Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Gabi, szerintem Neked február 6-án lesz a beültetés. Neked is 5 naposan fagyasztották le.
Kovács doki kérdezte, hogy hány naposak a ciklusaim. Nekem 26-27 naposak.
Jól olvastad Ildim. Attól függ, hogy milyen fokú az endó különböző műtét utáni esélyeket írnak. Legenyhébbnél 70-80%, legrosszabbnál 50% a műtét utáni siker. Meglátjuk! Ami már megijesztett, hogy a lapar óta (amikor megnézték) egyre jobban fájogat amikor a párommal vagyok, a mensi után is van fájdalom nem csak alatta, szóval az egészségem visszaállítása lenne az elsődleges...
Amit választott írt méhpempőről most azt olvastam, hogy a férfiak katonáit is szaporítja... :)
lányok újból inkivágok a csatának, de babácskám, mamáék, párom nagybátyja fenn a mennyben küldik a mi kis angyalkánkat mostmár
1cn és 30án 9napi Uh .... drukkoljatok, addig meló ezerrel
Na, akkor ennyit, hogy már Pécsen is használják. Pedig tényleg említette itt valaki. De jó, hogy megkérdezted! :)
... és persze örülök, hogy érik a petesejted. CSak így tovább! Mindig egy lépés feljebb a lépcsőn.
Én ma teloztam Koppánnak és Fülöpnek (Pestre) endo ügyben, február 2. felére kaptam időpontot. Úgyis tudom, hogy műtét lesz, mert azt akarom, hogy szedjék ki belőlem az endot...
Voltunk ma 9. napi UH-n.
endometrium: 8mm
jobboldalt: nincs
baloldaliban: 15 mm-es tüsző
Holnap este 21 és 22 óra között Ovitrelle 250
Vasárnaptól Crinone gél
Beültetés: január 30-án pénteken. :-)
Kovács doktor mondta, hogy még kutatás alatt van az embrió megtapadását elősegítő táptalaj (embrió ragasztó) és még emberen nem próbálták ki. (gondolom csak kísérletre jelentkezők voltak)
én vettem szívhang hallgatót is, hogy amíg nem mozog tudjam nézni minden oké e....meg ugye arra is jó, ha belustul a gyerek, lehet otthon is figyelni minden oké e... :D hiába a lombikosok paramamik, mi tudjuk mi az hogy szenvedni egy gyerekért...
Bogi már nagylány, de én még ettől függetlenül ugyanúgy idegeskedem...80x megnézem éjjel is hogy minden oké e, pedig mi baja lehetne...
sziasztok. Teljesen fel vagyok háborodva. Az immunológia és a genetika eredményem előbb meglesz mint a dec 19én levett hormonjaim :( az talán madj febr első hete.
Közben már másodszor megjött a missed ab-m óta. Lassan próbálkozhatnánk is akár... De hát az eredmények.
Ha megvan minden utána mi van?Mert azt már tudom hogy az immunon nem találtak semmit.
Be kell ujra jelentkezni Várnagyhoz vagy ilyenkor mi a folyt köv?
Ez nagyon jó hír, én is gratulálok! :-)
Van olyan ismerősöm, akinek 1 lombik volt és már készültek a 2. lombikra és hála Istennek, hogy sikerült spontán a terhesség és most már 9 hónapos a kislányuk.:-)
Persze majd az orvos is megállapítja, hogy tényleg sikerült a teherbeesés.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?