Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
RenCsibi! Nagyon szorítok és bízom a sikeredben! Lassan megtudod az eredményt!
REncsibi! Szorítok nagyon, de tudom, hogy rendben lesz minden! Bocsi, hogy nem esett le, hogy te vagy rencsibi, kicsit megkavart a Facebook... :) Amikor megláttalak, tudtam, hogy Te vagy a Reni, csak azt nem, hogy REncsibi is... :)
9mm-es a nyálkahártya, peteérés nincs (abban sem vagyok biztos, hogy valamikor volt nekem egyáltalán). Péntektől utrogestan és szerdán mehetünk. :) Beugrottunk Árkádba és találtam egy lombikos könyvet, amit pont 50%-kal olcsóbban (1500Ft) adtak. Biztos nem véletlen... :) Török Attila van benne és a Pannon Reprodukciós Intézet. Az nem a pécsi medi volt régen?
RenCsibi! Mindenképpen írj majd! :)))
Rencsibi, szurkolok mára! Szép magas hcg-d lesz! Koma, remélem, minden jól alakul az uh-n és hamarosan veled lehetnek a babák! A mi gyönyörűségeink ma 6 hónaposak! Még mindig olyan hihetetlen, hogy anyuka vagyok!
Gratula a gyönyörű Bogicához, erőt egészséget kívánok nektek .. :)
Jajj, de cuki! Gratulálok!!!
Milyen cuki kis hajas baba!!!! Anya szeme fénye... :)
Csodaszép kis Bogi baba! ♡
Bizony hosszú az út... milyen régen volt, mikor együtt izgultunk a kis Fagyibabikért... de akkor nem jártunk sikerrel... azóta neked ott a Kis Csodád... nekem meg... talán a lehetőség! :)
Szia yzzi! :)
De jó olvasni ezt a szuper hírt!
Gratulálok! Nagyon jó egészséget kívánok az egész családnak, sok örömet, boldogságot Bogi babàhoz! Puszi :*
Koma voltàl ma UH-n? Vagy nem ma kellett menni?
biztosan abba lehet hagyni, én sem szedem most
Köszönöm szépen, lányok! Tettem fel képet Bogiról. :)
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok! Lehet az út hosszú és néha reménytelennek tűnő... De az, hogy a végén a karjainkban tartjuk a kisbabánkat mindent megér.
komának :), vagy mindenkinek :))
Mivel nálam enyhe az ir, ezért egyenlőre nem kaptam gyógyszert. :) Próbálkozom a diétával és a mozgással, de lehet kérni fogok mégis gyógyszert. Ha mondjuk megszülök, és utána nem akarom szedni a gyógyszert, hanem diétázok és sportolok, akkor abba lehet hagyni?
Yzzi nagyon örülök, hogy végre megszületett hosszú várakozás után a kisbabátok! :-)
Gratulálok!
Én is 200mg-os E vitamint szedek napi egyet, de beülti előtt pár hétig kettőt szedtem a nyálkahártyám miatt.
Köszönöm jól vagyok nem érzek semmit!
Ez alkalommal nem nagyon sikerült a pihenés, de nem baj mert így legalább nem ezen agyalok állandóan, hátha nálam ez fog bejönni. Az első 4 beültinél sokkal többet feküdtem és mégsem sikerült.
Néztem a képeket, nagyon szépen erősödnek a csíkjaid! :) Drukkolok holnapra!
Gratulálok!!!! :)
Én is emlékszem rád!
progeszteron pótlás nagyon fontos! pco, ir esetén ez nagyon fontos!! kérj injekciót is!!
yzzi! én emlékszem! gratulálunk, legyen nagyon sok örömed benne! :)
Én hidegen sajtolt lenmagolajat szedek és szépen lassan mennek lefelé a kilók.
A hidegen sajtolt dióolajat is nagyon ajánlják:
A hidegen sajtolt tökmagolaj pedig lehet, hogy a férjemnek lenne jó a magas koleszterinjére.
három óránként mindenkép egyél! igen, a beülti előtt már másfél évvel kezdtem szedni! ez volt a 6-ik beülti (előtte volt 4 friss stimus és 1 fagyasztott, de azok nem sikerültek)
Akkor E vitaminból 2*100-at veszek be... Bár így 9 nappal előtte nem tudom, hogy mennyit használ... :( Majd lesz valami...
szedd nyugodtan az ir gyógyszett a szülés napjáig! ne hagyd abba a 12. héten!!
Büszke is lehetsz, és örülj, hogy van tejed. A kilók ilyenkor természetesek. Persze a sok szénhidrát nem egészséges, próbálj meg savanyúbb gyümölcsöt enni olyankor. A beülti előtt is cnáltad a diétát? Nekem ezzel az idő betartással van gondom, de igyekszem... Mennyire szigorúan kell csinálni?
Már akartam írni, hogy meg van-e már a picúr, ma is eszembe voltál. Szívből gratulálok, és jó egészséget! Megérdemled! :* Ui: Képet kérünk... :)
További ajánlott fórumok: