Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Érdekes,nekem meg azt írta a koordinátor,hogy majd megírják,mit mikor,hogyan!
Legyünk okosak...😕
Én jeleztem,mert biztos akartam lenni abban,hogy ugyanaz lesz a protokoll!
Ezért rákérdeztem,hogy az lesz-e,vagy változtatna valamit a doktornő!
Mi 3 sikertelen beültin vagyunk túl,teljesen új kör,új donor kell,ezért gondoltam,hátha van új ötletük,de nem változtatnak semmin.
Én egyeztettem a Reprofittal erről. Azt mondták, hogy nincs akadálya máshol/mással végeztetni a tesztet, de akkor a gyógyszerezést annak az orvosnak kell meghatároznia, aki elvégzi a biopsziát.
Az eredménnyel kell jelentkezni a Reprofitban és ők azon a napon csinálják meg a beültetést, amit a teszt meghatározott.
Sziasztok lányok!
Én is ERA-val kapcsolatban kérdeznék!
Elvileg ugyanaz a gyógyszerezés kellene,hogy menjen,mint beültinél,de nekem a Reprofit csak Estrofemet és Utrot írt elő,de beültinél kellett szednem Prednisolont,Aspirin protectet,Clexant...
Olvastam itt valakitől,hogy neki ezeket is kellett szedni!
Akkor most hogy van ez?
Tudtok segíteni?
Ráadásul a Reprofit azt írta,hogy megmondják majd,hogy mikortól menjen az Utro és hogy mikor legyen a mintavétel,viszont a doki,aki csinálja a biopsziát ,ő is azt mondta,hogy megmondja,hogy mikortól menjen a progi ,úgy hogy ne hétvégére essen a mintavétel.
Teljesen elvesztettem a fonalat kire hallgassak,Reprofitra vagy a biopsziát végző dokira?
Nekem eddig 3 beültetés volt: 20., 19 majd 21 napon.
Szerintem nem az előzőekhez kell nézni a tesztet, hanem az éles beültetésnél kell majd minden úgy csinálni, mint most a tesztnél.
Szia Lexyke!
Ez a ciklus hosszától is függ. 19-20-21 napokon (rövidebb ciklushossznál 19-20 napon). Nekem volt egy terhességem, ami elindult tavaly, akkor 18 napon kaptam vissza a kis 5napost, de sajnos 8 hetesen elment. (Ezért azt hittem, hogy a 18-ik napon kellene megcsinálni a tesztet, de az orvosom szerencsére mondta, hogy ez korai...)
Most csináltattam ERA-t és 20-ik napon volt a mintavétel, és szerencsére receptív lett. Igazán nagyon boldog voltam, hogy nem kell ismételni!!!
(Előtte volt másik klinikán még három beültetésem -akkor nem tudtam még az ERA tesztről)2x a 17-ik, 1x a 15-ik napon kaptam vissza... persze el sem indultak... hát mindig tanul az ember...)
Kedves Szandra,
Köszönöm az érdeklődést.
Bevallom pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy a történetünk végét és az örömet is illendő volna megosztani.
Megszületett a gyönyörörű kisbabánk tökéletesen egészségesen❤
Kívánom mindenkinek, hogy ezt az örömöt és boldogságot átélje!
Linda
Sziasztok Lányok!
Régi olvasója vagyok a fórumnak és nagyon hiányolom Lindát (Excaliburné). A küzdelme végét nem ismerem. Sokat izgultam őérte is. Esetleg tud róla valaki valamit? Megszületett a kisbabája?
Reprofitből hozatta.Ő itthon csinált mindent a Versysben.Innen is küldette ki PGS-re aztán azért hozatta vissza mert itt akarta a beültetést a Versysben ott csak a vizsgálat volt.
Utána kérdezek neked hogy pontosan hogy volt.Az a huncutság a dolgoban hogy nem értem miért nem egy összeg van mint szallitasi dij.3 db kerül X-be és utàna minden egyes darab még plusz.Mert valami nagyon speckó körülmények kellenek nekik de ezt nem tudom pontosan.Megkérdezem és jelentkezem.Úgy tudoma Versys intézi ilyen szállítást.Gondolom más is csak ő oda járt.