Plasztikai műtét hitelre.. (beszélgetés)
Nincs mit!:)
Áhhh,Ő biztos nem!!:)
Puszillak
Köszönöm!:)
Írtam is szegénynek,remélem nem küld el melegebbre:D
Puszi!:)
Nálam dettó ez volt, terhességek, hízás-fogyás, edzés, csak már nem akartam annyit írni.
Egyébként Amerikában az emberek úgy járnak plasztikai sebészhez, mint minálunk itt fodrászhoz. Itt jó magyar emberhez méltóan mindenki megbotránkozik meg összesúg a másik háta mögött. Igen, ez Magyarország!
Sziasztok!
Szerintem teljesen érthető, hogy ha valaki nem elégedett magával, akkor szeretne változtatni. Nekem is egy tündér párom van,akinek az én cicim a legszebb, de ha én útálom őket, nem vigasztal ez sem.
Vannak olyan helyzetek, amikor, ha kell az ember a föld alól is előkeríti a pénzt egy műtétre. Terhességem alatt 28kg-t híztam, amit vissza fogytam, majd újra terhes lettem és jött 28kg újra. 2X1,5 évig szoptattam, heti 6X edzek, nincs rajtam felesleg, de a mellem odalett. És igen én is meg fogom csináltatni!
Senkinek semmi köze hozzá! Ahogy ahhoz sem, hogy ki hová költi a pénzét! Örülj neki, hogy te jól érzed magad a bőrödbe és ne ítélkezz, mert mindenkinél van jobb és szebb!
Hajrá az új cicikért!
Sziasztok!
Nem biztos hogy úgy szép ahogy van.
Ha egyszer nem érzi jól magát!
Saját egyéni döntése.
És igen, meg lehet nézni az adatlapomat miért állok ki mellette. A csoffadék lógó mellek mindenkinek csak önmagára és a párjára tartoznak. HA utálja magát emiatt, és megcsináltatja, senki ne bíráskodjon felette! Az ő párja fog majd azután gyönyörködni benne, és ő csodásnak fogja magát érezni, és a párja büszke lesz rá egy életen keresztül. Pont.
Igen, leélheti mindenki az életét úgy is, hogy utál tükörbe nézni. Ehhez is megvan mindenkinek a joga.
Nem érzem magam begyepesedettnek.
Egy 26 éves anyuka úgy szép, ahogy van. Ott a lányod, nem inkább rá kellene költened a nem létező százezreket?
Amúgy f@sz@, hogy már itt is a ... dokijának ajánlgatását kell olvasnom :S:S
Mintha a szabályzat tiltaná a reklámtevékenységet, de azért csak nyugodtan.... :D
Egyébként nekem se volt rá pénzem, de a hitel helyett azt választottam, hogy türelmes üzemmódba kapcsoltam és összegyűjtöttem rá a pénzt. Ez egy évembe került, de így legalább nem kellett a hitel.
A dokiválasztást ne az ár döntse el szerintem hanem a bizalom.
Szia!:)
Oké,írom is!:)
Hm..
Sziasztok!
Ez egy jó kérdés!
Bevallom,három gyerek és másfél évnyi szoptatás után nekem is megfordult már a fejemben.Nem tagadom,nem is egyszer..
Clau!Szóval meg tudlak érteni-hajrá!:)
Gine!
Én is nagyon megköszönném,ha engem is beavatnál!
Köszönöm.
ne légy morcos.
az enyémek sem szépek, sőt...de találtam egy párt, akit nem érdekel, szültem két gyereket is már, szoptattam is, és ha lesz rá pénzem, megcsináltatom. elhiszem hoyg zavar, ismerem az érzést nem is kicsit, de nem érdemes e miatt hitelbe verni magad, próbáld meg ezt is megérteni.
persze ha döntöttél, akkor meg tök mindegy ki mit mond :D