Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
nyugi!!! biztosan jó lesz minden! én drukkolok! :)
10 sejtem lett.. jajj ha 1 rendesen osztòdni kezdene.....
Bcicus! Mi a helyzet?
Nekem sajnos (de szerencsére, hogy ma) megjött, így már nincs visszaút az inszem elől. Úgy szerettem volna megúszni. :(
Drukk! Lesz... nem csak egy hanem több is!
prixi84!
elolvastam! hallottam már róluk több helyről is! majd még kérdezek, üdv :)
Igen, de emiatt nem izgulok szeirntem lesz 12 sejtem kb. A vasárnap a kérdés, hogy lesz egy közülük aki elkezd osztódni.
Bcicus! Akkor holnap punctio! Várlak a hírekkel! Veled vagyok! :)))))++++++
pixi84!
én merckformint szedek 2x1 napi, picit fogytam, nehezen akarják felírni, Neked ki írja fel? és milyen d vitamint szedsz? milyen adagban? ez nagyon érdekel! a hajad hullik? bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de érdekel
Szorítok! Mennek a pozitív energiák!
Köszi. Hát nálunk a spontán kizárt eleve. Én már ezen a téren rég elvesztettem a reményt még így is, hogy egyszer már sikerült szerencsére.
Szia.elhiszem neked,de Énis csak azt mondtam amit a doki mondott nekem.Elvileg mivel nov.1-én volt meg utoljára ezért 4-5 hetes a terhesség,de csak 2.5-3 hete volt a fogantatás.ezért mondta azt hogy még nem lát semmit.De a lényeg a pozitiv hozzáállás és tudom hogy 2 hét mulva már látszani fog a mi picikénk.
Sept.Tényleg nem okoskodni akarok,tényleg fiatal a terhességed még,nem láthat semmit.De nem 2,5 hetes.Mindegy mikor volt inszem,akkor is utolsó mensitől számolják.Még lombiknál is,pedi ott percre pontosan tudjuk a megrermékenyités idejét.
Cicus! Hátha majd most!!! Én minden hónapban bízom abban, hogy talán majd most, most valami miatt sikerült és nem fog megjönni! Természetesen eddig még egyszer sem így sültek el a dolgok. Nem vagyok egy nagy optimista ember, de ezt az egyet, a reményt nem engedem meg magamnak, hogy elvessem!
Hát csak nagyon nincs mibe kapaszkodni amibe bízni lehetne.
Bcicus! Bízni kell benne!!
Pcos-ra Eucreast (2x1) + D-vtamint szedek. Kezdetben Meforalt szedtem, eleinte jó is volt, de utána ismét megnyúlt a ciklusom. 2 éve lesz lassan, hogy gyógyszert szedek rá, most általában 31-33 napos, idén 1x fordult elő 38 napos ciklushossz. Inzulinszintet nem néz a doki, egy alkalommal terheltetett, mert ez nem olyan fajta tünetegyüttes, ami elmúlik. Mondjuk a történethez az is hozzá tartozik, hogy mielőtt orvoshoz kerültem leadtam 30kg-t, mert a tünetek alapján öndiagnosztizáltam magam és ez már fél siker volt, mármint a fogyás!:)
Neked is ez a problémád?
szia pixi84! szeretném kérdezni, hogy mit szedsz a pcos-re és hogyan kontrollálják? néznek időnként inzulinszintet? hány éve szeded a gyógyszert és milyen adagban?
Semmi extra. pénteken punkció. Aztán meg várjuk a csodát, hogy hátha lesz 1 ami elkezd osztódni.
igen ,de 14-én volt az inszem.
A terhesség korát az utolsó menses első napjától számítják.Akkor kb.4-5 hetes vagy,nem?
Sziasztok.Sajna még nagyon korai 2.5 hetes ugyhogy még nem látott semmit.De azt mondta,hogy jó a nyálkahártya vastagság ugyhogy csak fel a fejjel.20-án megyek megint.Bizakodom nagyon.
Sziasztok!
Sept mi volt?
Egy kis info. Szóval Várnagy doki valóban egész hónapban nincs. Kovács doki pedig január elején egy hétig nem lesz.
Pedig ez elég komoly oka lehet a teherbeesés nehézségének. Én is ebben szenvedek egy kis PCOS-sal vegyítve. Nagyon nehezen találtam normális orvost, hiába magánorvoshoz mentem Szegedre is, nem igazán vették komolyan a problémám. Most gyógyszer beállítva, folyamatos kontroll megvan.
Nagyon jól teszed, hogy utánajársz!!!
De voltam!!Csak ezzel az inzulinrezisztencia dologgal nem foglalkozik senki! Elsősorban ezt szeretném megnézettetni. Szeretnék egy három pontos cukor terhelést! És azt hogy állítsuk be a metet rendesen, mert minden orvos mást mondott a szedésével kapcsolatban. 7 éve nézték, azóta nem foglalkozott vele senki! Engem ez nem hagy nyugodni...
Van egyébként valami panaszod? Esetleg diagnózisod? Nem voltál még hormonvizsgálaton?
Sikerült jan 22-ére kapnom időpontot Pécsen endokrinológushoz! De messze van még! Remélem ott segítséget kapok! Az egyik ismerősöm volt ennél a dokinál, pár napra be is fektették és kivizsgálták hormonilag, míg bent volt dietetikus is foglalkozott vele! Most minden reményem ebben a dokiban van!!
További ajánlott fórumok: