Pénzszórás! 😃 (beszélgetés)
100 ezer Ft-ból MÉG most megoldható. Valakinek összeállítottam itt már menüt, árakkal. Természetesen nem étteremből rendelve.
Viszont, idősek otthonából rendelve a mi kerületünkben a napi étel is kijön rendeléssel is. Pontosan nem tudom mennyi, ha elutaztam apukámnak rendeltem meg fillérekért, és nem is volt kevés, de rossz sem.
Bocs, akkor Budapesten-
Nem, nem tudom mitől függ.
Általában a havi kaja költségre voltam, lettem volna kíváncsi
"Magyarban" - atyavilág, de rossz olvasni. Főleg egy magyartól. Magyarországon, így helyes.
Bocs, általában nem szoktam javítani de ez csípte a szemem.
Egyébként te is tudod, hogy ez sok mindentől függ.
Nem értem a kérdést. Te bizonyítod be neki, hogy elég ennyi pénz vagy ő állítja? Az élelmiszer, szerintem kijön 2 főre 100 ezer ft-ből, talán valamivel kevesebből is.(de akkor még nem fizettél rezsit. Nagyon takarékosan 100 ezer/főből már az is kijön. De csak akkor, ha magunk főzünk, olcsó mosószert. WC papírt stb használunk, nincs net, TV előfizetés, max. feltöltőkártyás teló, amit csak lejárat előtt töltesz fel (nekem is van ilyen is, Telenor 3000 Ft, egy évig megvan a számom), tönkrement tárgyakat nem pótolsz, ruhát nem veszel. Nagyot lehet spórolni a főzéssel, semmi fagyasztott vagy félkész étel, értelmes kereteken belül a legolcsóbb helyen vásárolni. Pl. répát nem veszek 500 Ft/kg-ért, akkor kevesebb leves van, most 200 Ft-ért kaptam, így mehetnek a répás levesek, salik. Drága hagyma: kevesebb hagymás étel, ugyanígy krumplival is, eszünk bulgurt, rizst köretnek (vagy répát :))). Én szeretek ilyenekkel bíbelődni, bár szerencsére nem kellene. De a ti életetekben kinek a feje fog e miatt fájni? Ezzel saját magadat készíted ki fizikailag, lelkileg is, Te bebizonyítod, ő meg le se sz...ja.
Ennek akkor lenne értelme, ha Te raknál be 50 ezret ő meg sokkal többet, és ezért bizonyítanál. Szerintem más megoldás kellene.
Jesszusom, ezt ne csináld már! Ezt a tovabb spórolósdit, beleszakadsz a logisztikázásba, és még a munkaerődet is te teszed bele, hogy kényelmes legyen neki.
Vigyázz, nehogy egyszeri siker nyomán ez legyen feléd az alap elvárás. Ne hagyd magad kihasználni!
Hát, lehet csak én vagyok ilyen értetlen.
De nem értem.
Kettőtöknek van 100000ft nyugdíja?
Az meg hogy?
És ebből a ,,,drága párod,,, naponta kétszer sörözik?
Villanyszámla, gázszámla, vízszámla, telefonszámla,
Mennyi marad kajára?