Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Erősebb lesz :) jaj nagyon szurkolok :)
Hát nagyon bizom ebben a halvány tesztben.Bár azis igaz,hogy ugy csináltam meg,hogy ugyis negativ lessz mert túl korai.remélem vasárnap erösebb lessz.
Szerintem most neked is sikerülni fog:) szúrsz prolutex-et?
Vasárnap már nagyon erős zebrád lesz! :-)))
Most én sem sietem el a vv-t, majd csak 16-án megyek, et+14. napon, az már tuti lesz.
Vasárnap a reggeliböl csinálok mégegyet.szerdára gondoltam ET+13.nap
Csinálj majd első pisiből is, az tuti sokkal erősebb lesz. Mikor mész vv-re?
De jó lesz nektek nem sokára lányok!!!Annyira izgulok értetek!
Lányok.nem birtam ma magammal,és ET+8 nap csináltam most délután tesztet.sokadik pisi után,halványan,de tényleg halványan de ott a 2.csik.raktam föl képet is.
Köszönöm, jól vagyok. Sokat iszok, ebéd után aludtam is kicsit. A férjem már a buszon ül, 6-ra ér ide, már nagyon várom.
Köszi szépen hogy gondolsz te is ránk :-)
Sajnos az én édesapám is rákban halt meg :-(
Nehéz feldolgozni, nekem már 10,5 éve történt de még most is rossz :-(
Sziasztok Lányok.Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést,de tényleg.Hát sirvafakadtam amikor meglátttam szegénykémet,nincs túl jól.De azért ma észnél volt,és lehetett vele beszélni,mármint Ö nem tud beszélni,csak bologatott.és még mosolygott is.szorongatta a kezem,megismert.De Lányok ez szivszoritó érzés Öt igy látni,és tudni azt,hogy 1-2 hete van az életböl.Iszonyú,szakad meg a szivem.
Mi is hazaértünk a két babóval :) Szorítok mindenkinek! Reméljük sikeres időszak lesz ez mindannyiunknak!
Sept! Kitartás, sajnos az én édesapám is rákban hunyt el, úgyhogy átérzem a helyzetedet! Viszont nagoyn örülök, hogy jók a jelek nálad és MKJ-nál is! Nagyon-nagyon szorítok értetek!
Jaj! ... értetek is NLVIca,bszzsu, és Bubika!
Volt valaki már kineziológusnál? Én ma elmentem, és még nem tudom hova tenni. De érdekes volt mindenképp, és szerintem segíteni fog...
Sept, sok erőt kívánok a mai kórház látogatáson. Remélem még megismer a Műmuttid. Nehéz az ilyesmi, kitartást neked. Vigyázz magatokra!
Bubika6651 mi újság veled, minden rendben?
NLVica, biztosan sikerül. A Várnagy tényleg nagyon jó fej, én is hozzá járok.
Sziasztok, hazáértünk a 3.inszemből. Azt leszámítva, hogy a felhelyezés előtt eltört bennem egy kacsa, minden rendben ment. Most fekve pihi van és remélem sikerült. Nagyon jó fej volt a Várnagy doki, őt nem nagyon ismertem eddig, mert a Kovács dokihoz járunk.
Örülök, hogy jól érzed magad! Rendesen be vannak táblázva a napjaid a kezelésekkel. De most csak az a dolgod, hogy pihenj sokat.
mkj gondolok ám rád!
sept eszembe jutottál, hogy ma mész műmutidhoz, remélem nem lesz traumatikus élmény látnod, ha valóban úgy van ahogy mondják!
nekem szuper Harkány, már volt iszapnadrág, biomágnes párna, masszázs alhas és gerinc, gátizomtorna-egyéni torna, csoportos torna, gyógykád-fürdő, ma megyek elsőre pszichológushoz.
a kaja nem jó, a szobatársak egyik 46 másik 59 éves, idősebbik kicsit "zazantos" a dolgait illetően.
Marikával flangálunk ide-oda, ő is a meddibe jár Kovács dokihoz. Akkor jött mikor én.
Legyen szép a napotok csajok!
Tegnap is lement 3,5-4 liter. Arra figyelek, hogy óránként mozogjak pár percet. Remélem, azért Mümutid megismer téged! Vigyázz magatokra az úton!
Iszol eleget?az elsö pár napba nekem is nagyon fájt.Most már csak olyan tompán érzem hogy fáj.Ma fogok elöször kimozdulni a házbol,eddig csak feküdtem,meg néha az udvaron tettem egy kört.Ma bemegyek a korházba Mümutihoz,most már muszály látnom.Azt mondják a többiek,hogy nagyon nincs jól.
A tegnap estém valami szörnyű volt. Kétszer majdnem elájultam, levert a víz, a hasam meg baromira fájt. Most is érzem picit, de nem vészes.
Köszi SzB15, bizakodunk nagyon. Még itthon vagyok, lassan indulunk a központba. Mindenem fáj alul, remélem mindkét tüsző ma reped.
További ajánlott fórumok: