Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Nem tudom meddig...temetésre megy
talán délig van?? de nem biztos...
én is megyek 10 körül időpontot kérni, mert én holnapra nem fértem már így be sajna
az a baj hogy a korom miatt sem tudom már sokáig csinálni....meg idegileg sem
mindegyik stimu hyperstimu lett, az elsőnél 1 hónap kórház...és az itthoni dolgokat is eléggé megkavarta és kavarja ez az egész... a "bűnbak" szerepe még ha nincs is kimondva, de az enyém...szóval sok
Mondjuk nálam az a baj, hogy minden eredményem mindig rendben van...tehát nincs meg az ok...ami létezett a dokim kipróbálta szerintem
mindegy megpróbálom vele megbeszélni hogy a kivizsgálásoknak ugorjunk neki újra, mert van amit még anno a helyi kórházban csináltak és bizonyos körülmények miatt nem bízom annyira abban a "minden rendben van" diagnózisban
Ha nem megy bele a dokim...akkor nem tudom hogyan tovább
holnap bemegyek és bejelentkezek konzira, aztán a többi majd aztán derül ki, de sztem 2 hónap...előbb nem akarok menni, mert addigra talán kiderül miért nem sikerül
Sokan azt mondják örüljek, mert legalább elindul...na jahhhh hát baromi sokra mentem vele :(
hogy bírom?? 1x agyilag padló, aztán megpróbálom nem "felvenni", de persze ez is csak átmeneti.
Amikor azt hiszem minden oké, már célegyenes ...na akkor jönnek a pofonok
Elég sok elindult terhességnek, de vagy spontán vetélés, vagy elhalás, vagy méhenkívüli lett a vége
..és most tartok ott hogy nem tudom van e értelme...nem látom a végét sajna
most szeretnék még 1 alapos kivizsgálást, mert vannak még fagyasztott babók, bízom benne hogy nekik sikerül, mert több lombikra nincs erőm már elmenni
12? tejóég.., emelem kalapom ! én már 4től begolyóztam.... hogy bírod még idegekkel???
igen aki szó szerint szarik bele elmegy a buliba leissza magát bedrogozik annak a legjobb. az ilyen gyerekének kutya baja.... és mindezt 14 évesen
tudod mi a poén, ha az lennél tuti már sikerült volna...én legalábbis már így nézem
aki mindenre tesz magasról...nekik csettintésre
12 sikertelen transzfer...és semmivel sem vagyok előrébb..mert eredmény szerint minden oké..de gyerek nem lett belőle
jajj csak anyóst ne emlegess mert attól rosszul vagyok. engem tuti ő átkozott el mert mindig irigy. és teljesen kivan mert a fia felesége vagyok. vergődik csak nem értem miért amikor senkit nem érdekel a műsora. ami a gyereknevelést illeti nehogy megengedd hogy bármibe is beleszóljon. úgy csináld majd ahogy neked jól esik. egy anya tudja mi kell a gyermekének nem egy anyós. én szó szerint teszek az anyósomra. mert sajnos azt érdemli. és a legjobb hogy mindig gyártja magának a betegséget hogy mindeni vele foglalkozzon
mikor mész beültire ? van még fagyibabád?
hát igen..aki nincs benne, fogalma sincs róla milyen pokoli is ez...én is már 4 éve folyamatosan küzdök és nem tudom van e értelme...vagy már nem is lehet csak hülyítem, hülyíttetem magam :(
a házasság...hát igen...az meg..
ezzel én is így vagyok. ha látok bármit is már tudom hogy vége. de még magam sem akarom elhinni és tehetetlenül nézek a semmibe és töröm a fejem. pedig az eredményen nem tudunk változtatni. vmiért úgy döntöttek h nem akarnak itt maradni. csak bosszant a dolog. az biztos hogy mostanában a központ közelébe se megyek mert tele van a hócipőm az egésszel. nem lehet csinálni semmit beültetés után minden szarra oda kell figyelni. közben az ember depressziós lesz a magánytól meg a bezártságtól és mindenki azt kérdezi mi a bajom? ugyan mi? csinálná végig bárki helyettünk aztán megnézném az idegrendszerét. .......és csak várni meg várni minden eredményre. mindenen idegeskedni. az egész lassan olyan számomra mint egy rémálom. ezzel az egésszel tényleg csak azt értem el hogy teljesen megkattantam sőt a házasságom is kezd tönkre menni.. szuper mondhatom .
bocs ha hosszú voltam
nekem sem volt jó sosem a teszt..6-7 hétig nálam sosem mutat semmit
fotózd le a teszted, tedd fel a képet..megnézzük ott e a 2. csík
csak azért kérdeztem, mert a Kovács elvileg holnap nem nagyon lesz, vagy rövid ideig csak..
De így akkor nem lényeg
Hívd fel a dokit, aztán a csajokat sztem.. úgy nem tud senki "lerázni"
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?