Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Lányok!
Megmértem a vérnyomásom (nem vagyok terhes)
10676 és a pulzus:86, pedig még be sem vettem a fél Norprolcot (mert felezem, este és reggel). Csak az L-Thyroxint, méhpempőt és evés után pedig a fél Magnerotot és fél B6-vitamint vettem be.
Kéne szednem a béta blokkolót, de nem szedhetem, ha lombikozunk.
Viszont kötelező uh majd csak a 30.héten lesz. Remélem azonkívül még betekintünk hamarabb is.
:) jól teszik ... amúgy én is UH előtt mindig olyan ideges vagyok :-(
Én is örülök, hogy a genetikai uh-n túl vagyunk. Nagyon izgultam előtte. Igen a babák akkor buliznak, amikor nyugiban vagyok.
Ja akkor Ti most a 18 hetes genetikai UH-n voltatok. De jó nektek, legalább már azon is túl vagytok! Akkor minden oké veletek is! Gondolm este amikor nyugiba helyezed magad, akkor "ébresztik" fel egymást :-P :-)
Igen, mert a családnak az a hír, hogy mi a neme és nem az egészség. Mi a 18 hét + 4 napon vagyunk. Egyébként én is elég hamar éreztem őket, csak nem voltam benne biztos, hogy ők. A doki szerint a lényeg, hogy érzem őket. Egyébként nálunk este van sok dolguk.
Ezek a családtagok milyen türelmetlenek!!! :-) Nekem is mindegy , tényleg csak egészséges legyen és gondtalan legyen a terhesség! Te most hányadik hétben vagy? Én pont tegnap kérdeztem a dokimat, hogy nem volt korán a 13+2 napon éreztem a magzat mozgást? Azt mondta nem, mert ez egyéntől változik. Ma meg úgy dolgozik, leültem egy kicsit netezni és nagyon érzem, hogy dolga van :-)
Értem, azért jó hogy sokat néznek. Így, hogy megvolt a tegnapi uh, már nyugodtabb vagyok. Nekünk mindegy mik lesznek, várjuk őket nagyon. A szüléskor tuti kiderül minden. Én nyugodtan várok, a család türelmetlen már, hogy mik lesznek.
Szia, mi az előzmények miatt BP-i Semmelweis I. számú klinikára járunk genetikára! Most 14+3 nap . Kb két hetente megyünk vizsgálatokra. A nemét nem 100%-ra mondták, de inkább van ott valami ;-) mint nincs :-) ! Előbb utóbb kiderül, csak győzd kivárni :-D
Gratulálok SKAH! Örülök neked! Hányadik héten vagy és hol voltál uh-n? Mi tegnap voltunk a mediben, de még bizonytalan a nemek aránya.
Pieta, ez nem hangzik túl jól. Szerintem a műtét előtt érdemes lenne még egy másik dokival is beszélni. Hátha mégis lenne az eltávolításon kívül is megoldás. Azt hallottam, hogy a pajzsmirigy eltávolítása után hormont kell szedned életed végéig.
Köszönöm! Persze a férjem nagyon örül én meg vele. Majd Ő viszi WC-re :-P :-). Bár én kislányt szerettem volna egy picivel jobban, de mindegy is csak egészséges legyen!!! :-)
Kb 2 évig lehet a gyógyszert szedni, én 5 éve szedem...mégha kis dózisban is.
Nagy műtét lenne, eltávolítanák a teljes pajzsmirigyemet. Aztán hogy ez mit okoz majd a hormonrendszeremben?
Nem jó dolgok ezek:(
Sziasztok! Még mindig megvan egy teljes doboz Crinon hüvelygélem. 2017.06.20.-i lejáratú,ha valakinek esetleg szüksége lenne rá írjon privit!
Nekem alul működik egyébként.
Miért nem engedik? És milyen műtét, mit csinálnak vele? Bocsi, ha hülyéket kérdezek.
Nekem szerencsére hamar és tartósan beállt a Tsh, amúgy túlműködésem van.Csak a gyógyszert nem engedik tovább, így valószínűleg műtét lesz a vége:(
Én voltam nála egyszer a magánklinikán, persze az drágább, mint a sima magánja, de oda volt először időpont és akkor nagyon el voltam keseredve (az utolsó kudarcnál) mert persze a tsh-m olyan magas volt hogy az embrióknak esélyük sem volt.
Ő vette észre a leleteim között ezt a lupus dolgot, amit sajnos a mediben valahogy elfelejtettek (ezért legalább megérte), erre a következőnél már figyelni fogok nem hagyom hogy megfeledkezzenek róla, meg elmagyarázta a dolgokat és változtatott a gyógyszeren, utánna rossz vv eredménnyel hívtam, akkor elküldette velem e-mailen és akkor megint variált az adagon, de már úgy gondolom hogy ezért kár több mint 10000Ft-ot fizetnem, mert mindegyik csak emel vagy csökkent a gyógyszeremen az éppen aktuális eredményem alapján (hozzá teszem,hogy most már ha megvan a vv eredményem,akkor előre tudom mit fog mondani a doki), de szerintem kell hogy valami oka legyen annak hogy sehogy sem jó.
Néha előfordul, hogy 1 vagy 2 hónap oké, aztán megint nem jó.
Kell lennie valamilyen vizsgálatnak, ami mutatja hogy mi okozza ezt nálam, de nem vagyok orvos, nem tudom milyen vizsgálatot kellene kérnem.
Ismerem a dolgot, anno, de a Stréda doktornál is min. 1.5 óra össz a Pacsirta u-ban.
Ha meg odamész, akkor minimum 2 óra....
Szerintem nincs.
Nagy Zsuzsanna is csak áprilisra tud időpontot adni magánrendelésére.
Ő is jó!
Márciusi az időpontom. De, ha most kér valaki, akkor nyárra adnak.
Mezősinek van egyébként magánrendelése, tud valaki róla?
Milyen sokára kaptál időpontot?
Én azért vártam ki inkább a sort, mert nagyon sokára lett volna időpont.
Én járok az utolsó sikertelen beültim(szeptember) óta talpmasszázsra heti 1x, fül akupunktúrára heti 2x és diétázom, úgyhogy nemis tudom melyik segít, de a lényeg hogy valami használ és a derékfájásom is elmúlt, az szerintem kifejezetten a talpmasszázsnak köszönhető, mert ott említettem és célirányosan masszírozott amiatt is.
Ártani biztosan nem fog...
Köszi! Időpontom van, csak beutalóm nincs, de akkor megy nélküle is.
Nekem nem adtak hozzá beutalót a 400 ágyasba, csak mondták hogy mikor hogyan rendel, oda időpont sem feltétlen kell, csak a recepción mondod, hogy a meddőségiből küldtek és felmehetsz, csak nagyon sokat kell akor várni.
További ajánlott fórumok: