Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
hát a menopur macerás, bár én utolsó stimunál direkt azt kértem, nekem az jobban bejött, a másiknál sok mellékhatás jött elő.
A lényege, hogy 2 tű kell hozzá, 1 felszívó és 1 beadó, a folyadékost felszívod, azt rá a tabisra, kicsit összelötyögteted, felszívod ami annyira nem egyszerű az üvegcsén levő gumis cucc miatt, tűcsere majd beadod.
Nekem annyival könnyeb, hogy a szomszédom szülés-nőgyógyász és segít megmutatni hogy mit hogyan kell.
Amúgy a Gonapeptylnél én is ezt csináltam, nem mertem a szemmértekemre hivatkozni :)
Annyira emlékszem hogy az egyik ilyen összekeverős lesz :)))
Délután kiváltom és akkor már többet fogok tudni :)
Szia!
Én úgy osztottam el, hogy délelőtt: Gonal F, délután: Menopur(nekem naponta csak 1-et kellett),És este Gonapeptyl.
(A legjobb volt a tollas Gonal F-et szúrni). Én is sokat szúrtam és a felezéssel voltam bajban az esti Gonapeptyl-nél. Megjelöltem alkoholos filccel a felét.
Én a neten találtam rá, hogyan kell a Menopurt kikeverni, mert nem volt hozzá normális leírás és előtte sokat néztem a videót, majd leírtam a lépéseket:
www.youtube.com/watch?v=lMJebh5G2Ik
nekem mindig úgy jött ki hogy az érlelő még ment reggel, a repesztő meg este és a visszatartó már nem kellett aznap.
Nekem is pont úgy jött ki az utolsó hogy az ünnep miatt 1 nappal korábban kellett leszívni, de így is 24 lett, azt mondták maradtak még olyanok amik nem értek be időre.. nem is mentem vissza akkor et-re, mint kiderült jól tettem, mert megint bent üdülhettem volna 1 hónapot tuti
A menzi szerű fájdogálás ebben az időszakban kifejezetten jó dolog :D nekem konkrétan olyan görcsöm volt, azt hittem lekaparom a falat. Normális, a szalagok tágulnak és a méh nő, ez attól van, és lesz még sokszor ilyen.
Ha nincs vérzés akkor nincs baj, de még a vérzés sem jelent semmit...nekem et+3-tól volt a 10. hétig
akkor a gonal-f meg a gonapeptyl lesz szerintem.
Na ezekkel úgy szoktam hogy reggel a gonal és délután a gonapeptyl...mert volt hogy azt mondta K. doki hogy a gonal menjen még reggel, de este meg már ovitrelle kellett, így meg pont jó volt, nem kellett variálni
Sziasztok!
Gabi azért gondolom, hogy ketten vannak mert 3 napos et volt és ahhoz képest magas hcg volt a 14.napon. Neked 5 naposok voltak ugye?
Neoma, én is azért szeretnék képet, hogy erőt adjon, az embriókat is lefotóztam és naponta nézegetem.
Szb15, Infolicot nekem K doki is ajánlotta, ittam én is. Akkor indul ma a buli! Szorítok!
Márfa, nekem is volt ilyen menzis fájdalom, nyugi. Nem jelent ez mindig rosszat.
Két fajta szurit kapok de sosem tudom megjegyezni a nevüket, délután megyek kiváltom és akkor majd megírom.
Kicsit félek, de úgy érzem felkészültünk lelkileg és testileg!
Szép napot Mindenkinek!
Ugye nem rossz jel? Ma arra ébredtem, h.fáj a pocim, illetve mintha a menstruációm első napja lenne. Most tartok a beültetés utáni 5.napon. Elkezdtem félni. Eddig nyugodt voltam. Lehet ez sem sikerült? Vagy érezhetek ilyet? Volt vkinek ilyen érzése sikeres lombiknál?
Minden mehet , de a lúgosítást a beülti napjától abba kell hagyni, hogy a méreganyag ne kerüljön a babához.
milyen szurikat kapsz? Menopurból volt nekem napi 2 én azt reggel és estére osztottam el, de amikor a gonal volt, egyszerre adtam be őket
Lányok, megjött ma, indul a második nekifutás :)
Szeretnék tanácsot kérni, az elsőnél egyszerre adtam a két szurit, talán jobb ha megosztom reggel és este szurizzak?
Szokásos gyógyszerek mellett szedhetem tovább az Inofolicot, D vitamint és a Mastodynon cseppeket?
Lugosítás is folytathatom?
Akkor a baba rendezkedik már :)
Apuka bemehet természetesen, és ha rászólsz, még képet is tud csinálni(sajnos nyomtatni ott nem tudnak, de pl. telóval is elég jó képet tudtok készíteni). Legalábbis nekem vagy 5ször kellett szólnom a páromnak, meg sem hallott semmit, úgy elvarázsolta a babuci :D
Drukkolok csütörtökre!
hajrá hányinger!:)
apa bemehet, képet nem adnak, nem tud a gép ilyent :(
ugy érzed ketten vannak? nekem 755 volt a hcg és egyedül volt baba.
És csak jószánék, én nem csinálnék petezsákról kép, csodás dolog látni a petezsákot, de a két hét múlvani uh, az embryo és az életjelenség a biztos.
Drukk h továbbra is rendben menjen minden.
nekem valami 0.004 vagy mennyi lett, hát bepánikoltam rendesen, az endos doki nyugtatott meg hogy ez normális, mert nem valós érték..
Mikor mész uh-ra??
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?