Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Szia.Neked is nagyon drukkolok.vigyázz magatokra és amennyit tudsz pihenj:)
Ugy legyen:)Drukkolok nagyon hogy sikerüljön nektek.pihizz sokat és vigyázz rájuk:)
Szia.köszönöm,de én már nem bizom benne.készülök a következöre.igen most már énis tudom,Neoma volt olyan aranyos és megirta hogy is van ez.szoval májusban kezdhetünk.
Köszönöm, pihenek, sok fehérjét eszek. Tudjuk, hogy ők meg akarnak születni, beelőzték a tesókat.
Egész nap eszembe voltál!Mostmár hárman vagytok, és ez a lényeg! Megy a drukk neked:)))))
Az első Prolutexet már be is szúrtam, meg tolom az utro-t ezerrel!
Sept, nagyon szoritok tovabbra is. En ugy tudom, hogy ha a fagyis beültetes nem sikerül, akkor nem kell varni 3 honapot, de egyet biztos, hogy a hormonn vv.-ket megtudjak nezni. Stimulaciok között kell eltelni 3 honapnak.
Őszinte részvétem!Tudom könnyű mondani, de próbálj meg nem idegeskedni, sok erőt és kitartást kívánok neked mindenhez!!A napocska majd csak ránk is süt egyszer:)))))
Sziasztok! Mi is hazaértünk, 4-en. Sajnos, az első két eszkimónk rosszul ébredt, úgyhogy az 5. és a 6. számú kis fagyi jött pocakba.
Akkor innentől fogva pihi, nó stressz,így van elég az a két picur is akiket visszakaptál, nem lesz szükség a harmadikra:)))))mkj21 is ott volt? Vele mi újság,nem tudod?
sziasztok lányok mindenkinek akinek kell fel a fejjel
nekem is tele a bakancsom
hajnalban jött a hívás, hogy a férjem nagybátyja aki a keriapukája is meghalt, nem rég értünk haza.
Mentünk anyósért (bátyja halt meg) és a mamájért (anyukája) Dunapatajra és go Dunaújváros, temető, halottasház, anyós és én nem mentünk be, utána mentünk a családjához. Jövő pénteken lesz a temetés. Hanvasztják. Polgári szertartás, majd az urna haza lesz víve. Későbbiekben a kívánsága szerint a hanvait a Dunába szórják majd. Istenem mi jön még? Mi? áhhhh nagyon kész van az uram.
Megjöttünk, 2 lett végül beültetve. A harmadikunk sajnos nem annyira szép, lefagyasztjàk, de ha kell nem biztos, hogy felébred. De nem fog kelleni!!!
Nekem ma 4 eurot mondtak/doboz és 1700ft a házhozszállitás.
25 amp postával mindennel együtt 10.000 körül van
Éedeklödtem kicsit.4 euro 1 doboz agolutin és 5 ampulla van 1 dobozban.és sima körzeti is felirhatja,mindenképp receptköteles
Az Agolutin annyival olcsóbb lenne?
Nem értem, hogy miért kell hozzá recept, ha külföldről szerzi be az ember???
Moncsiról tud valaki valamit??
Teljes mértékben egyetértek veletek!!Aki iszik, netán drogozik, annak könnyen jön a baba, és alapból jár nekik mindenféle kezelés, ha besokal pl.a májuk! De nekünk meg nincs kellő finanszírozás, mikor mi " csak" családra vágyunk!
Sajna nekem is ez a véleményem... :( Elszomorító :(
Sziasztok!Voltam ma 6. napi UH-on csak annyit mondott a doki, hogy szépen látszanak, de hogy mennyi kis tüszőm van, nem tudom :) A lényeg hogy ott vannak!
Viszont most szóltak hogy kell egy közjegyzői papír a lobikhoz.4 közjegyzőt is felhívtam, azt sem tudták miről beszélek.Aztán a meddőségin felvilágosítattok, hogy elég egy élettásri nyilatkozat is, amit vinnem kéne jövő hétre... csütörtökre kaptam időpontot, de lehet akkor már leszívás lesz :( nem tudom mit fog hozzá szólni a Kálmán... de remélem ez nem akadály ha esetleg nincs meg addigra a papír :(
Csak azt nem értem,hogy Pesten akkor miért ezt adják még mindig,ha elvileg nem lehet.na mindegy is.De a következöre még a föld alol is elöteremtem az agolutint,mert az ujra nincs pénzem
lehet hogy baromság, de sima nődoki nem írhatja fel?? Oké...megértem a meddőségiket kötelezik erre az újra, de egy sima nődokit hátha nem....
Délután tudok beszélni a Tesómmal, hogy kérdezze meg, hogy ott menyni a receptes ára. Sajna nem emlékszem, hogy korábban mennyiért hozta a futár, már azt sem tudom, hogy euró vagy még márka volt-e.
Remélem holnap estefelé tudok árat mondani.
Szerintem is... le is mentettem. Nekem erőt ad. :)
Igazatok van lányok, és ez tényleg felháborító!
És Németböl mennyiért hozták?Az Én párom meg Ausztriába dolgozik,szerintem ott is van.csak hát ha nem adnak Pécsen receptet akkor ba..hatjuk.
Hát ez az,nem mindenkinek megy csettintésre a gyerek.de bezzeg a bünözöket,eltudják tartani a mi pénzünkön a börtönökben.és akinek nincs több 100ezer forintja annak ne is legyen gyereke.a másik meg megöli,kukába dobja,agyon veri stb......áááááááááááá ez egy veszett fejsze nyele:(
Most azt nem tudom,hogy melyik az az új ijn amit most irhatnak fel.a beültin a 2 ágyas szobába voltam,a csajnak felirták,és még akkor kiváltotta aférje.a 14db szuri volt 25ezer.és az Elvira azt mondta,hogy most már csak ezt irhatják fel,mert ez van itt is.
Azt hangoztatják, hogy szüljünk gyerekeket, szaporodjon a Magyar, de az ilyen készítményeket miért nem támogatja a TB? A Prolutexen nincs tb támogatás. Én nem tehetek róla, hohy nem lehet gyerekem spontán, de az alkoholista, akinek gondolom nem fognak fegyvert a fejéhez, hogy igyál komám, azt tb támogatásra gyógyszerezzük és CT-zük, hogy mikor esik szét a mája. Na, ezen kegyeltenül felmegy a pumpám.
További ajánlott fórumok: