Péntek Enikő (Zóna edzés) rajongók ide!! :-) (beszélgetés)
Köszi a biztatást, kedves vagy! Na igen, az a bizonyos oldalról felnyomás is halál. :D
Ügyes vagy, hajrá neked is!!!
Mióta tornázol Enikővel?
Nekem csak a Light és az 1 van meg. A tabatát még nem is ismerem.
Az 1-ről tegnap csináltam a has+popsit, hát nem ment túl fényesen...ezért vettem elő ma a light-ot.
Sziasztok!
Na beiktattam most egy kardiót és a egy comb+has edzést a Zóna Light Dvd-ről. Még ez is megizzasztott kicsit, sőt néhol elég követni Enikőt, nekem olykor elég gyors.
(illetve én vagyok lassú...:D ) Ezért érzem pancsernak magam, még jó, hogy ilyenkor nem lát senki. :D
Azon töprengek, hogy lehet a Zóna light kardiója + egy másik edzés lesz a napi menü váltogatva (egyik nap comb+kar az 1-ről, másik nap has+popsi (1), aztán comb+has (light), s hát+popsi (light).
Vajon hatásos lesz így? Persze figyelek az étkezésre is, mindjárt kutyulok egy turmixot.
De az ugrálós, pattogós tornákat nem nagyon csípem, na meg a 4. emeleten... örülnének nekem a szomszédok :D
én is úgy csinálom, egy kardió egy erősítő!
Enikő edzéstervét követve!
Azt szeretném kérdezni, hogy a kisvideós edzésterv haladóknak, az is úgy van, mint a dvd-khez kapcsolódóan, hogy egy hét egy cél? Vagy azt folyamatában lehet csinálni, mindenhéten másik sort?
Hali!
Csinálja valaki a 12 hetes progresszív edzéstervet?
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon is, s Enikő tornáit tekintve is. A minap kipróbáltam a Zóna 1 DVD-ről a comb+kar edzést, jól megizzasztott, s izomlázam is lett bőven.
Tegnap a has+popsi következett. Őszintén szólva alig ment, nem bírom felnyomni magam annyira, s a has-gyakorlat is gáz. Úgy éreztem végig, hogy totál pancser vagyok. Lehet, hogy inkább a zóna light-tal kellene kezdenem?
Az elmúlt hónapokban tornázGATtam itthon hasonló gyakorlatokkal, főként combra.
A másik kérdésem az lenne, hogy a dvd-ről naponta egy edzést kell végigcsinálni vagy kettőt (kardioval együtt)? (hogy hatása is legyen)
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Legyen szép napotok! :-)
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Én már nagyon rég nem tornáztam, ezért az lenne a kérdésem, hogy a Zóna light-tal, vagy a Zóna 1 DVD-vel kezdjek?
Át tudná valaki küldeni a júniusi edzéstervet? Véletlen kitöröltem:-(
köszönöm
Kedves Zónázók!
Szeretném megcsinálni a 12 hetes progresszív edzéstervet. Dvd-k megvannak már, így nem tudom, hogy hogy tudnék hozzájutni az edzéstervhez.
Légy szíves segítsetek!!!
Köszönöm Nektek
Köszi!
Én most azt gondoltam, hogy egyik héten zóna1, kövi héten zóna2 dvd gyakorlatok, aztán az utolsó héten meg a vegyest vagy a maxot, még nem tudom! De a maxnál nem tudom melyik sort válasszam??
Igen, szerintem jó így ahogy írtad. A zsírpárnák eltűntetéséhez fontos a mindennapi kardió, ezért jó a 4. változat.
Én is úgy csinálom, hogy minél változatosabb legyen, minden nap egy intervall+ egy erősítés. De egymás utáni napokon nem szabad ugyanazt a testtájra dolgozni, mert tényleg könnyen alkalmazkodik hozzá a szervezet és nem lesz hatásos, mert megszokja a monotonitást. Szóval ha hétfőn csináltam egy has+fart, akkor legközelebb szerdán dolgozok rá, de akkor is másik dvd-ről. Kedden mondjuk comb+kart, csütin coret, vagy tabatát.. mikor hogy van kedvem....
no én azt vettem észre,hogy a Tabata leginkább karra megy rá a Core edzés meg a törzsre.. már tiszta a kép :P
A heti edzésterv szerint haladtam,de már magamnak válogatok a dvd-k -ről, így minden nap reggel valamelyik intervall,este meg erősítés,ma este kipróbálom a core edzést :P tegnap 20 perc popsi+has volt Encitől,aztán 25 perc popsi Rékától.. és a legvégén magamtól pár karizom mozdulatot nyomtam súlyzóval köbö 10 percig max,.. és ma mit érzek legjobban? hát a karomat :D popsi meg nuku ..
Szerinted ha a hasi zsírpárnám zavar a legjobban, akkor melyik változat a megfelelő nekem?
Tudom, hogy sok kardió kell, hogy égessem a zsírt, de jó a 4. változat szerinted zóna1-2ből, és a maxból mondjuk a napi fél óra a karcsú testért, vegyesből meg a testzsírszázalék csökkentés, izomtónus javítás?
A tabatát látom, hogy inkább szálkásít és izmosít!
Szerinted?
És mondjuk következő hónapban rámegyek a haladó kisvideókra, mert azok is nagyon bejöttek, de most úgy érzem, hogy kell, hogy valaki közben inspiráljon!
Jah, én azt hittem, hogy az egy hónapra szól, és akkor azt kell végigcsinálni! :D Nekem a elsősorban a zsírégetés lenne a cél, és mellé formálni, nem akarok azért kocka hasat, csak szép tónusosat, ahogyan Enikő mondaná! :)
Most már megnéztem, hogy az 1,2,3,4 nem a heteket jelenti, hanem változatok! :) Igen így már érthető!
Akkor ezek szerint nekem a 4 változat a megfelelő, ahol zsírégetés és izomépítés van gyors eredménnyel!
Ott mindennapra van kardió+zóna, bár a 2. változatban is elég sok a kardió!
Így már világos! :D
Köszönöm szépen!
Azért az igazat megvallva,Réka popsi és has erősítő videóit,Enikő nem múlta felül.Másrészt ezek csak erősítő edzések,izmot fejleszt ugyan,de zsírt nem pucol,ahhoz kell a kardió ami Rékánál nincs.A 20 perces comb az minden csak nem kardió.Néha van egy kis karmunka,de nem tornázza fel a pulzust annyira,hogy jelentős zsír égjen,vagy egyáltalán legyen minimális utóégés.
Én szoktam Réka popsi,vagy has után Enikő kardió -intervallt és még utána pluszban,egy Enikő erősítőt. Ha van még időm és energiám:-)
Szia!
Igen mindegyik megvan.A zóna 1-en,van a legtöbb kardió.