen vele :))))
:)akkor nem is szereti ha kukkolják...húúú de elkéne másznom varrni mert már egy gatya sem jön rám...
Én remélem, hogy nem lesz hiperaktív, tudniillik, az apukája az lesz. Mikor ébren van a pici, akkor ő is kitesz magáért, de akkor épp alcsizott és nem volt elragadtatva, hogy felébresztettük.:)
ó nekünk azt mondták h hiperaktiv mert alig tudták megmérni,pörgött mozgott állandóan
Hamarosan megyünk majd mi is, kíváncsi vagyok, hogy vajon, most megmutatja e magát a picur. Múltkor még az arcát is eldugta. Azt mondta a párom, hogy olyan, int én, mert én is mindig úgy alszom, hogy az arcom eltakarom. :D
Köszi jól vagyunk.hétfőn voltunk,sajnos nem tudták megmondani mi lesz...
Mi újság? Hogy vagytok?
Voltatok már 18 hetes uh-on?
upsz..nem olvastam vissza...rendesen...
Szia Lindus, Pipponak el kellett mennie!
Szia.most jöttem megint:)
köszi szépen, most mennem kell, a freemailem nem nyitódik meg, oda kértem a kódot.
Talán estére tudok fel tenni fénykepeket is és a vonalzót is megtudom szerkeszteni.
Szép napot!
hogy kell ide áthelyezni?
A babafalva.hu oldalon bal oldalon lent a szolgáltatások közöt van olyan, hogy vonalzók. Szerintem ott már eligazodsz, de ha nem segítek.
Hali! Utánnad olvastam egy kicsit.:)
Nem akarsz csinálni vonalzód, hogy mindenki láthassa, hogy hol tartotok a babóval?
Szia Ildi!
Pippo vagyok, tegnap felvettek a csapatba.:)
most mennem kell az albérlőt költöztetni aztán jövök kb fél óra.
Nálad milyen idő van?Ma megint nagyon meleg lesz erre.
Laza vagyok:)
Sokszor bejelentkezem este itthonról is, most kompenzálok.
Sebaj pihizel vedd ugy:)hogyhogy nem indultál még?
Csak éppen, már rég a kocsiban kellene ülnöm, sőt lassan az irodában:)
Sziasztok van fenn valaki?
Nagyon megnyugtató, hogy kaptál erősítőt.
Már csak azt szeretném tudni, hogy gyakorlod-e a forgatást. Mert arról nagy a csend:)))
Na, jól van már lányok, belekotyogni mindenbe azt tényleg tudok:DDD
Szia! Mindig örülünk az újaknak. :) Kérdezz csak bátran!
További ajánlott fórumok: