Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pikáns csirkecomb. recept

Pikáns csirkecomb. recept

Elkészítési idő 60 perc

Kalória 785 kcal

A Pikáns csirkecomb. hozzávalói:
4 csirkecomb
4-5 evőkamál olaj
5-6 gerezd fogkhagyma
1 kávéskanál paradicsompüré
Csípős Piros Arany ízlés szerint
2 evőkanál liszt
5 dl húsleves (kockából)
1 dl tejszín


A Pikáns csirkecomb. elkészítési módja:
1. A megtisztisztított csirkecombokat sózza be, és nagyobb serpenyőben, a felforrósított olajon, nagy lángon pirítsa meg mindkét oldalát. Tegye félre. 2. A visszamaradt zsiradékba keverje bele az összetúzott fokhagymát és a paradicsompürét. Futtasa meg, de nem szabad megégetni! Hintse meg a liszttel, kissé pirítsa meg, utána tegye bele a Piros Aranyat, a levessel forralja össze, majd szűrje le. 3. A combokat tegye a fokhagymás lébe, lefedve párolja 40 percig, utána a tejszinnel dúsítsa, keveset tegyen félre, és tálaláskor öntse a húsra. Zsemlegombócot kínáljon hozzá.

Díszítheti tálaláskor paradicsommal, salátával, paprikával.....ki ki izlése szerint bármilyen zöldségfélével.
Egészséges, finom, mitatós.

Jó étvágyat hozzá!!


Kategória: Húsételek receptjei


A pikáns csirkecomb. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook