Péntek Enikő (Zóna edzés) rajongók ide!! :-) (beszélgetés)
Tegnap megcsináltam a Fitt Arénás tescos edzést tök jó volt! Érdekelne azért ez a kick box is biztos jó lehet...
3X eszek szilárd kaját,és még 2-3 folyékonyat 1 nap.Szóval 5-6X eszek 1 nap,ha a folyékonyat is számolom. Ami Tejekv,Inka kv 2 deci tejjel.
kb 100g fehérje,150g ch és 40-50 g zsír Max 1500 kalória,fölé nem megyek,de 1300az átlag.
Te hányszor szoktál enni és kb. kcal-ra mennyit?
Szívesen,szerintem is inákbb a max,mert olvasom 1,2 megvan már neked.
Hamrosan újra írom,ha súlytartásban leszek,már nem sok kell hozzá 5 kg és megvan az álomsúlyom.Csak még lila gőzöm sincs,hogy tartom meg,ezért fogom újra vezetni:-)
Már írtam Enikőnek,hogy táplálkozzak,ha elértem a célt,de még nem írt vissa.
Köszi, akkor inkább a max-ot rendelem meg.
Írhatnád gyakrabban a naplódat! :)
valami van a billentyűzetemmel kihagy betűket:S
Nagon könnyű.Van benne 19 perces cardio amiben nincs semmilyen ugrálás,kéz és lábmunkával viszi fel a pulzust,hinta,jobra balra lépegetés,térdúz,meg néhány lépkdős gyakorlat amit nem tudok definiálni:-)Végig pörgős latin zene altta.
Popsi-hát:nagyon könnyű.20 perc
comb-hasizom: Ez viszont jó. Van benne egy hihetetlenl jó belsőcomb edzés,amit sehol semmilyen dvd-n nem láttam,és ütős is,másnap lehet rezni. A hasizom is kellőképpen fáraszt,de nem megterhelő. 20 perc
Összegezve: nagyon könnyű dvd,viszont vannak benne olyan gyakorlatok,amik miatt érdemes elővenni,de csak kiegészítésképpen,valami másik edzés mellé.
Azoknak ajánlott, akik előtte még nem tornáztak, semmilyen ugribugri nincs benne, kezdésnek megerősíti az izmokat.Én is zónáztam, de most babát várok(18 hetes) így a light-ot is csinálom(ebből is, mert Réka kismamázom főleg) kivéve a hasizom tornáját nem.Még ajánlott azoknak, akiknak izületi problémájuk van.
A max nagyon jó. Ma csináltam és tetszett. Hozzáteszem már végigcsináltam az insanitit és mondhatom ez is nagyon jó. :-)
Nekem a tabata van még meg,az is jó,itt nagyon dícsérik a zóna maxot a többiek,lehet,hogy azzal kéne próbálkoznod, inkább mint a light.
Én a 2-essel kezdetem, utána rendeltem meg az 1-est. Csináltam én a 2-est, csak a gyakorlatok nem tetszenek rajta.
Enikő oldalán megrendelheted.
Ha már az 1-et csinálod,akkor felesleges a lighot megvenned.Majd ahogy erősödsz megszereted a 2-őt is,nekem az a kedvencem.Bár az igazsághoz tartozik,hogy én nem ismerem a lightot,mert rögtön az 1-gyel kezdtem,mivel előtte már sok mást tornáztam.
Ez engem is érdekelne, hogy milyen a light, mennyivel könnyebb és mennyivel másabb. Nekem a zóna 1 és a 2 van meg. Az 1-est nagyon szeretem, a 2-est egyáltalán nem.
Sziasztok mindenkinek!
Én szeretném megszerezni a lightot!
Tudtok segíteni, hol érem el???
Köszönöm.
nah nekem is megvan most már zóna1, zóna2, zónamax! a zóna max elég keménynek néz ki!
Juhúú! Meg van a Zóna MAX! :D Holnap kezdem. :)
Mennyire brutális amúgy?
Insanity kardióban jóval keményebb, de elsősorban állóképességet fejleszt, mivel a pulzusszámot végig nagyon magasan, anaerob zónában tartja. Ha az alakformálás az elsődleges cél, ugyanennyi idő (heti 6 alkalom, napi kb. 40 perc) Enikővel szerintem legalább ugyanannyira hatásos.
Endomorf edzésterv = heteken át tartó boldogság:))
Nem, én nem. A futás a fő profilom:), amellett nem menne. Meg a mindennapos edzést két kisgyerek mellett nem tudnám megoldani:(. Így inkább tornázós napokon szemezgetek belőle:)- hol Enikő, hol insy. De vannak vérprofik az insy fórumon, sok okos dolgot tanulhat tőlük az ember (meg nagy adag motivációt is adnak).
igen ettől tartottam én is, hogy az az azért keményebb, és még akkor se tudom kiváltani zónával, ha abból duplázok..
Judo74, Te amúgy csinálod a 60 napot? (bocsi, tudom, hogy ez már kicsit a másik fórum, de ha már itt vagy..:)
Lehet követni nyelvtudás nélkül, de sokkal keményebb, mint Enikő tornái:). Meg hosszabbak is. Nézz bele a fórumába...
Rájöttem,nincs magyarul.Lehet követni nyelvtudás nélkül?
Nem tudom.Hol lehet magyar nyelvű insanityhez hozzájutni? Mi az amiben különböznek,mi az ami abban van és Enikőében nincs?Én harmadik hónapja tornázok Enikő tornájára,fejlődök,de jobban kéne figyelnem az étkezésre,meg gondolom a fiataloknál gyorsabb az izomépülés.Nem gondolom,tudom.De eddig ez ami a legtöbbet használt,még a capuera aerobik ami (Czanik Balázs)hatásos volt.
Sziasztok! egészen véletlenül nem mérte le valaki, hogy mondjuk egy 20 perces kardió intervall alatt hány kalóriát lehet elégetni (ha úgy apait-anyait belead az ember)? Annyira kíváncsi lennék..
És még egy kérdés :) szerintetek Enikő tornájával lehet olyan eredményeket elérni, mint egy Insanityvel? Elég hasonló az elv, meg a gyakorlatok. Szóval 2 Zóna edzés egybe lehet ugyanolyan hatásos mint egy insanity? Őszintén szólva Péntek Enikővel sokabb nagyobb kedvem van, mint ezzel a csávóval :))
Ja,és én pont az ellentéte vagyok a Te alkatodnak,vékony felsőtest,vastag comb,nagy fenék,kis cici,persze onnan megy le a legjobban.De az alkatunkon nem változtathatunk,abból kell kihozni a legjobbat ami van,a torna nekem is sokat segít.
Köszi,sajnos sok mindenre allergiás vagyok,olyasmit ami sokféle összetevőből áll,eleve nem veszem meg,tuti,hogy valami bajt csinál.A króm arra jó,hogy stabilizálja a vércukrot,csökkenti az édesség utáni vágyat,és segít az izomépítésben.Próbáltam l-karnitint,és cla-t,de egyiket sem bírtam szedni,pedig tudom,hogy jók.
Köszönöm a tájékoztatásotokat! :)
Megnéztem a Bioteches fehérjeporom összetevőit és nem találtam köztük szóját. Ha bemész egy boltba, adnak felvilágosítást. A Biotechben tök kedvesek az eladók, adnak tanácsot is, hogy mi segíthet a fogyásban.
További ajánlott fórumok: