Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Na felénk a csekk elkerülés nem opció itt egymást is büntetik ezerrel.
Az jó ha megy, de segíthetett volna...mondjuk mi is egyedül csináltuk végig...hát nem könnyű az tuti :(
Remélem hamar tudtok azért kezdeni
ok köszi
akkor annyit szedek
be tudtam szerezni pestről 2590 ft-ért, párom el hozatta szirénás bv-s kocsival, ezért is jó ha a férjurunk fegyveres szerveknél van nem de neoma?
meg azért is h a gyökér apját ki mentse a rendőröktől csekk nélkül, ez egy ma megtörtént szitu alapján írom, no comment
amúgy itt van éppen apóspajtás de holnap megy vissza a nőjéhez hál égnek, pénz persze nuku. ennyit a segítésről.
neoma szia
vettem ma barátcserjét 800mg os
2 szemet kell szedjek?
szerinted?
Nyugi!
A pillanatnyi stressz is feljebb dobhatta a TSH-dat.
Mi van Veled? Lemaradtam :(
Én köv. hónap kezdem a closti erősítést aztán máj-jún. lombik
Köszi!
És nem tudod, van esetleg valami gyógynövényes tea, ami segít egy picit lejjebb tornázni???
Most nincs időm sajna visszaolvasni, úgyhogy csak egy kérdést tennék fel annak, aki jártas hormon ügyekben.
3. napi vérvétel eredményeim:
Lh 3,7; Fsh 6,9; Tsh 2,51; anti TG 20; anti TPO 10,3; ösztr. 96; testosteron 0,86; prolaktin 9,96; szexhormon kötő globulin 46,8.
Szerintetek ez jó eredmény? Telefonban azt mondták igen, bár szerintem a TSH egy picit magas, a többihez lövésem sincs, hogy mi a jó érték.
Igen, már itthon :)Örültem nektek nagyon. Igaz nyugisabbnak terveztem a mai napot, meg a talit veletek :D
Akkor csütörtökön nem talizunk, bár valószínű hogy már maradok bent, akkor meg akár össze is futhatunk még... :)
Lesz sejted szépen, örülök neki :)
Neoma, hazaértetek? Pénteken lesz a leszívás,7-8 16 mm-es tüszőm van, meg jópár kicsit kisebb.
Sept, startolhattok ebben a hónapban? Jó volt talizni veletek!
Eladó! Június 30-ig beváltható szállodai utalvány! Érvényes Parádfürdőre az Erzsébet Park Hotelba! Kedvezmény minimum 3 napos foglalás esetén érvényes. Kedvezményes ellátás 7250 Ft/fő/nap amiben svédasztalos reggeli, vacsora, szállás, 2 wellnes részleg használata van benne. Ár megegyezés szerint. Érdeklődni az adatlapomon szereplő számon.
Kérlek osszátok meg!
Ha érdekelne valakit keressen üziben!
Mondjátok ismerőseiteknek, osszátok az infót. Köszi csajok
köszi, nyugodt vagyok :)
Az esélytelenek nyugalmával...
igen, ebből még bármi lehet...
de ismerem annyira a testem, hogy a jelekből tudjak olvasni...
szerintem meg fog jönni.
Egyszerűen én már nem értek semmit
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?