Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Köszönöm 😊
Igen, alacsony volt a D vitamin, azóta nem nézettem, utána jártam, hogy kell hozzá a magnézium, hogy hasznosuljon. Furcsa mód a Gal babaváró multivitaminban nincs magnézium. Plusz itt a fórumon Totokriszta ajánlotta az Eurovit D vitaminját, azt is szedem most. Ezeket szedem: B3, B6, B12, B9 azaz folát, D, magnézium, kalcium, C vitamin, cink. Aspirin protectet kell szednem, a progi kúp mellé kaptam Prolutex szurit.
Veled örülünk Panna 🤗
Kaptál valami plusz dolgot a progi mellé? És magadtól szedsz valamit?
Tényleg, mi lett a D vitaminnal? Ha jol emlekszem inszem utan derült ki h alacsony a szintje, azóta nézetted ?
Köszönöm 😊
Te hogy vagy, mi újság? Voltál a Várnagy dokinál?
Köszönjük 😊
Nagyon örülök a negatív eredménynek, szuper 😊
Köszönöm 😊
De jó, akkor hajrá!
Szorítunk Panna07!
Nekem holnap lesz valószínűleg az első injekció :)
Szuper :)
Es aztan a 2 het izgalom...
Szorítok nagyoooon ❤
Egész jól alakulnak a számok :) holnap kell telefonálni., h hányan estek szerelembe? Mikorra várható a beültetés, vagy ezt is telefonáláskor mondják meg?
Hogy érzed magad? Igyál sokat, nehogy túlstimud legyen...a 13 petesejt eleg sok, mondjuk ez sem törvényszerű h hánynál lesz túlstimu...
Köszi! Túl vagyok a leszíváson, 13 petesejt lett! 😊😊
Igen, otthonról kell vinni a mintát, testmelegen kell tartani, pl berakod a dekoltázsodhoz, és 1 órán belül be kell vele érni.
Panna07 szorítok! Én Gonapeptyl-t és Bemfolát kaptam.
A férfinak otthonról kell vinni a mintát? Nincs minőségromlás?
Zoma7 sajnálom, kitartást kívánok!
Minden jól fog alakulni, nyugi :)
Majd várunk a holnapi hírekkel.
Mar túl vagyok rajta, sikertelenül...
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?