Pasi licit! (beszélgetés)
Szia!
Jaj, szegény anyukád, rewmélem hamar helyre jön!
g
Sziasztok licitelők!
Csak beköszönök, mert szabin vagyok. Anyámat pátyolgatom, mert eltörte a lábát.
Szimre! Neked jobbulást, a többieknek meg szép napot! Szasztok! T ;-)
Köszi, már túl vagyok rajta:)))
Várom a pénteket, hogy ismét lássam a doktornőt!!!!
:)))))
Szia, g! :))
Remélem a varratokat is ő szedi ki :))))
Helló!
Örülök, hogy túl vagy rajta és megláttad a dokinőt!:))))
Sziasztok :)))
Túl vagyok a műtéten (az egész nem tartott 15 percnél tovább), de 8-tól 1/2 11-ig vártam arra, hogy a papírmunkát elintézzék. Egy nagyon tündéri gyönyörű barna hajú és szemű (jajjjjjj, de szerelmes vagyoooook!) rezidens doktornő végezte a műtétet. Pénteken varratszedés, az megint egy nap szabadság!
:))))))
Gondolok Rád reggel,meg szorítok is Neked!
Gyors gyógyulást a szemednek! :-)))
Szia Szimre!
Nagyon drukkolok Neked, hogy hamar túl legyél rajta!!!! Mire ezt olvasod, már kötésed sem lesz!:))))
g
Sziasztok, hétfőig!!!!
Holnap reggel szorítsatok értem.
Üdv, és jó hétvégét!
Szia, Betti!
Sajnos, holnap tényleg lesz e kisműtétem a szemsebészeten. Nem nagy ügy, egy atheroma-műtét az egész, pár perc alatt megcsinálják. De utána kapok egy fedőkötést a szememre. Hát mit mondjak? egy-két napig a vakoskodás mellett (szemüveget ugyanis így nem tudom föltenni) igen szép látványt fogok nyújtani.... :DDDDD
Inkább érjen öröm! :-)))
Ha már viszket a jobb....
szép napod Neked! :D
:))))
Itt ültem melóhelyen, jött a vihar. Mondtam kollégáimnak, mikor zuhog már az eső, mert akkor akarok pont a kocsihoz menni. S lám: vigyázz mit kívánsz: amikor kiléptem elkezdett zuhogni!:))
Sziasztok!
Ha tudtok Pedagógus napra magyarul, németül vagy angolul verset, légyszi írjatok ebbe a fórumba:
Egyéb témák-->Közösségi témák-->Pedagógus nap!Verseket keresek!! SOS!!
Előre is köszi!!
Szia!
Nagyon szupi volt a vihar, beázott a lakás!:)))
sziasztok..
én az autóban, a dugó kellős közepén ültem amikort bedudált...
aztán kicsit megáztunk a manóval és az esernyőt is eltörte a szél :P
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Teszveszesek segítsetek! Egy licitáló kizárással fenyegetődzik, mit tehetek ilyen esetben?
- Kinéztem egy árut a vaterán. A kikiáltási ár 1 ft, a minimál ár 5000 ft. Akkor most honnan indul a licit?
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Eladó babaholmikat pl.babakocsi, milyen oldalra érdemes feltenni?Nem licitálóst keresnék...
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?