Pasi licit! (beszélgetés)
A Facebook-ra gondolsz,mert ott angolul es magyarul is irok. itt meg persze magyarul, kiveve persze azoknak az eteleknek a neveit amit nem tudok magyarul..:)
Jol vagyok,es te? pussz neked is:)xo ( ami angol jeloles, magyarul a jelentese: oleles es puszik)
a végén már Brizzy-vel, meg egy-két már "kihalt" sráccal hülyültünk
...de ahogy nézem a fotóidat - lenne más ötletem is licitálnivalóra :)
szia!:)))
nagyon-nagyon gratula! akkor újra licitálunk Rád! Így már sokkal izgalmasabb:))))
szoktam lenni, nézlek is néha, de főleg olvasok. nem nagyon van kedvem mostanság semmihez.
Hogy vagy? amiket írogatsz fórumokba - sajnos nem értem - nem tudok angolul.:( :)fordíts ide néha valamit magyarul is:)
pussz
De édes vagy!:)))
Itt azért már tavaszodik...
szia:)))
köszönöm a kedves fogadtatást:)
nem olvastam végig a fórumot, hiszen irtó rég nem voltam. mi újság van? elmondod röviden?
szijjjja! jó időre eltűntem, de egy lassan licitálásra alkalmas pasi miatt visszajövök:))))
gratulálok:)
bige
Gratula! Hajrá Neked is!!!!
Ja, egyszer biztos, ez most annyira nincs fókuszban!:)
Ha megnezed a naplom ujra inditottam a fogyit,es az elmult heten sikerult a legotobbet fogynom egy fogyis csoportban,de ez nem sokat jelent, majd 3-honap mulva is ha tartom ezt IGY tovabb akkor igen....:)
Latom te is ujra inditottal... csak dicserni tudlak ezert,csak igy tovabb!:)Es ne add fel,igazad van, majdcsak eljon egyszer az igazi, amit szivembol kivanok neked!:)
:)))))
Na igen, de a legjobb már nős, vagy még nem jó, vagy meleg!:)))
De azért nem adjuk fel!:)
Mizujs???
..még jóóó pénzért sem??????..és csak rövid időre????,
:))))
szia kisgé!és senki se licitálta még el a sajátját..hogy te csaptál volna rá gyorsan?????
:))))
Hello!
nekem nincs pasi, amit becserélhetnék, hát így jártam!:))))
mindeni elégedett a pasijával???semmi csere bere?????
:)
na szóval...senmmi pasi a vonalon??????
:)
Rendben, küldök - ha tehetem.
Osztán hova?
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Teszveszesek segítsetek! Egy licitáló kizárással fenyegetődzik, mit tehetek ilyen esetben?
- Kinéztem egy árut a vaterán. A kikiáltási ár 1 ft, a minimál ár 5000 ft. Akkor most honnan indul a licit?
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Eladó babaholmikat pl.babakocsi, milyen oldalra érdemes feltenni?Nem licitálóst keresnék...
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?