Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Nem lesz semmi baj, és én nem szoktam éhgyomrral menni ;)
Amúgy délutánig nyitva vanna
Mi nem szoktunk korán menni, kb 1/2 9 érünk oda, akkor is max fél óra alatt végzünk.
Délutánra pedig van eredmény.
Ne viccelj szívesen válaszolok.igen lehet sőt kell is!!! mindkét alkalommal úgy engedtek el, hogy az inszem utáni két napban "rá kell segíteni" a dologra :)
Inszem előtt pedig 3 napig nem szabad együtt lenni,de 5 napnál hosszabb akkor sem lehet az önmegtartóztatás :)
Köszi :)
Múlt pénteken voltunk az inszemen szóval még elég sokat kell várni mire kiderül valami :)
bizakodunk továbbra is pozitívan állunk hozzá aztán majd alakul.ha nem ez lesz a mi utunk hanem esetleg a lombik én azt is elfogadom,de a babáról egyelőre nem teszek le hiába múltam 40.
Ne aggódj amúgy a szurizás miatt, ha véletlenül arra kerül a sor simán menni fog mert csak a cél fog a szemed előtt lebegni. én a mai napig úgy megyek vérvételre, hogy csak a kezem dugom oda de elfordulok :D viszont a szurikat simán beadom magamnak :)
de reménykedjünk hogy nem lesz rá szükséged és bekopogtat spontán az a kisbaba :)
Én is Neked remélem mielőbb összejön a baba :)
Megkérdezhetem mennyi idős vagy? Csak azért kérdezem hogy továbbra is inszemmel próbálkoznak Nálad.
Sziasztok!
Beszéltem a meddőségivel, mondtam, hogy negatív lett a terhességi teszt. Mivel az első inszem júniusban volt, a második augusztusban, azt mondták nem kell szünet, kezdhetem a következőt. Úgyhogy szeptemberben nekifutok a harmadiknak, már írják is a recepteket. Igaz még nem jött meg, de a receptek legyenek a kezemben, most tudok csak elmenni értük, jövő héten esélytelen.
Totkriszta szorítok, remélem összejön!!!
Köszi 💕❤ én is Neked 😊
Igen én 😊 pedig korábban volt h elájultam egy sima vérvételen annyira fostam a tűtől.tényleg igaz h a nők egy babáért mindent megtesznek 😊 amúgy nem fáj egyáltalán,így a harmadik stimuláció után már rutinból megy 😊💉
Ezt egy doktori disszertációban találtam:
"A follikulus punkciót követő 14. napon végzett β-hCG meghatározás
alapján 45 NE/l β-hCG szint az a határérték, amely 91,1%-os
szenzitivitással, 89,9%-os specificitással választja el a biokémiai
terhességeket a klinikaiaktól."
Szóval ezért mérvadò a vérvétel.
Nem csinálnak.
Lakóhelyhez tartozó laborban tudsz nézetni hcg-t, úgy emlékszem 2000.- Ft.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?