Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
Hosszú volt ez az út... Ma, két nappal a szülés után érzem először azt, hogy Húúú, ez most tényleg valóság, és Ő💖 tényleg az én kislányom.
Remélem hamarosan rendeződik a pajzsmirigyed, minden oké lesz Veletek is és boldog, gondtalan babavárásod lesz!
A teljes glutén és tejmentes étkezést azoknak javasolják, akiknek bármilyen autoimmun eredetű gyulladásos (belgyógyászati) betegségük van. Mert a glutén és a tejtermékek jó része gyulladás fokozóként, azaz katalizátorként működik/működhet.
Nekem ugye, Hashymotom van, T3 rezisztenciával fűszerezve.
Gratulálok nektek! 😊🥰
Teljesen ideális a súlya, majd itt kint megnő. Egészséges, ez a lényeg :)
Olvasgattam a gluténmentes étrend és a pajzsmirigy betegségek kapcsolatáról, de a Hashimotoval hozzák összefüggésbe, valószínű neked azért segített. Azért feldobom a kérdést egy Basedowos csoportban, hátha valakinek van tapasztalata. Köszi a tippet!
Adèle Suzanne, 3 kiló 60 grammig ment fel végül a súlya és 48,5 cm a hossza. Nem nagy baba, de annál nagyobb boldogság.
És igen, a dokimnak igaza volt, lehet odabent elefántot nevelgetni, de azt meg is kell szülni a végén.
Minden elismerésem azoknak, akik ettől nagyobb babákat sipp - supp megszülnek...
Megszületett a kis hercegnők tegnap hajnalban...
Az autoimmun dolgok nálam pont fordítva alakultak, a rohadt allergiás eredetű köhögésem úgy felerősödött, hogy szabályosan fulladtam.
Nekem az anti TG - t kellett levinni és full gluténmentes étrenddel lement a normális tartomány felső határának hatszorosáról a normális tartomány közepére.
Sziasztok! Voltam az endokrinológusnál, és Várnagynál is kialkudtam egy korábbi időpontot :)
Kezdem a jó hírrel: Van egy 8,5 mm-es élő embriócskánk 🥰 6 hét + 6 nap.
Tulajdonképpen az endokrinológus is megnyugtatott valamelyest, de azért elmondta hogy van benne kockázat. Amitől tartottam, hogy a túlműködéstől esetleg már most sem tud egészségesen fejlődni. Azt mondta, hogy a 17. héten fejlődik ki a saját pajzsmirigye, addig kellene rendeződjön az antitest szint. Az a fölötti hetekben már komplikációt, koraszülést okozhat, ha még mindig nem jó a TRAK. De a terhesség jó irányba szokta lendíteni az autoimmun folyamatokat, tehát bízzunk ebben a verzióban. Havonta fogjuk ellenőrizni, így bízom benne hogy 10 hét alatt helyrejön :-)
Köszi mindenkinek aki szorított értünk! Puszi nektek!
Nagyon örülök, hogy minden rendben! 😊
Hát igen, csak feltételezni lehet, hogy kb júniusban kinyitnak, de kitudja mi lesz. Kitudja Pesten is mikorra tudnak időpontot adni, ezek a magánintézetek amik még működnek, csökkentett számmal fogadnak pácienseket, hogy egyszerre csak egy páciens legyen ott. Aztán ha Pécsen mégis hamarabb kinyitnak, a pesti időpontot max elmondom. Csak addigis legalább lenne valami kapaszkodónk. Majd írok! Vigyázz magadra! 😘
Szia.köszónóm szépen minden rendben ma voltam 12 hetes uhon és minden okés 🙂
Megértem az érzéseidet és igazatok van h megpróbalkoztok mashol.en sem várnék. Ma a klinikan összefutottam Ildikóval a recepcióról és semmit nem tudnak h mi hogy lesz csak reménykednek h talán júniusban kezdhetnek de ez csak feltételezés.szóval jol teszitek ha mentek mashova mert itt ki tudja mi lesz.
Majd irj h mi a helyzet Veletek.varom a hireket 😘
Köszi! Írok majd, nagyon izgulok de próbálom a pozitív gondolatokat meglovagolni.
El is mesélem röviden... Február végén beszélgettem egy kolléganőmmel arról, hogy a férjem nagymamája nagyon rossz állapotban van. Azt mondta, hogy ne szomorkodjunk, ha Isten egyet elvesz, akkor egyet ad is. (Mondtam neki, hogy erről lecsúsztunk, mert a férjem unokatestvérénél már úton van az utánpótlás) Erre a nagymama márc. 22-én hagyott itt minket, én meg márc. 24-re számolom az ovulációt. Szóval mi ez ha nem a Jóisten akarata? :-)
Sziasztok!
Én a Róbert kórházba járok. Nekem a cytológia leletemen kívül semmi sem a Róbert Kórházban készült. Az én orvosom elfogadta, bár tény, hogy ezek elég alap vizsgálatok voltak (hormonpanel, STD szűrés, trombózispanel, cytológia, ált. nőgyógyászati lelet, spermiogram, petevezeték átjárhatósági)
Szia! Mi újság veled, hogy vagy? Remélem minden rendben 😊
Én eléggé kivagyok, elhatároztam, hogy ha legközelebb megjön, nincs több várakozás, bejelentkezünk egy pesti magánintézetbe. Sajnos nem hiszem, hogy mostanában ki fog nyitni a pécsi intézetet, de ha ki is nyit egy hónap múlva, először a félbeszakított pácienseket fogják fogadni, ami természetesen így tisztességes. Mire mi sorra kerülnénk, lejárnak a leleteim, kezdődne minden elölről, így megint csak az idő menne. De ez is csak egy feltételezés, lehet h kinyitnak egy hónap múlva, de lehet hogy nem, lehet hogy csak fél év múlva, vagy kitudja mikor. És basszus a családalapításunkról van szó, nem várhatunk még hosszú hónapokat, éveket, mert abba tényleg bediliznék.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?