Pasi licit! (beszélgetés)
Hello!
Szwerintem olyan helyekre mennék, ahol nem nagyon jár turista, ott van az igazi élet. Törzseket megnézni, akik a tenger partján laknak.....
Szia!
Nem unnám meg, soha! :))
Sziasztok!
Hát, bahamai zászló alatt, Nassau anyakikötővel, jó személyzettel, sok-sok kikötéssel, kóborlással, kirándulással, úszkálással, napozással, helyi étel- és italspecialitások kóstolgatásával stb. biztos eltartana egy kis ideig!
A bahamai zászló biztos garancia a Panama-csatornán is. Átruccangatnánk a Csendes-óceánra, úgy tudom valaki közülünk Tahitire vágyik...
:)))
Szia!
Az már világkörüli utazásnak is beillene, de azt hiszem, már 1 hónap után megunnád ;-)))
Nekem tetszik, de akkor is durva!!!!
Legjobban a Coca cola reklámja tetszett: szerinted hányan mennek el a temetésedre?....állat volt, nagyon bátor, nagyon merész, király!:)))
Szerintem a Hong-kongi piacon olcsón megkapod!
De csak akkor vedd meg, ha 1 agy és mozgássérült gyereket akarsz! :DDD
Szia!
Igen, arra. Jó reklám, de nagyon provokatív.
Sziasztok!
A 10 év hülyítésre gondolsz? Szerintem tök jó reklám. ;-)
:))))
Láttad az ellen reklámot? Nagyon durva!!!
Bocsánatodért esedezem, vígasztalhatatlan vagyok!
(Egyébként rájöttem egy újabb rossz tulajdonságomra: HÜLYE VAGYOK! ---- mert nem ünneplek:)))))
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Teszveszesek segítsetek! Egy licitáló kizárással fenyegetődzik, mit tehetek ilyen esetben?
- Kinéztem egy árut a vaterán. A kikiáltási ár 1 ft, a minimál ár 5000 ft. Akkor most honnan indul a licit?
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Eladó babaholmikat pl.babakocsi, milyen oldalra érdemes feltenni?Nem licitálóst keresnék...
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?