Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Igen, igen, haladunk! :) Most örülök is neki, nagyon! :) Remélem így is lesz tovább is :)
Igen, endoval nem egyszerű, triplán :( De muszáj benne bízni!! Menni fog!!
Hmm..ezen én is el szoktam tűnődni.. hogy akinek spontán összejön, bele se gondol(unk) mennyi mindennek kell passzolnia.. hihetetlen.
De mi, akik ennyire küzdünk érte, még jobban meg fogjuk tudni becsülni! :)
Ha olyan a munkahely, nem is szabad bemenni!! Az tutti!
Lujzi, latod, ugyesen haladtok, akkor talan csutortok, pentek a leszivas!:) uuu, izgi!!!:)
Elso, igen! Tudom, hogy az elso ritkan is sikerul!!:( csak endoval annyi eselyunk sincs, mint lehetne alapban. Mert olyan hatassal van a betegsegre, hogy egy ido utan veszelyesse valik, es nem ajanlatos ujra stimulalni. Akar a masodik utan is mar.
Igy meg ez is korlatoz.
Mennyire hihetetlen, hogy ilyenkor keszen raknak oda mindent, es meg igy is mennyire nehez :( nem is ertem hogy lesznek spontan terhesek masok....
Neoma, megkérdezhetem, hogy mennyi idő után nem maradtak veled? Gondolom a 12 héten belül..
Az első 12 héttől én is nagyon félek. De tartsunk már ott, hogy ennek kelljen drukkolni :)
És igen, a lényeg hogy sikerült!:)
Sajnálom :(( De még azért ne szomorkodj! A biztos a holnapi vérvétel lesz!!! :-)) Még simán lehet pozitív is a vége :-) Nagyon drukkolok!!! Nem emlékszem, ez az első Nektek?
Aha, értem. Én nem fogok bejönni dolgozni, mert agyrém.. ez nem a nyugis munkahely (ügyfélszolgálat) Leszívásig kihúzom, utána otthon.
Igen, igazad lett.. ma már okosabbak lettünk :) Szépen reagálnak a petefészkek, mindkettőben láttam több foltocskát is, de Várnagy doki sem kezdett bele még a számokba, majd legközelebb. De a lényeg, hogy jól reagálok. Utána elrohantam vérvételre és legközelebb a 11.napon, hétfőn kell csak mennem :) Utána meg már leszívás szerintem, több uh nem is lesz. Gondolom én.
Tarts ki!! Pozitívan próbáld még! Nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!!!!!!!!! :-))
Nekem szinte minden beülti sikerült és terhes lettem, csak nem maradtak velem sajna. Nehéz dolgok ezek sajna... a lombik sosem könnyű vagy egyszerű
De a lényeg hogy sikerült...:)
koszonom a valaszokat!
Azert remenykedem meg, a tutti holnapi vereredmeny lesz!
De a rossz hirre fel se lehet keszulni:(
Neoma-akkor mikor tenyleg nem gondoltad a tunetekbol, abbol a lombikbok lett kislanyod!! Gratulalok!!:)
Nekem is volt az éjszakai izzadcás kb az et+10-ig ..utana mintha elvágták volna..
azért megy a drukk :)
Persze nem birtam megallni a tesztelest, ma is csinaltam, 15.dpo.. ET+12.. es negativ...nagyon negativ.
:(
Tunetek? Hat, nem tudni mik azok, es mit okoz a sok hormon. Peldaul az ejszakai felkeleseket, mikor szabalyosan uszom az izzadsagban, szabalyosan a fejem en is folyik..nyaron nem izzadtam igy sosem..na ez biztos a hormonok.
Egy hetig voltam itthom, utana visszamentem dolgozni, de nagyon lightosan, par orara, semmi erofeszitest nem igenyelt.
Holnap azert vervetel, de ideje felkesziteni magam, h nem nagy valoszinusegu h jo hirt kapok.
Kitartas a szurikhoz, meg var ratok par, de ma majd kiderul h szepen reagalnak a petefeszkek. Igy latod a hatast, es konnyebben szurtok utana:)
Nekem anno Kovacs ilyenkor meg szamokat nem mondott, csak ra par napra a masodik uh-n! Ott akkor 7volt, vegul 5 petesejtet szivtak le.
Irj majd mit mondtak!!!!:)
Kitartas mindenkinek!!!!!
Tehát "a csinálok teszted vagy nem", eldőlt :) Hát kb lehetetlen is megállni szerintem, majd kíváncsi leszek magamra..
Én azért bízom benne, hogy ez fals eredmény volt!! Nagyon szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sikerülnie kell!!! :)
Akkor a csütörtök még idegtépő.. mindjárt itt lesz!!
Ezek szerint voltak tüneteid.. mellfájdalom, és még? Nekem soha nem volt még ilyenem, kíváncsi vagyok a hormon és a minden hatására mit fogok majd érezni..
Táppénzen vagy? Nem mentél dolgozni, ugye?
Köszönöm szépen, haladunk mi is szépen.. :-)
Az első napi szuri megviselte mindkettőnket (együtt bőgtünk), de most már belejöttünk :) Holnap megyek a 6. napi első UH-ra :) Nagyon kíváncsi vagyok, mint mondanak :)
Minden ingyenes!
A lombiknál is a szurikért,gyógyszerekért kellett fizetni!
Mindkét dokihoz volt szerencsém. Kovács kicsit lazább,de Várnagy nekem megnyugtatóbb!! Nekem utóbbi a dokim :)
Barbarossa és Ledzsi!!
Ajánlom nektek a pécsieket:)
Igaz nekünk az első lombik nem sikerült,de nagyon kedvesek és aranyosak!!
Én februárban kaptam májusra időpontot. Közben voltam 3ik és 21ik napi hormon vérvéteen és 12ik napi uhun. Ezt már Várnagy dokinál csiáltattam.
Konzi után volt laparoszkópiám ahol kiderült elvannak záródva petevezetők és csak a lombik jöhet szóba. Augusztusban volt még egy méhtükrözésem és szeptemberben a lombik.
Hosszú protokollt kaptam,de sajnos nem jártunk sikerel!
Most újra indulnak a vérvételek és november közepén konzi.
Néha az az érzése az embernek,hogy futószallagon megy minden,de még így is szimpatikusak :)
Tudtok nekem valamilyen tájékoztatást adni Pécsről?
Ingyenesek a vizsgálatok?
Vagy az inszem?
Van várólista, kit ajánlotok?
Előre is köszönöm:)
Sziasztok!
Még új vagyok a csoportban és a témában is.
Tájékozodási szakaszban vagyok várost és orvost keresek, de legközlebb Pécs lenne. Ki, melyik orvost ajánlaná illetve milyen hosszúak a várólisták?
Előre is köszönöm!
Szia!!!
Hat, valtozoan..
Tegnap csinaltam egy tesztet, de olyan negativ lett mint a fene:( (ET+10)
Elegge lehangolt..
meg nem jott meg, de azt hiszem 3*3 utro mellett nem is fog.
Csutortokon megyek vervetelre..l
Kezd elfogymi a remenyem, mar a mellem sem faj..
Es te jhogy vagy???:) hogy mennek a szurik? Hogy haladsz?
Sziasztok!
Zsuzsi vagyok, szeretnék hozzátok csatlakozni:)
Progreszteron exeltist írt fel Kovács doki. De azt hüvelyi használatra.
A leszivás napján már este el kellett kezdeni.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?