Pasi licit! (beszélgetés)
Jóóóóó reggelt!
Dobjunk már be valami sztorit, csak köszöngetünk itt!!!!
Én tegnap 1 üveg bort ittam meg este és ettől forgott a szoba éjjel, mert fogyózom és nem volt mi szívja....
(folytatás)
A szomszédaim alig bírták visszatartani a röhögést.
De azért jó hogy fölébredtem, mert az énekesek tényleg nagyon jók voltak!
Az állófogadásról:
Sikerült többször is (a vegetariánus szendvicsek kivételével) végigenni az étlapot. Sültes, szalámis, kolbászos, sonkás, füstölt sajtos, májpástétomos szendvicsek tömkelege mind-mind eltűnt a gyomrokban (a saját teljesítményemet úgy 15 és 20 közöttire becsülöm). Többféle pezsgő az extra száraztól az édesig. Mivel pedig sok-sok emberrel kellett koccintani, a pezsgőspoharak számolatlanul ürültek.
Lassacskán a vendégek is el-elmentek, és látjuk, már csak összesen négyen tartjuk a frontot. Mind a négyen az adóosztályról.
Közben a pincérek elkezdtek ganajozni. Na, nem oda Buda! Ezt már csak nem hagyjuk! Hiszen a város kifizette! A vegetariánus szendvicseket vihetik, kenjék a hajukra, de a többi tabu! A pezsgőkről nem is beszélve. A pincérek tudomására hoztuk, hogy nagyon megnehezteltünk rájuk. Nagy nehezen még elővarázsoltak még a pezsgőből másfél üveggel, közölve hogy poharakkal már nem áll módjukban szolgálni, mert már az összes a ganajozóban van. Egyébként is záróra, nagyon örülnek, hogy szolgálatunkra lehettek; de még boldogabbá tennénk őket, ha eltávoznánk.
Megértvén az érveiket, udvariasan elköszöntünk, és a másfél üveg pezsgővel együtt áthelyeztük székhelyünket az utca másik oldalára. Ez a maradék már közterületen fogyott el (a közterület-felügyelőktől semmi tartanivalónk nem lehetett, hiszen egy cég vagyunk).
Hát, dióhéjban ennyi…..
:DDDDDDDDDDDDDD
:)))))) Nagyon jó lehetett!:)))
Én egy 3 órás megbeszélésen aludtam el egyszer majdnem, de erővel kellett a szememet nyitva tartanom, mert 3-an voltunk, nagyon feltűnt volna!:))
Igyekszem a lehető legrövidebbre fogni!
Minden év július 1-ején van a köztisztviselők napja (általunk csak csinovnyiknapnak neveztetik). Számunkra ez munkaszüneti nap, így nem különösebben dobott fel az a tény, hogy tavaly szombatra, az idén pedig vasárnapra esett. E nagy nap alkalmából mindig a város vendégei vagyunk egy kb. órás műsorra, jegyzői beszédre valamint egy szendvicses, pezsgős állófogadásra. Így volt ez az idén is, hétfőn ½ 3-tól.
El is indult kis csapatunk a Művészetek Házába (ott volt a buli), már ¾ 2-kor, hogy jó helyet kapjunk: közel a kijárathoz, mert az előcsarnokban rendezték az állófogadást.
A program:
1. A Fiatal Miskolci Fúvószenekar (vagy valami hasonló nevű) műsora;
2. A jegyző ünnepi köszöntője és
3. Az Adaggio Énekegyüttes műsora.
Na, itt jött be nálam a kínos szitu. A színházteremben hiába ment a kondi, volt vagy 30 fok meleg. A fúvósok fújták, legalább 15ezer decibellel, mégis egyre kevésbé bírtam a szemem nyitva tartani. Szégyen ide, szégyen oda, én bizony elszunnyadtam. A szomszédaim időnként bokán rúgtak, akkor 1-2 percre kinyitottam a szemem, aztán szunya megint. Még a jegyző úr beszédét is átaludtam. Az énekesek műsorára valószínűleg kialudtam magam, mert az utolsó ébresztés már hatásos volt.
(majd folytatom, de hív a főnököm…)
Sziasztok!
Udvozlet mindenkinek, egy teljesen uj tag vagyok koztetek e bongeszem mirol is beszelgettek?
Szia, g!
Szívesen fölébresztenélek (a hétfő délután velem megesett sztori igencsak humoros, csak egy kicsit hosszú).
:)))
Helló!
Én nagyon álmos vagyok, borult idő, kevés alvás...de csak vége lesz a napnak lassan....:))
Üdv!
Milyen a hangulatod? Az enyém remek (annak ellenére, hogy szerda van)! :)))))
Szép jó reggelt, sziasztok!
Hétalvók! :))))))
jó reggelt :))
szimrém örülök hogy jobb a hangulatod :)))
Sziasztok!
Ma már jobb a hangulatom :))))))))
Szia!
Neked vagy 64 fogad lehet!:)))))
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Teszveszesek segítsetek! Egy licitáló kizárással fenyegetődzik, mit tehetek ilyen esetben?
- Kinéztem egy árut a vaterán. A kikiáltási ár 1 ft, a minimál ár 5000 ft. Akkor most honnan indul a licit?
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Eladó babaholmikat pl.babakocsi, milyen oldalra érdemes feltenni?Nem licitálóst keresnék...
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?