Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Köszönöm. Sajnos nem tudok képet tenni ide. Hőt nem mérek. Ovu tesztem sem volt még ennyire eros. Egy csoportba feltettem a képet azt írták hogy pozi.
Mindennap nem feltétlenül jó, kétnaponta ajánlják, az első pozitív napon, és az első negatív napon érdemes együtt lenni. Szóval, ha ma pozitív, akkor ma legyetek együtt. Akkor pozitív, ha egyforma a két csík, vagy a tesztcsík erősebb a kontrollcsíknál. Csinálj holnap is tesztet, ha az is pozitív, akkor a holnapot hagyjátok ki, ha negatív, akkor holnap is, vagy péntek reggel legyetek együtt. Kb.valahogy így lehet jól belőni.
Hőt nem mérsz?
Hát igen. Ma lh teszteltem és én pozitívnak látom... sosem teszteltem még. Doki szerint csütörtöktől lehet akciózni. Lehet jobb lenne mától minden nap egy darabig?
Igen csak úgy pontosabban tudnád az időpontot. Szomorú hogy 2 perc volt.
Nem tudom. :( Kb 2 perc alatt végeztem. Megrepedtek valószínű mert nem látott más fajta tüszőket(gondolom akkor megrepedtek)... nem tudom :(
Az nagyon jó, de miért nem írnak tüsző repesztőt nem értem. Akkor hajrá, sok sikert kívánok neked!
24,14,14,18 mm-es tüszőket látott a doki. Azt mondta csütörtöktől próba... Meg kérdezte hogy hányadik kúra és ennyi történt
Szia! Szorítok neked! Remélem minden rendben lesz!
Sziasztok. Holnap megyek reggel 12.napi uh-ra. Kiváncsi leszek mi lesz a helyzet. :)
Én is ezen gondolkoztam, hogy mindenkinek mást mondanak. Szerintem ők sem igazán tudják, mikor lesz valami.
Hmm ez annyira érdekes hogy mindenkinek mást mondanak...pont tegnap mondták hogy január eleje vagy vége. Vagy azóta többet tudhatnak?
Sziasztok!
Beszéltem a medivel a napokban, azt mondták, hogy a lombikosoknak februárra adnak konzultációs időpontot, mert a stimuk nem fognak tudni előbb indulni, mint március.
Bízom benne. azt sem tudom múlt hónapban megrepedt e..emiatt szeretnék kapni úgy tuti megreped és pontosabban tudnánk időzíteni...
Szia! Az jó, hogy mehetsz ultrahangra, nem tudom mitől függ, de szerintem fogsz kapni, mert így pontosan tudod majd mikor reped a tüsző.
Sziasztok. Pénteken ahogy beszéltem a medivel és leraktam rá fél órára megjött, úgyhogy 15.én megyek 12.napi uh-ra. Kiváncsi leszek és rákérdezek erre a tüszőrepesztőre mitől függ ki mikor miért kap.. Sok helyen olvasom hogy nem tudják mitől függ.
Szia! Ez nem jó! De reméljük, hogy valóban visszaállnak.
Sziasztok csajok! Most hívtak a Mediből hogy lejárt a 3.napos vérvételem,így nem lesz meg a holnapi konzultáció sem! Én meg elfelejtettem hogy a konzultációhoz is szükséges a vérvétel!☹ Így februárban lesz meg a konzultáció! Ildikó azt mondta lehetséges hogy január elején vagy végén visszaállnak a stimulációk de csak találgatnak! 😏
Sajnálom, kicsit pihen a szervezeted!
Felhívtam őket. azt mondták,hogy ha most megjön akkor ebben a ciklusban ne szedjem clostyt hanem csak a januáriban.
Köszi. MA reggeli teszt is negatív úgyhogy felhívom őket.
Nekem múltkor azt mondta Ildikó, hogy végig vannak decemberben is, amikor munkanap van.
Bár, az már lassan két hete volt, azóta változtatott a dolog.
Holnap sztem felhivom a medit.mi a teendő. Legkésőbb hétfőig megkéne jöjjön mert akkor még beleférek a 12.napo uhba mert úgy hallottam hogy 20.tol ők is leállnak....
Sajnálom. Biztos meg fog jönni hamarosan. ☹️
Teszt negativ. Bosszant mert így nem tudom elkezdeni a kovi clostyt amíg meg nem jön :(
Az lesz :( Azóta is csak pici barna. Holnapig várok.
Én erről nem tudok semmit, de simán lehet, hogy kicsit összekavarja a ciklust. Hívd fel a medit esetleg, hogy ilyenkor mi a teendő.
Még mindig nem jött meg :( ma kellett volna s általában megjön éjjel...barnázgatok azóta is. a derékfájás is lejjebb adott,meg a hasfájás is. nem érzem jelét hogy meg akarna jönni. Closty kitolhatja?
Én is nagyon sajnálom lányok! Tényleg mostanában egyikünknek sem sikerült!😥😭 Nekem dec.8.án lesz a konzim,reméljük mondanak valami bíztatót!
További ajánlott fórumok: